Ki az a Skoric? És hol van a próbán lévő csatár, Markovic? Na, mindegy, bemásolom:
Az MTK vezetői alaposan megtréfálták a szurkolóikat, hiszen a meghirdetett fél hármas kezdési időpont helyett délután egykor kezdték a meccset.
A korábban kezdődő mérkőzést így is legalább 300-an látták, az MTK földes edzőpályáján. Bognár György az első félidőben a Hajdu Lambulic, Smiljanic, Horváth L. Mónos, Skoric, Lazic, Buzsáky, Kanta Sz. Zavadszky, Juhász összeállításban küldte pályára a kék-fehéreket. Az első negyvenöt percben a Zavadszky, Juhász csatár duó jól működött, hiszen mindketten egy-egy gólt szereztek, amire a vendégek csak egy góllal tudtak válaszolni. A 2-1-es félidő után, mindössze Hajdu, a nemrég igazolt Lambulic és a próbajátékon résztvevő Skoric maradt pályán. A csapat Hajdu Győri, Lambulic, Elek Madar Cs., Czvitkovics, Jezdimirovic, Skoric, Füzi Á. Illés Branezac összeállításban állt fel. A félidő első felében a széleket remekül bejátszó hazaiak sokszor kerültek helyzetbe, ám a döntő pillanatokban mindig hiba csúszott az akcióba. Hetvenöt perc elteltével már sikerült feltörni a vendégek védelmét, és előbb Illés, majd Branezac góljaival kialakult a 4-1-es végeredmény.
(harm)
A blamázs elég enyhe kifejezés. Ki lehet esni (azért nem feltétlenül szükséges), de hogy még meccset sem nyertünk, az szégyen. K....ra nem érdekelte a fiúkat az egész, azt nem tudom, akkor miért nem lehetett megint az ifiket indítani. Ráadásul a Bogesz nagyon "vágja" a kispályát, elég technikás játékosunk is van, úgyhogy egyértelműen az akarat hiánya okozta a cikit. Ez egy nagy probléma: hiába vezetnek 11 ponttal, nem profi játékosok, mert egy profi mindenhol, minden körülmények között nyerni akar (és ezért mindent megtesz). Arról nem is beszélve, hogy pénzdíjas versenyről van szó. Túl lennének fizetve a srácok?
Azért a KISPESTTEL légyszi ne viccelj, mi már évek óta nagy szarban vagyunk, és nem mi visszük el az "állam" pénzét :) enyhén szólva.
Hjajja, a régi szép idők:
MTK-BHSE
Középeurópai Kupa
80000 néző (!)
2-2
Végül a Kispesté lett a trófea...
De jó lenne most ilyen dolgokról dumálni, és nem lilaviktorról, várszegiről, sólyómsanyiról, stb...
Hááát szépen felsültünk de háát ilyen a foci. Egyébként szerintem a fiúk nem nagyon készültek erre lehetet látni hogy nem izlik nekik a gyors játék és a kaput is kicsinek találták egyszóval feladták az egészet.
De ahogy amondás tartja jóban roszban úgyhogy Hajrá MTK!!!!!! és amúgy is nagypályán kell villantani
Hát sajnos teremben nem villantottunk. Emlékszem néhány éve a fiatalok mit produkáltak, hát ennek a lelkesedésnek most nyoma sem volt. Nem naj, majd nagy pályán.
LGB
Csumi! Nevezhetsz hülyének is,de nevezhetsz csak egyszerűen csak igy: többség!És nem én riasztom el a jozanokat,hanem a vg. meg a bandája!Az,hogy penkska hogy került a fradiba az is csak azt bizonyitja,hogy milyen egy kifordulos vg.! Még veletek is...(és,hogy kit is mentett meg,azon gondolkozz el,vagy kérdezd meg a mazsihisz vezetöit,hogy is érkezett vg.az mtk-hoz!)
Szevasztok! Hallom jöttök szurkolni az üllöire? Várszegi bérszurkoloi lesztek? (pénzt adtak bizonyos szponzorok,bizonyos embereknek,hogy tegnap megjelenjenek a mazsihisz bulin)
Jut eszemben! Ugy hallom bizonyos ftc szurkoloi körök-vg.miatt-hajtovadászatott akarnak rendezni! Állitolag rendszeres lesz-nem csak az mtk/ftc meccsen!Erröl tudtok valamit?
Nem igazán értem, hogy kapcsolódik a topichoz, de ott voltam, és nem értem miért gond, ha kissebséghez tartozom. Ha csak ténymegállapítás, akkor sem teljesen állja meg a helyét, de erről nem itt fogok vitát nyitni.
Na Hajrá MTK!
Szeretem a "biztos infókat". És azzal mit akartál mondani, hogy "tényleg kissebbség vagytok"? 1. Ki vitatta? 2. Ez az MTK fórum. Nem politikai és nem társadalmi.
A hétvégén remélem kispályán is villantunk.
Voltatok ma a parlament elött? Biztos! Az mtk szakosztályainak kötelező volt a megjelenés!(biztos info) De egy valami biztos!Ti tényleg kissebbség vagytok!
Hát ha azt a meccset 2:0 után nem tudtuk hozni a 110. perc után, akkor ezt a bajnokságot sem lehet sokkal nehezebb elveszíteni (nem megnyerni). Azért remélem hozzuk az őszi formánkat! Nálatok azonban látom Zováth J. is ugrott. Nem lesz ez így jó. Ha Tököli is elmegy, azt már súlyosan megérezné a csapatotok, de lehet, hogy így is. Nem hinném, hogy Balaskóval ki lennétek segítve annyira, hogy feledni lehessen Penksa, Zováth, Rabóczky (Tököli, Salamon, Jakl) hiányát. Remélem nincs igazam. Sok sikert! (az új igazolásokhoz is)
Marek mindenképpen Pesten akart játszani, mert oda fog szlovák nyelvű suliba járni a kislánya. Viszont a Fradiban van több szlovák játékos is, valszeg még ismeri is valamelyiket, ezért ment a Fradiba. Azt a kupameccset én is őrzöm kellemes emlékeim között. Saga, nem lehet minden a tiétek, legyen elég a bajnoki cím, ezt már csak ti tudjátok elszúrni, vagy a VG, a hülye igazolási dolgaival.
Év elején, amikor felmerült, hogy MTK-sok mennek a Fradiba, azon poénkodtunk többen, hogy például a Balaskót szivesen odaadnánk nekik. De azért nem teljesen így gondolta senki sem szerintem. Ez egy nagyon mocskos dolog volt, itt már bármit szabad. Arról már nem is beszélve, hogy még úgy is, hogy Balaskó egy nagyon rossz játékos (szerintem), de már megint csatárt engedtünk el. Én nagyon remélem, hogy ez a Markovic egy jó játékos, különben szarbam leszünk.
Intruder, Te pedig inkább ne gyere be ebbe a topicba, mindenkinek jobb lenne. Nekünk sokkal rosszabb ez a VG ügylet, mint nektek, mégis tudunk egy kicsit kulturáltabban véleményt nyilvánítani.
A legszomorúbb az egészben, hogy ennyi erővel nálunk is játszhatna, ha ilyen módon el lehet szedni egy - mellesleg jó - csapatból. A Dunaferrt sem értem. Abszolút esélyesek a kupa győzelemre, amiből nemzetközi szereplés következik és így vigyáznak egy ilyen kvalitású játékosra. Legalább Rabóczky (-i?) külföldre ment, de Ő is nagy veszteség. Emlékezzünk csak vissza mi volt a felállás amikor Petry Zs. védett a bajnoki meccsen és két hétre rá Rabóczky (-i?) a kupameccsen. Inkább ne is emlékezzünk. Azóta sem hevertem ki azt az estét.
Te ne oktass ki senkit kis betű-nagy betű kérdéskörben, ha a többi mondandód olyan, amilyen. Ne kaftánozzál, ne anyázzál, ne parasztozzál, próbálj meg értelmesen írni, ha itt megjelensz. Ha pedig nem kell a Várszegi, az a ti bajotok, remélem, nemsokára elhozza onnan a pénzét, a hozzád hasonlók miatt. Amíg pedig a mi játékosainkért cserébe igazoltok, nem hiszem, hogy lenne okod háborogni (a közös tulajdonlásnak én sem örülök, egyáltalán).
Szasa Markovicot egyébként két éve már teszteltük egyszer, én láttam edzőmeccsen, és akkor azt mondtam, hogy ilyen jó csatár nincs az NB1-ben. Nem tudom, azóta hogyan fejlődött (esetleg vissza), de akkor nagy király volt. Egy középső védőt is tesztelünk, azt hiszem Lambulic a neve.
Hajrá MTK!
Hat bekovetkezett... Es nem kolcsonbe. Odaadtuk Balaskot Penksaert. Ja, hogy Penksa a Fradiban fog jatszani? Tuti uzlet. Ide jutottunk. EZ SZEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Abban is tévedsz, hogy Orbán UTE szurkoló."
Érdekes, abban a műsorban amit én láttam róla (és a gyermekkoráról) azt mondta, hogy az "Újpesti Dózsa csatársora nagyon mély benyomást tett rá".
Ettől még lehet Vidiszurkoló, csak nem valószínü.
"erősebb a divatnál (fradi)."
Nagy betűvel illik irni a másik csapat nevét, te paraszt. És a "divat" 1899-óta tart.
"Itt nem a Fradi-szurkolóknak kellene tiltakozni, hanem nekünk!"
Gyerünk srácok, nyomjuk két irányból Várszegit!!
Nektek létszükséglet, nekünk nem kell!
" Es meg nehany fradista szaja sir, meg ok
ulosztrajkolnak."
Anyád szája sírt mikor világralökött, te kaftános majom. Megmondtuk, vigyétek a Várszegit a büdös p******, kell a f***nak ő meg a pénze.
Ill. a furulyásnak meg a szeilernek kellett, ennek a két patkánynak. Nekünk nem!!
Annyit tennék csak hozzá, hogy ebből a megközelítésből kizárólag egy csapatról beszélhetünk. A Fradin kívül egyetlen csapatnak sincs jelentős támogatottsága vidéken (vidékiek esetében a megyén kívül). A lilák sem rendelkeznek jelentős vidéki bázissal. Persze nyilván vannak szimpatizánsaik az ország sok pontján. Miskolcon is vannak - a példának okáért - Vasas szimpatizánsok, de ez nem jelent igazából semmit. A számuk a zöldekhez képest jelentéktelen.
(Szándékosan nem használtam a szurkoló kifejezést, mert számomra csak az tartozik ebbe a kategóriába, aki kijár a csapata meccseire.)
Én nem lennék olyan biztos benne, hogy a nagy nézőszám jelentőségét alá kellene becsülnünk.
Csak gondolj vissza arra a fél évre, amikor a Diósgyőr rendszeresen a dobogón tanyázott még Tornyi idejében. Nem az elfogultság mondatja velem, de a vízcsapból is mi folytunk. A tévék, az újságok tele voltak a Diósgyőrrel. Ha ugyanezt az őszt egy kis szurkolótáborral rendelkező csapat produkálja, lényegesen kisebb lett volna a felhajtás. Ráadásul pénzben sem elhanyagolható a 10.000-es átlag. Elég csak egy átlag jegyárat beszorozni a nézőszámmal, a kapott eredményt pedig a hazai meccsek számával. Már persze, ha egyesek nem nyúlják le a bevételt, valamint van normális beléptetés.
Az igaz, hogyha VG elmenne Diósgyőrbe, kb. ugyanakkora "szeretettel" fogadnák, mint a Fradinál. Az a baj, hogy mindig csak a hangosakat lehet hallani, és arról nem tudunk, mennyien támogatják a befektetéseit. Mindegy, tapasztalat: csak maradjon az MTK-nál.
Az NB1.hu szerint tesztelünk egy Szasa Mankovic nevű jugó csatárt. Már a neve is sokatmondó. De legalább csatár.
Mivel miskolci barátaim révén "második" csapatom a DFC, HT álláspontját képviselem, szerintem sok pénzzel Diósgyőrben is lehet focit csinálni, méghozzá üzletileg sikeres focit. Ott tényleg lenne 10000 néző, csak ott meg az önkormányzat olyan, amilyen (nem nagyon támogatják a csapatot). Várszegi meg csinálhat, amit akar, akkor sem lesz "jó" a fradisták nagy részének. Nekem sem tetszik, hogy két csapatot tart a kezében, s mivel QQRQ-hoz hasonlóan és is MTK-drukker vagyok, bírnám, ha itt maradna. SAGA-val pedig abban értek egyet, hogy itt több az újságírói fantázia, mint a tény. Mert ugyebár van cikk Penksáról, Balaskóról, Sziliről - de szerződés még sehol. Majd ha lesz, akkor érdemes lesz transzparenst kirakni. Ja, és
de legalábbis lehetne arányosabb az eloszlás, hiszen a lakosság 1/5-e lakik Pesten... a gond az, hogy sajnos a gazdaság, illetve a gazdasági vezetés is Pestre koncentrálódik, így vidékre nem csak foci, munkahely és más sem jut annyi... így aztán nem csoda hogy a rengeteg vidéki elmegy Pestre politikusnak :-))
1ébként ahogy mondod, rengeteg tehetséges gyereket lehetne itt is kinevelni, sok gyereket elküldenek, mert az utánpótlás csapatok lefvevőereje korlátozott...