Keresés

Részletes keresés

Mike McCready Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1231
Na ez az. Legalabb van mit promotalni. Nem a kodosites megy hosszu evek ota. Osszealltak, probaltak, lemezfelvetel, gyerunk. Igy kene Axl-nek is, ha nem lenne teli mindenfele hulye maniaval, aminek egy resze raadasul reklamfogas, semmi mas.
Egyebkent a Guns-fele tunrebuktanal nehezebb nagyobbat mondani...Teljes kudarc. Olyan szanalmas volt...
Szerintem Scott nem rossz frontember, csak a hangja gaz, de szerintem a ket mufaj keveredese lehet nagyon jo, csak attol felek, hogy nem lesz.
Ez nem VR forum, az igaz, de mi a gunsrol (is) beszelgetunk.
Előzmény: Alexrose72 (1230)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1230
Mitól lenne aktivabb?
Csak annyi hogy a lemezük hamarabb jelenik meg, és azt próbálja promotálni a lemezcég. Le merném fogadni hogy a bukta után nekik sem lesz második lemezük.....
A bohóc kérdésre visszatérve pedig számomra Scott "nem vagyok egyéniség" Weiland bukása a csúcs az El Ray-i koncerten. Ha csak eszembe jut, mindig röhögök..
De nem bántom őket, csak sokkal jobb énekest találhattak volna.
Mindenesetre ez a NEM a velvet revolver topic
Előzmény: Mike McCready (1229)
Mike McCready Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1229
De a VR meg mindig aktivabb es jobb, mint a bohocokbol allo, soha el nem keszulko "guns".
Előzmény: Alexrose72 (1228)
Alexrose72 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1228
Szerintem ezzel a csúcsfogyasztós 14-20 éves szövegeddel rossz topicba tévedtél. Talán próblkozz ezzel a techno topicban.
Nem hiszem hogy bizonyitani kéne nekem hogy a Guns And Roses albumaira, koncertjeire mekkora igény van napjainkban.
A velvet revolver viszont bűn rossz eddig. És a Gunshoz sincs semmi köze zeneileg.
Előzmény: sx7 (1226)
Mike McCready Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1227
Hallottam 5 VR szamot, es elsore szarnak tunik, ugyhogy meg ne igyatok a medve borere...
sx7 Creative Commons License 2004.03.23 0 0 1226
Szerintem meg igen kevesen vennék meg ,mert a csúcs fogyasztók körében 14-20 éves korosztálynak teljesen ismeretlen a Guns név!!!Vannak kivételek de a többségnek fogalma sincs . . .
Előzmény: SpinyNorman (1224)
Ember a Holdon Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1225
Mi bajod Buckethead-del?
Nem ismerem a Guns -os ténykedését amúgy, csak a privát dolgait (részben).
Kicsit más vonal, mint Slash, de szerintem azért elég karakteres arc, és gitárolni is tud. (meg sok egyéb mást is, lásd Primus : Videoplasty)
Előzmény: locsolócső (1219)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1224
Többen, mint a VR-t... Nem azért, mert Axl jobb zenét csinál (???), hanem mert ismertebb a GN'R név, és az átlag lemezvásárló számára Axl nagyobb sztár, mint Slash. Egyébként én is megvenném a CD-t, mert egy "kicsit" már hiányzik, hogy új számokat halljak Axltől.
Előzmény: sx7 (1223)
sx7 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1223
És ki venné meg a lemezt???
Előzmény: ESZTIKE (1215)
sx7 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1222
yesssssssssssssss

És nemsokára kint is a lemez:)

Előzmény: stonedrop (1221)
stonedrop Creative Commons License 2004.03.21 0 0 1221
Kit érdekel ez a Guns-nak nevezett valami. Az igazi Guns' N' Roses-t Velvet Revolvernek hívják.
SpinyNorman Creative Commons License 2004.03.21 0 0 1220
Ebben nem értünk egyet. Az újak közül messze ő volt a legjobb, arra pedig nincsen esély, hogy Slashék visszajöjjenek - arra sincs igazán, hogy Axl végre hagyja a GN'R-t és szólóban csináljon valamit.
Előzmény: locsolócső (1219)
locsolócső Creative Commons License 2004.03.21 0 0 1219
hála az égnek!
SpinyNorman Creative Commons License 2004.03.18 0 0 1218
Vége! Buckethead kiszállt...

After fours years as a member of Guns N' Roses, during which time the band canceled more shows than it played and released no original material, guitarist Buckethead has had enough.
The eccentric musician, who wears a fried-chicken bucket on his noggin and talks only through a hand puppet, has walked out before but has always returned to the fold. This time, however, it looks permanent. At the end of last year, Buckethead became fed up with Guns' inability to complete an album or tour and stopped working with them, his manager said.

Buckethead appeared on the green carpet at the Grammy Awards last month and was introduced by Parliament/Funkadelic bassist Bootsy Collins as a member of Guns N' Roses, but by that time Buckethead had already told Guns frontman Axl Rose he no longer wanted to be in the band, the manager said.

Guns N' Roses are scheduled to headline the Rock in Rio festival in Lisbon, Portugal, on May 30. It is unclear whether the band will have a new guitarist by then. Guns N' Roses' label would not comment on Buckethead's departure.

The guitarist will now focus on numerous projects, including two solo albums — Population Overdrive and Cuckoo Clocks of Hell — which are due this summer. In addition, a group called Col. Claypool's Bucket of Bernie Brains, which features Buckethead, Primus bassist Les Claypool, Guns N' Roses drummer Brain (ex-Primus) and legendary funk keyboardist Bernie Worrell, will release a debut studio album this summer.

SpinyNorman Creative Commons License 2004.03.10 0 0 1217
Vicc: az évforduló után frissítették honlapot:

No News Found

SpinyNorman Creative Commons License 2004.03.09 0 0 1216
Ünnepeljük meg az első évfordulóját annak, hogy a GN'R hivatalos honlapját, a www.gnronline.com-t update-elték. Be is másolom, ami akkor megjelent a lapon, és azóta is látható:

Stay Tuned
Stay Tuned for news and information on Chinese Democracy coming soon.

[posted 3/9/2003 U.S.A.]

ESZTIKE Creative Commons License 2004.03.04 0 0 1215
Csak azt tudnám, hogy ki a bánatnak áll érdekében az, hogy ne jelenjen meg a lemez. Az tény, hogy Axl nem normális, de azt nem hiszem, hogy direkt nem adja ki a lemezt, mert azért a pénz senkinek nem jön rosszul...
Előzmény: SpinyNorman (1212)
SOUTHERN Creative Commons License 2004.02.26 0 0 1214
Érdekes, amit írsz... Valószínüleg nem jársz messze az igazságtól.
Mad Scientist Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1213
SpinyNorman Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1212
Szerintem hónapok óta nem csinálnak semmit, már ha egyáltalán valaha is komolyan próbálkoztak. Ha készültek dalok, azokat Axl bizonyára rendszeresen törli. Attól tartok, Axl őrült, s csak azért nem lépnek ki a zenekartagok, mert egyrészt kicsit bíznak benne, hogy valaha kijön a CD és akkor rengeteget kaszálnak, másrészt pedig feltehetőleg nem jön rosszul a többezer dolcsis heti fizetés úgy, ha semmit nem kell érte csinálni. Plusz sokan a GN'R miatt vették meg a korábbi lemezeiket, illetve veszik majd meg az újakat.
Előzmény: Provitek (1211)
Provitek Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1211
Most akkor vége, vagy sem? Hiszem, ha hallom...
Előzmény: SpinyNorman (1209)
Mike McCready Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1210
Szerintem a C.D. inkabb elszorva fog kijonni itt-ott, de igy magaban, hogy C.D. nagylemez nem.
Előzmény: SpinyNorman (1209)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1209
A fiúk gőzerővel dolgoznak a Chinese Democracy-n!

GUNS N' ROSES keyboardist Dizzy Reed will be launching an East Coast solo tour on March 18. Backing Reed at all the dates will be Los Angeles-based rockers FASTMASTER (web site), who will also be the opening band on the tour. FASTMASTER includes Matt Starr and Alex Grossi from BEAUTIFUL CREATURES on guitar and backing vocals, Troy Farrell on drums and Curtis Armstrong on bass.
Starr recently spoke to Boston-based freelance writer Debby Rao about the upcoming tour: "The shows with Dizzy are going to be a blast. It is going to be a bunch of friends getting together and playing great music. The band will play mostly GUNS N' ROSES cover tunes with a few other cover songs by various artists thrown in."

Here's an update from tommystinson.com:
FEB. 20: It's done!! The (solo) album is finished! The mixing is finished! It is done!! I take off for New York tomorrow morning to meet with the record label and play them the album, then it's off to Bimini for a much needed rest.

Buckethead has two new albums coming. The first, "Population Override", will be released via Ion Records on March 30th, 2004 and the second, the long awaited, two years in the making "Cuckoo Clocks Of Hell" will be out on April 20th, 2004 via Disembodied Records.

SOUTHERN Creative Commons License 2004.02.25 0 0 1208
Valamit hallottam róla, talán a kezemben is volt valamelyik lemezbörzén, de komolytalan dolgokkal nem szoktam foglalkozni. Én azt hittem, hogy nem hivatalos kiadvány, hanem valami kalóz dolog.
Előzmény: SpinyNorman (1207)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.02.24 0 0 1207
Ti tudtátok, hogy '98-ban megjelent egy Use Your Illusion című GN'R album, ami válogatás az UYI I-II dalaiból? Én ezt a mai napig nem tudtam, mindenesetre furcsa. Ez a dalok sorrendje:

Live and let die
Don't Cry (or.)
You ain't the first
November Rain
The Garden
Dead Horse
Civil War
14 Years
Yesterdays
Knockin'
Estranged
Don't Cry (alt lyr.)

Totál elhibázott válogatás, bár ahogy látom, a fő szempont az volt, hogy Axl bankszámlája gyarapodjon leginkább a royaltyból, a többieké csak diszkréten. Ezek a számok a "diszkó Rózesz"-image-be tartoznak. Nem mondom, hogy rosszak lennének, de általában a legkönnyebben emészthetők és legismertebbek, ám nem a legreprezentatívabbak.

SOUTHERN Creative Commons License 2004.02.22 0 0 1206
Nekem az összes album bakeliten van meg (a Spagetti is!), továbbá két bootleg, szintén bakeliten (az egyik picture disc...), ezért jó lesz az egész Greatest CD-n.
Előzmény: SpinyNorman (1205)
SpinyNorman Creative Commons License 2004.02.22 0 0 1205
Szerintem a Sympaty-maxit biztosan meg tudod rendelni készségesebb lemezboltban, és úgy olcsóbban jössz ki. Az újrakeverés szerintem is kamu, bár állítólag az összes lemezt újrakeveték, és az év végén újra kiadják. Ezt sem hiszem, bár éppen ideje lenne. Más kérdés, hogy aligha venném meg őket jobb minőségűben, mert ahhoz drágák a cédék.
Előzmény: SOUTHERN (1202)
SOUTHERN Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1204
Azt is meg fogom venni, mert az is kötelező...
Előzmény: sx7 (1203)
sx7 Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1203
Inkább a Velvet Revolvert vegyétek meg
Előzmény: SOUTHERN (1202)
SOUTHERN Creative Commons License 2004.02.21 0 0 1202
A Sympathy miatt, mert az a dal nincs meg.
Illetve a Live Era CD hiányzik, meg is venném, de csak gyári példányt.
Az ujrakeverések szerintem kamuk.
Előzmény: SpinyNorman (1201)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!