Keresés

Részletes keresés

cdc01 Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2191
Ja tesztelünk egy tizenkilencéves kanadai csatárt aki a VFB Stugarttól jönne , ha ők megvették akkor már nem lehet annyira rossz.
Előzmény: Kifli007 (2190)
Kifli007 Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2190
Hát itt már nagyon sok pletykát hallotunk, ez viszont nagyon szép lenne ha igaz lenne. Talán a Várszegi újra velünk foglalkozna, és azzal, hogy ne essen szét a csapat.
Egyébként most mit lehet tudni arról, hogy ki jön, ki megy? De csak biztos info érdekelne. Eddig én csak annyit tudok, hogy Ferenczi elmegy. Tud valaki valamit mondani, hogy tisztán lássak?

Hajrá MTK!

kexx Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2189
ja, es hajra MTK!!!!
kexx Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2188
Azt monta ma a radio, hogy Varszegi eladja a Fradit, mert elege van a biralatokbol :)))))
Azt hiszem a karorvendes szolal meg bennem, de orulok neki :). Meg is erdemlik a fradistak, hogy eladja oket...

Mas: dinger: en SOHA nem irnam oda egy megszolalasom vegere, hogy csak az MTK, mert az keptelenseg!

cdc01 Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2187
Az nb1.hu szerint aláírt , de szerintem meg a mienk lessz!!!!!!4
Előzmény: Dinger (2186)
Dinger Creative Commons License 2002.01.06 0 0 2186
Üdv !!!

hááát nem lesz a tiétek Zolika !!! (aláírt 2005-ig)

CSAK a LOKI ...!!!

h3o Creative Commons License 2002.01.06 0 0 2185
Sziasztok!
Vlaszákkal mi lesz?
hirszerzo_d Creative Commons License 2002.01.06 0 0 2184
Halihó!

Ki megy két hét múlva Zalaegerszegre?
Nem tudjátok hol lehet jegyet venni (mármint Pesten...)?

biancoblu Creative Commons License 2002.01.05 0 0 2182
Olvastátok a mai Sportot? Egész szép azért, hogy 4 oldalt szánnak ránk. Az az igazság, hogy nagyon borúlátó vagyok a klubot illetően, így sajnos nincs semmilyen jövőnk, maximum az, hogy pénzmosoda legyünk, de ebbe jobb bele sem gondolni. Szal mindenkinek azt mondom, járjon ki minél több meccsre, amíg ilyen csapatot láthat a Hungária körúton, félek, nem sokáig marad ez így.

HAJRÁ MTK!!!

HT Miskolc Creative Commons License 2002.01.04 0 0 2180
bizony-bizony, és ráadásul kivételesen még humoros is volt!!!

de mielőtt sjose leszól közlöm: nem vagyok kopasz, csak majdnem és a természet által, és én magamnak vettem a keyboardot :-)))

Előzmény: Mighty Mike (2179)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.04 0 0 2179
ne mar, sjose, azt probalta leirni nektek,hogy Boor a nyartol a tietek...
Előzmény: Törölt nick (2176)
RG Creative Commons License 2002.01.04 0 0 2178
Egy jó és egy rossz hír: mostantól (remélhetőleg) friss információkkal fogok tudni szolgálni csapatunkról, ti. Bognár Gyurival napi kapcsolatban van egy jó barátom. A rossz hír: tényleg nem tervezik új csatár igazolását, állítólag házon belül kell megoldani a problémát (Szasa és Roland a házban). Én azért még bizakodom, bár több fiatalt is lehetne nyomatni (Bánka, Bene, de esetleg meg lehetne nézni az ex-újpesti Kovács Pétert is a Hakában). Jezdi és Lazics alapján jugó csatárt is megnéznék.
cdc01 Creative Commons License 2002.01.04 0 0 2177
Nos valaki igazán elmondhatná hogy igazoltunk e valakit mert azt már tudom hogy Ferenczy elment de még nem hallottam hogy bárki érkezett volna ,ja és hogy nem veszünk csatárt ez egy újabb agyrém mert Juhász még túl fiatal mig Branezac háát ő..............
Hajrá MTK!!!!
Előzmény: Törölt nick (2176)
Tócsa Creative Commons License 2002.01.04 0 0 2175
Kedves sjose!
Ajánlom újraolvasásra a rövid hozzászólásomat! Különösképpen felhívnám figyelmedet a szójátékomra! Ha leesett, nem kell bocsánatot kérned, megelégszek egy :)-val is!

Csak a Loki!

Előzmény: Törölt nick (2174)
Tócsa_d Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2173
Nyártól egy fitymaböőrrel lesztek nehezebbek? :)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2171
en a negyedik bekezdesre gondoltam:)
Előzmény: HT Miskolc (2170)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2170
az 1ső bekezdés FTC

a 2-3. upjest

4. OV...

Előzmény: Mighty Mike (2169)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2169
most persze egesz Ujpestrol(is) beszeltel:)
Előzmény: HT Miskolc (2168)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2168
majd kivesz, most befektet....

amit meg OV művel az upjesttel, az hányeringer...

még hányszor fogják azt a stadiont is felavatni?
550milla helett 1,6milliárd, meg az állami tulajdonú bank szponzorálása...

hát az tuti, hogy a vidékiekből lesznek a legbunkóbb pestiek... tisztelet a kivételnek és az összes többi al és felcsútinak... de rohaggyon meg az összes vidéki-pesti, aki utána elfelejti honnan került pestre és nagyívben sz@rik a nem-pestre...

Előzmény: Mighty Mike (2165)
RG Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2167
Kösz, közben belenéztem a topicotokba, informálódtam. Egyenlőre nevetek: Kuka, Suchoparek, lengyel válogatott... Egyenlőre a Dvérit sem tudják megtartani az olasz másodosztályú csapat invitálásától. Nem hiszem, hogy ezek megfizethetőek lennének (beleértve Ferenczit, aki BL induló csapatban akar játszani), de mióta VG megvette a Fradit, a magyar fociban mindent el tudok képzelni. Még azt is, hogy Vitya ÚTE drukker, és teletömi pénzzel. De nem agyalok, ha majd valami le lesz írva, azt elhiszem.
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2166
nem az enyem, most kivetelesen:)

az egesz itt:http://www.stop.hu/sport/index.tdp?f=23939

es a titeket erinto resz itt:

Ferenczi: Szófia helyett Újpest?

Információink szerint az Újpest ugyanakkor nem tett le Tököli megszerzéséről, mint ahogy az ősszel 13 gólt szerző, szintén válogatott Ferenczi Istvánéról sem. Utóbbi klubja az MTK hetek óta tárgyal a bolgár Levszki Szófiával. A délszláv csapat a már leigazolt Kabát Péter mellé szeretné megszerezni Ferenczit, ám a két klub nem tud megegyezni az átigazolás időtartamáról. (Úgy tudjuk, a Levszki fél év kölcsönjáték után szeretne kétéves szerződést kötni a támadóval, míg az MTK azonnal el akarja engedni legeredményesebb csatárát, ezenkívül a vételárat illetően is van némi vita.)

Az MTK klubigazgatója cáfolta, hogy ajánlatot kaptak volna Újpestről. Fülöp Ferenc a stop!-nak elmondta: hivatalosan nem tárgyaltak az ÚFC vezetővel, inkább külföldi eladásban gondolkodnak, mert ott többet tudnak fizetni. Legalábbis eddig ez volt a gyakorlat – tette hozzá a klubigazgató

Előzmény: RG (2164)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2165
HT,

nem oda megy a penz, sajnos, onnan VG csak kivesz(hosszu tavon). de Ujpesten most senki sem penzkerdes....

Előzmény: HT Miskolc (2163)
RG Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2164
Kapkodom a fejem. Mi az, hogy UTE? Mi az, hogy nem pénzkérdés? Újabb összeesküvés elméleted van?
Hol olvashattam volna?
SAGA: rendben, de azért asszem 15 gólt vágott ősszel (bármennyire is sok ziccert kihagyott) és egy hajtós, kemény gyerek. Meg aztán két csatárral nekivágni egy szezonnak... Arról nem beszélve, hogyha tényleg előre nézünk (BL), akkor olyan csatár kellene, aki nemzetközileg is ér valamit, s nem egy nappal a selejtezők előtt kellene beépíteni a csapatba.
HT Miskolc Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2163
mai NS:

"Az MTK-nál élből cáfolták a Bulgáriából származó összeg pontosságát. Sőt, a külföldön tartózkodó Fülöp Ferenc már arról számolt be, hogy Ferenczi csak kölcsönbe kerülne új állomáshelyére, s egyelőre csak a nyárig tenné át székhelyét Szófiába, végleges szerződtetéséről pedig csak ezután folytatódhatnak majd a tárgyalások. Mindeközben újabb akadály hárult el Ferenczi költözködése elől, mert a hórihorgas csatár sikeresen átment a Levszki Szófiánál az orvosi vizsgálaton, méghozzá igen kedvező minősítéssel.

Minden valószínűség szerint tehát Ferenczi már nem az MTK-nál kezdi meg a januári felkészülést, így kínálja magát a kérdés: kivel pótolhatja majd a tavasszal csapata első számú támadóját Bognár György vezetőedző?

Nos, értesüléseink szerint a kék-fehéreknél nem tervezik új befejezőcsatár igazolását a bolgár listavezetőhöz távozó Ferenczi helyére. A kék-fehérek házon belül szeretnék megoldani a problémát, hiszen Szasa Branezacs és Juhász Roland is megoldást jelenthet az előretolt ék szerepkörében. "

kell a pénz a Fradira Mighty - my friend :-))

ja és boldog új évet mindenkinek...

Előzmény: Mighty Mike (2162)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2162
olvastatok, lehet hogy Ferenczi nem Szofiaba megy, hanem Ujpestre, es ez ott nem penzkerdes:)
Előzmény: SAGA (2161)
SAGA Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2161
Azért az UTE elleni 3:0 nem volt olyan rossz Ferenczi nélkül!
Előzmény: RG (2160)
RG Creative Commons License 2002.01.03 0 0 2160
Kösz. Remélem, nem vagy morcos a Willem II képek miatt, őszintén nem sikerültek túl jól. De azért berakom őket. Csak nagyon szétszórt vagyok.

Mi az, hogy Ferenczi helyett nem tervezik csatár igazolását??!!! Branezacs és Roland nem lesz elég.

Előzmény: QQRYQ (2159)
QQRYQ Creative Commons License 2002.01.02 0 0 2159
(Ugyan már párszor megdumáltuk...)

Visszük a pontokat! Jól is néznénk ki ha nem vinnénk... :)

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: RG (2157)
r.tonyo Creative Commons License 2002.01.02 0 0 2158
sziasztok!
Mia f@sz van Ferenczivel? Csak nem a szofiába megy?
Boldog uj évet mindenkinek
Előzmény: RG (2157)
RG Creative Commons License 2002.01.02 0 0 2157
Most, hogy magamhoz tértem, én is mindenkinek boldog, MTk sikerekkel teli új évet kívánok! Egyébként a lefutott bajnoksággal kapcsolatban egy kérdésem lenne: a rájátszásba visszük a pontjainkat? Az ellenkező eset elég érdekes lenne. Ferenczit meg majd pótoljuk, ne aggódj.
Előzmény: Rosso bianco (2155)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!