A tradicionális december 23. a Viking pub-ban lesz! Előtte - RÖVID! - összetartás Tujungánál. Az összetartásra én biztosítom az eredeti, kanadai juharpálinkát!!!
A részletekről érdeklődni a Borásznál lehet. (Egyelőre telefonon, a Zinternet még elérhetetlen a pincében...)
Üdv! radolaci
Ui.: 1. Fogalmam sincs, milyen lehet a juharpálinka, még én se kóstoltam... 2. Aki nem jön, számítson rá, hogy egész éjjel hívogatni fogjuk... :-)
Ha rám gondoltál, akkor szívesen segítek, szombat estére nem csinálok programot, muszáj lesz hazaküldenem korábban a csajokat, de a csapatért mindent!!!!!:-)
Szerintem ha itt lesz az ötödik forduló nem kell kicsi palánk az Alu csarnokban, az úgy jó ahogy van lekerekítésekkel (szerintem).
Más : Nálunk a műszakis embernek jövő hét pénteken Vörösmartyban rendezvénye van 20.00ig. Vagy utána hozzuk el a cuccost vagy szombat reggel. Én az elöbbit támogatom, persze ez kocsitól függ. Aztán hordóval együtt szombat este be is rakhatnánk a 4-be.(szerintem) Persze kell hozzá elnöki jóváhagyás is:))