Kedves BBEA,
Csak neked: Párkány street.
Egyebkent nem titok, csak elfelejtettem, hogy a tobbiek megadtak mar elotte.
Valahol ereztem, hogy te ra fox kerdezni:)
Éniss tudom, hola Zalexandra:-)))
Egésznap ottan ücsörögök előtte:-( /időnként jönegy utas, de ritkán:-)/
Abba a kínaiba, járnak kollegáim, és mennek minden nap, tehát rossz nem lehet!
dededede en is t'om, hol van azAlekszandra teremje-buraja. sot, amikor a ferje nincs ott, meg is szoktam....latogatni.
tobbiek meg Sam R.A. Banesh fejtegetesenel lemaradtak. de lehet, hogy elrohantak a "kinai near you"-ba es vigan falatoznak az egesz seg*unkre.
Ujpesten, metro vegallomashoz kozel, a posta melletti utcaban is van egy kinai es ok hazhoz is szallnak. Legalabbis a munkahelyre igen, ami a Kaki lakk berendezesi aruhaztol nincs messze.
Tenyleg az a gond - ahogy Sam R.A. Banesh irta - , seta kozben fogyaszthato kajajuk nincs es ez bizony alaposan megcsappantja a vasarloi kort.
Hogy miért csődölnek be a kínai büfék?
Biztos, hogy túl sok nyílt belőlük. Átlagban az emberek nem nagyon bíznak az egzotikus kajákban, szerintem szívesebben esznek hamburgert, pizzát.
Ha valakinek különlegesebbre van igénye, akkor egy jobb keleti éttermet keres fel, abból meg nincs túl sok. Ez a közepes méret/minőség, amit az említett hely is képviselt, pont a legveszélyeztetettebb.
A gazdagabbaknak nem elég vonzó, az ötpercemvanhamm vásárlóknak kiesnek (a többségük még ennyire frekventált helyen sem volt). Ebbe is főleg diákok jártak, dehát iskola nincs a közelben.
Arról nem is szólva, hogy szegények kínaiaknak nulla marketingjük van, hozzáértés és főképpen kapcsolatrendszer hiányában.
Én nagyon szeretem a keleti ízeket, nem bánnám, ha lenne házhoz szállítós is.
Szorgalmas népek, úgyhogy biztosan nem halnak éhen, de tart még a berendezkedés.
az egesz kerulet fogyokurazik vagy csak siman ho vege filing one?
kolbaszos rakott krumpli, kaposztasalataval nekem is.
de szinte egesz nap tele van a szam, valahogy kivanos vagyok. te atyauristen, csak nem vagyok terhes?