Akkor idén Te tegyél fel képeket, mert most az enyém nem fog virágozni! :(
A barátnőmén is rengeteg bimbó van, s az övé sem nyílt tavaly, pedig egyszerre ültetük! Remélem nem két évente virágzik!!!!;O
Sajnos nem találtam el a helyét igazán az ültetéskor (Szerintem nem kapott elég napot!), így tavasszal kiástam és becserepeztem (ideiglenesen), s napra állítottam. Most nagyon küzd, de bimbót nem látok egyik tövön sem!
Jaj, de gyönyörű! Sok örömöt kívánok hozzá! Asszem mindenképpen keresek valahol nem törzsre oltott fajtát, mert nehéz nélküle élni:))) Jól van, rendes rózsa, nem magának tartogatta az összes puszit:))
Az elmúlt néhány nap irásait még nem olvastam, és lehet, hogy mások is találkoztak vele, mégis megkérdem: melyik futó a fehér Ida K. ? Több információ nem volt fellelhető az Oázisban kapható illatos rózsáról. Vékony kifejezetten kúszóka ágai vannak nem túl nagy virággal. A bimbó barackos kinyilva hófehér. Szóval, ki ő?
Meghoztam a kedvencedről készült képeket... A többit a weben megtalálod nemsokára, mert még fel kell töltenem. :o) ... ja és a puszikat is megkaptam. ;o)
Szent Erzsébet e.: Nálunk készült a budatétényi rózsakertben tavaly vagy két éve. Most éppen nem ennyire szép, de hát mindenkivel megesik, hogy néha rossz passzban van.
Nálam a szomszédok mondják mindik, hogy milyen erős rózsaillat van... és hogy mennyire szeretnek kint ülni a kertben és élvezni az illatot. Pedig még alig pár rózsám nyílt ki. Mi lesz, ha mind virágzik és ha mind szép nagy bokor lesz tele virággal! Kíváncsi vagyok akkor mit fognak mondani...