Keresés

Részletes keresés

Kifli007 Creative Commons License 2002.01.15 0 0 2227
Azért amikor a Dunaferr a Rosenborg ellen játszott, 20000-en voltak kinn Győrben, és a fél ország drukkolt nekik. Pedig az ő meccseiken sincs átlagban 3000-nél több néző. Én nem hiszem, hogy csak a fővárosban lehet ma focit csinálni. Egy-egy vidéki csapat mögé gyakran az egész megye odaáll. Utánpótlásnevelést és a játékosokkal való kereskedést pedig vidéken is lehet csinálni, ugyanúgy mint a fővárosban (lásd Haladás). Egyébként meg szerintem sehol a világon nem ennyire centralizált a foci mint nálunk. (Még a többi volt kommunista országban hasonló a helyzet, mert ők is ugyanazt a centralizáltságot örökölték.) Ez kicsit nevetséges, hogy az első osztály csapatainak majdnem 50 százaléka budapesti. Nem csoda, hogy így a fővárosi csapatok meccsein alig vannak, az egyébként is kisebb közönség elaprózódik. Úgyhogy szerintem vonjuk meg az első osztályú indulás jogát a Fraditól, az Újpesttől, a Kispesttől és a Vasastól :-))))
Hajrá MTK!
Előzmény: Törölt nick (2224)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.01.15 0 0 2226
valahol igazad van, de míg az 1Mós fradi tábor mellett kong a stadion, ha 'csak' az 5-6. hely környékén tanyáznak, Diósgyőrben már legalább félház, kb 10-12K néző lenne kint... szal a potenciális vevő a focira mégis több... jóllehet az igazi bevétel nem a jegyeladásokból folyik, de pont egy olyan térségnek, mint Borsod megye, baromi jól jönne VG...

és +igérem kisodbos becsület szavamra, nem tüntetnénk ellene :-))

SAGA Creative Commons License 2002.01.15 0 0 2225
Abszolút egyetértek, egy dolgot illetően viszont szerintem nem kéne elhamarkodottan elkeseredni ( és ez nem csak rád vonatkozik). Nevezetesen a játékosok ide-oda igazolásáról beszélek. Annyi hír felröppent már, talán már egy hónappal ezelőtt is (Illés, Madar, Czvitkovics) amiknek ma már nyoma sincs. A tavaszi idény kezdetéig nem valószínű, hogy ki fog derülni, melyikük volt kacsa, melyikük nem. Valószínűleg a hírek legnagyobb része nem fogja megállni a helyét. ( élen ezzel a Penksa-Balaskó üggyel, ez nagyon vad - de ez a magán véleményem)
Kifli007 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2223
Bocsánat, hogy Szegedet kifelejtettem, az is egy jó példa és nagyon sajnálom, hogy így beszivatták.

Hajrá MTK!

Előzmény: arcface (2220)
Kifli007 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2222
A Fradisták (illetve egy részük, a maradék csendben örül és röhög rajtunk) azért kiabálnak, mert egy cseppnyit naívak, és azt hiszik, hogy csak a szeretetből, klubhűségből és a multból meg lehet élni. Pedig ma a foci egy gazdasági ág, összekötve egy kis szórakoztatással is.
Egyébként örülök, hogy védőt tesztelünk, nagyszerű. Csatár az nem kell ehhez a játékhoz. Pláne, hogy elmegy Ferenczi, Bükszegi és Balaskó. Majd a Brazsenac, meg a Juhász, majd meglátjátok.
Mi lesz itt?

Hajrá MTK!

Előzmény: QQRYQ (2221)
QQRYQ Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2221
Sok mindent nem értek ezekkel az ügyekkel kapcsolatban, de főleg azt nem értem, hogy a fradi szurkerek miért tiltakoznak? kaptak egy nagy csomó pénz, megmenteték őket, jó játékosokat kapnak "ingyen", stb. egyszerűen nem értem. Persze örülnék ha végre VG otthagyná az egész zöld-fehér gárdát ugy ahogy van, de én persze egy MTK drukker vagyok.

(csak igy zárójelesen megjegyezném: vegyünk már egy csatárt, nagyon nehéz lesz igy...)

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

arcface Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2220
Ja, én szegedi vagyok és amikor utoljára a SZLC bejutott az NB1-be akkor a Vasas elleni első meccsen (0-2) több mint 10000-en voltunk. Csakhát a tulajdonos lelépett a pénzzel és a Szegednek vissza kellett lépnie.
Előzmény: Kifli007 (2218)
Kifli007 Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2218
Igazság szerint én sem értem, miért nem próbálkozik vidéki csapatoknál. Diósgyőrben, Győrben, Debrecenben, Szombathelyen, Zalaegerszegen (bocs, ha valakit kihagytam) szerintem egy MTK sikerességű csapatnak minden meccsen 20000 körüli nézője lenne. Nem tudom, ezt miért nem ismeri fel senki. (Volt, aki felismerte, Bíró Péter, Stadler, meg a Gázszeres muki, nem emlékszem a nevére, de azok valamiért mind megbuktak.) Viszont nem csak a VG van. Vannak itt még olyan nagyon gazdag üzletemberek, akik pénzt fektethetnének be, de sajnos olyan rossz híre van a magyar focinak, hogy erre egyenlőre nagyon kevesen hajlandók. VG meg nem akar vidékre menni (legalábbis egyenlőre).

Más:
VG a Fradi játékosbeszerzéseit milyen alapon finanszírozza MTK játékosokkal? Mi mit kapunk ezért cserébe. Rendben van, hogy oda mindenféle viszonylag jó játékosok mennek, de tőlünk csak elmennek. Mi lesz ennek a vége? Itt nem a Fradi-szurkolóknak kellene tiltakozni, hanem nekünk!

Hajrá MTK!

Előzmény: HT Miskolc (2215)
HT Miskolc Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2217
nem lenne 1xűbb, ha a fél emtékát átvinné végé a fradiba és viszont? minek kell még másik 3-4 csapattal bekeverni? :-))
Előzmény: Mighty Mike (2216)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2216
kivancsi vagyok mit szoltok. nekem nagyon nem tetszik:

Penksa helyett Balaskó
NB1.hu

Dunaújváros, január 14., 11.00

Úgy tűnik, a tárgyaló felek megtalálták a megoldást Penksa ügyében.

Mint azt dr. Szabó József, a Dunaferr elnöke elmondta, minden bizonnyal megoldódik Marek Penksa klubcseréjének ügye. A 29 éves középpályás helyett ugyanis nem pénzt kap a klub, hanem egy játékost: az MTK 23 esztendős középpályása, az Egervári Sándor által korábban is többször csábított (a nyáron még 40 millió forintra tartott) Balaskó Iván költözik Dunaújvárosba. A klubelnök elárulta azt is, hogy a csere mellé nem társul pénzmozgás, vagyis a két játékos egy az egyben cserél klubot. Így nincs akadálya annak, hogy Penksa elhagyja a Dunaferrt.
A látszat ellenére azonban Penksa nem az MTK-ba, hanem a Fradiba tart, még ha a hír hallatán sokak számára az előbbi is lenne a kézenfekvő. Bár persze azt mindenki tudja, hogy a két klub (MTK, FTC) tulajdonlásában sok a közös pont… Híreink szerint egyébként hasonló módon fizetne a Fradi a Vasasnak Szili Attiláért is.

HT Miskolc Creative Commons License 2002.01.14 0 0 2215
kifli!

küld már el VG-t Miskolcra!!

ha fut a csapatnak itt 15-20K néző is kimegy a meccsre simán... a 7. osztályú meccsen voltak 1700an, most a 2. vonalban sem ritka az 5K néző... mondj még 3 csapatot, ahol ilyen az érdeklődés...

Előzmény: Kifli007 (2206)
biancoblu Creative Commons License 2002.01.13 0 0 2214
Nyugi, biztos elcseréljük Szilit Kristonra, így aztán nagyon jól járunk:-)))). Remélem Attila, a cselkirály Kanta Szabi mellett fog ülni az öltözőben:-)))).
biancoblu Creative Commons License 2002.01.13 0 0 2213
Szerintem páran megyünk, főleg attól függ. hogy van-e vissza vonat. By the way, nem tudja valaki, hogy hol lehet Pesten jegyet venni?

HAJRÁ MTK!!!

Előzmény: G. Peti (2210)
RG Creative Commons License 2002.01.13 0 0 2212
Hát itt:

1.én valamiről nagyon le vagyok maradva,
2.VG most már teljes átjárást enged,
3.megint az újságok írnak hülyeséget (mert azért a Fülöp Feri azt mondta, hogy ha megvesszük, nem adjuk tovább a Szilit).

De ki az a megvesszük? Ennyi szarakodást szerintem nem ér a srác (bár jó focista). Vegyék meg inkább a Radojcsicsot Debrecenből, szabadlistára tették. Nem értem, miért, elég technikás és gólerős is. Ráadásul jugó, ami mentalitásban nem jelent rosszat. Na mindegy, az ő bajuk.

Előzmény: Törölt nick (2211)
G. Peti Creative Commons License 2002.01.12 0 0 2210
Jövő hét vasárnap, a zalaegerszegi teremtornára tervezitek a leutazást? Ha igen, kb. hány fővel?
h3o Creative Commons License 2002.01.12 0 0 2209
Mondjatok valami titkos infót, hogy mi lesz most Vlaszákkal! Igaz, hogy Hajdut a Perugia nézi? Mert akkor biztos nem jön
Kifli007 Creative Commons License 2002.01.11 0 0 2206
A választ persze én se tudom a kérdésedre, de azt az egyet ne felejtsd el, hogy VG nem véletlenül az ország egyik leggazdagabb embere. Ő egy kurva jó üzletember, aki teljesen szét tudja választani az érzelmeit az üzleti érdekeitől. Az üzleti érdeke meg az, hogy találjon egy nagy társadalmi támogatottságu csapatot, és abból néhány éven belül európai középcsapatot csináljon, és ezzel nyereséget termeljen. Az MTK-val mostmár 7 éve próbálkozik, a céljait nem enm érte el, bár ha minden igaz (ő mondta) nullszaldóssá, azaz önellátóvá tette a csapatot, ami azért elég nagy szó, de nyereséget magának nem tud kitermelni. Rájött arra is, hogy nem elég egy jó csapat, közönség nélkül az semmit nem ér. Ennyi az oka annak, hogy mindenféle csapatokat keres magának. Én csak arra az egyre lennék kiváncsi, hogyha az MTK kijutna a BL-be egyszer, hányan jönnének ki egy-egy BL-meccsre. Mert szerintem jó tízezren biztosan.

Hajrá MTK!

Előzmény: undine (2205)
undine Creative Commons License 2002.01.11 0 0 2205
Várszegivel kapcsolatban van egy kérdésem. Milyen MTK szurkoló az aki először az Újpesttel akarja összeházasítani a csapatát, majd amikor ez nem sikerül megveszi a Fradit? Ha valaki igazán szeret egy csapatot, akkor hajlandó rá sok pénzt áldozni (ha van neki miből). Egyébként az MTK utánpótlása a legerősebb, rengeteg kissrác focizik náluk. Ezek később is MTK drukkerek lesznek, mert a személyes élmény erősebb a divatnál (fradi). Bármelyik csapat naggyá tehető, ha van elég pénz és a jó focira jönnek a szurkolók. Az is gusztustalan, hogyha valaki jó káder akar lenni rögtön Fradi szurkoló lesz (lásd. Torgyár,Szabadi).
Előzmény: RG (2202)
Kifli007 Creative Commons License 2002.01.11 0 0 2204
Abban a szomorú évben, amikor NB2-esek voltunk, keresett meg minket (miután a Fradi visszautasította). Ha jól emlékszem ez a 94-95-ös idény volt, de ez nem száz százalék (93-94?)
Egyébként meg undinével egyetértek.

Hajrá MTK!

Előzmény: HORI (2199)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.01.11 0 0 2203
nehez Viktorral versenyezni:)
Előzmény: Törölt nick (2201)
RG Creative Commons License 2002.01.11 0 0 2202
Szerintem nem bátorság kérdése az, hogy nagy csapat lesz-e az MTK-ból, hanem a pénzen múlik. Hiába számít gazdag embernek VG, az európai középcsapatok (akár a Levszki Szófia) is nagyobb költségvetéssel tudnak dolgozni.
Az NS azt írja, hogy nem lesz Szili, az NB1.hu szerint már előszerződést is kötöttünk vele (ennyit a jólértesültekről). Jó játékos, de ha nem jön sem szakad meg a szívem. Akkor talán Buzsáky többet (vagy egyáltalán) játszhatna.
undine Creative Commons License 2002.01.10 0 0 2200
Sjose!

Az UTE kapcsán azt írod, hogy a három nagy közül az egyetlen, amelyik minden rendszerben szalonképes volt. Azért a Fradi sem volt nagyon elnyomva soha. A Horthy rendszer kifejezetten kedvelte, a nyilasok pláne. A múlt rendszerben pedig az egyetlen csapat volt aki nyugati szinvonalú pályán játszhatott. Azt sem értem, hogy mi az, hogy a három nagy. A harmincas években valóban nagy csapat volt az MTK mára azonban az első osztályú klubbok közül a legkisebb nézőszámmal büszkélkedhet, annak ellenére, hogy vezeti a tabellát.

Abban is tévedsz, hogy Orbán UTE szurkoló. Több fórumon elmondta, hogy a Vidit szereti, a pesti csapatok közül pedig a Vasasnak drukkol (Mészöly a nagy haverja). Deutsch (így) pedig az MTK-nak drukkol és szerintem elég kevés ahhoz, hogy bárki az idegesítő affektálása alapján ítélné meg a kedvenc csapatát.

Várszegi pedig vegye a bátorságot és csináljon egy igazi nagy csapatot az MTK-ból, amelyik a nemzetközi kupákban ismét méltó ellenfele lehet a Benficának. Akkor lesz sok néző a Hungária krt-i stadionban mert a legtöbb embert a jó foci érdekli és nem a Fradi.

Előzmény: Törölt nick (2172)
HORI Creative Commons License 2002.01.10 0 0 2199
Sziasztok!

Tudja valamelyikőtök pontosan, hogy Várszegi Gábor mikor került üzleti kapcsolatba az MTK-val?

Én 1994-et tudok, meg tudjátok erősíteni?

h3o Creative Commons License 2002.01.09 0 0 2198
Van esetleg egy szívét-lelkét kitevő, nem anyagias, parádés technikájú, piros-kék érzelmű kapus-csatár is raktáron?:) Szekér helyett talán tényleg jobb lenne ha körülnéznének a Vasas-vezetők, de Bükszegiben bízom, szerintem egész tehetséges, bár mostanában jól titkolja.
És azért Vlaszáknak is nagyon örültem volna, végülis ő a legjobb NB1-es kapus, aki nem Szűcs Lajos.
RG Creative Commons License 2002.01.09 0 0 2197
Jól van, jól van, tényleg elég gyenge volt, viszont amit írsz, logikusnak tűnhet. Csakhogy amint írtam: a Dferrnek anyagi problémái vannak (Rabóczki, Petry, Penksa el, sőt, esetleg Zováth is), nem tudom, van-e rá pénzük. Egyébként az MTK-nak kb. 80 kölcsönjátékosa van, abból lehetne válogatni másokat is.
Előzmény: h3o (2196)
h3o Creative Commons License 2002.01.09 0 0 2196
Hahhaha.. OK olvastam, de azért van egy kis ellentmondás abban, hogy nem védhet. Onnan gondoltam, hogy az MTK adta volna (így jó?:) Bükszegit, Vlaszákot, Schindlert, aztán ebből Vlaszákot Szekér kezdte helyettesíteni, a Dunaferr pedig eladta a kapusait.
RG Creative Commons License 2002.01.09 0 0 2195
Sajnos nem az enyém volt, úgyhogy nem tudtam eladni. Egyébként nem tudok róla, ráadásul a Gyuri nagyon szereti, és az egyetlen volt akit, az évvégi értékelésben kiemelt. Középső védő igazolását tervezik egyébként (szerintem valami jugó gyerek lesz), Szili pedig nagy valószínűséggel jön. Csatár megint az ablakban, pedig amilyen pénzügyi szarban van szegény Dunaferr, a Tökölit most meg lehetne venni. De nem fogják.
Előzmény: h3o (2194)
h3o Creative Commons License 2002.01.09 0 0 2194
Sziasztok!
Vlaszákot eladtátok?
Kifli007 Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2193
Ezt én is olvastam, de valljuk be, azért ez nem túl sok. Tesztelünk egy teljesen ismeretlen embert, aki Németországban is volt csapattag. Ez kicsit zsákbamacskaszerűen hangzik. Rajta kívül semmi. Mondjuk itthonról valaki, akit legalább ismerünk. Annyi név merült fel, érdekelne, hogy melyik a kamu.

Hajrá MTK!

Előzmény: cdc01 (2191)
Tócsa Creative Commons License 2002.01.08 0 0 2192
10 pont előnnyel a bajnokságban több humorérzéked is lehetne! A példáért pedig nem erőltetted meg magad! Olyan savanyú vagy, mint ha kiesésre állnátok! Piha!
Előzmény: Törölt nick (2176)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!