A három fiatal végül két srác volt, és egy apuka, de szerintem ismered őket, mert ha jól gondolom ők is ott szoktak szurkolni veletek. Rossz a névmemóriám, így azt nem tom.
Hétköznap lesz, ne számíts sokkal többre... Persze bármi lehet, majd meglátjuk!
Viszont számíts meglepire, mert ha minden jól megy, akkor lesz egy kis változtatás szurkolás téren, de ezt majd kedden. Akik tegnap a buszon voltak, azok már megtapasztalták hazafelé! :))))
Engem nem az zavar,hogya többi szektroban mi van,mert azok úgyse szurkolnak,csak ülnek és kész (tisztelet a kivételnek) de a b-középben remélem egy 30-an leszünk persze ez nem a realitás:(
Olaj: Táblás ház nem volt. "Csak" egy amolyan "light" teltház (szolnoki módra). Szép számú szurkoló maggal. Amennyi a vendégszektorból látszott, az egy elég nagy számú young spicc volt (jövő szempontjából nem állnak rosszul...). Sajnálatos, hogy a fiatalok legnagyobb élvezetüket a vendégszektor osztásában lelték (szokásosak: "Sugárfertőzöttek", "Cigányok", "MASE", "Szopj-le", "Paksi Atom szopd ki a f@szom" etc....így utólag csodálkozom is, hogy a zAlbagyalázás elmaradt :) ). A közönség ezúttal messze nem tett annyit hozzá, mint szokott (meglepő módon, szerintem felénk való mutogatásban sem). Felálltak ugyan, de igyekeztek minél előbb visszaülni (régebben szokásos "örjöngés" ohne). Szerencsénkre az Olaj táborban rejőző hatalmas potenciál jól bennük is maradt (az utolsó 5 percig...). Szurkolás szidás 50-50% volt. Utóbiból 40% nekünk 10% a sporiknak :) Egy szó mint száz volt jobb is. (Dobjaikat hallva azért kezdenek felzárkózni hozzánk :)) ) Majd lefelejtem! A bemutatásnál egészen brutálul nézett ki a konfetti+pénztárszalag kombó!
A.B.: Gyér létszám...30 fő.Mondjuk az legalább nagyjából mind szurkolt. Ami bennünk volt azt maximálisan kihoztuk (aki volt hasonló méretű szurkolócsoportban az tisztában van vele ez mire lehet elég egy 100-150 fős hazai tábor ellen - még akkor is, ha azok csak átlagosan nyomják max.) szvsz. 30-35 percig majd megszakadtunk, ugrálás, óbégatás stb. Ott azonban a csapat lélektelen, nulla játéka elvette a kedvünket (én speciel úgy éreztem, hogy tök mindegy lenne hánnyan ordítanak nekik éppen akkor...).
Pozitívum: példás volt a szolnoki Police hozzáállása. Ember módjára kezeltek, nem tereltek, hanem kísértek stb. (Még a gáthelyzetről is jól eldumáltunk velük :) )
A párharcot tekintve mindkét szurkolótábornak vannak még "adosságai" bőven. (Főleg nekünk - rajtunk érződik inkább, hogy nekünk nem ez a fő meccs...)
30 fő Paksról, a meccs elejétől a 3.negyed végéig nyomták becsülettel, ugribugri meg minden, rajtuk nem múlott. Viszont az uccsó negyedre elfáradtak, akkor már csak alibiztek....;-)
Amúgy hangjuk nem nagyon volt, szerencsére a dobot nem felejtették otthon..
Nem akarok ezen a témán sokat lovagolni, de nagyon érdekes, hogy pl. az alapszakaszban min. kétszer ennyien voltak....
Olaj B-közép:
Az elején kissé nehezen töltődött fel a szektor, de ez köszönhető a Morrone által képviselt hozzáállásnak, miszerint: "Már vagy 9 éve nem láttam feldobást...":-)) No meg annak, hogy ismét hosszú sor kígyózott a pénztárnál.
Az egész meccset végignyomtuk, bár az első 3 negyedben volt jópár lightos rész... Az utolsó negyed azonban kárpótolt minden fanyalgót ( hozzátéve ismét, hogy a másik csapat szurkolójától akkor fair a kritika, ha az mgteszi ugyanez saját magukkal szemben is), én is úgy éreztem, hogy ez is kellett a győzelemhez. A végén 3-szor visszahívtuk a csapatot, fieszta meg miegymás, remélem lesz ez még jobb is...
Amit talán örömtelinek nevezhetnék, hogy a B-közép igyekezett a szidalmazások idején minél hamarabb elkezdeni egy nótát....ez is valami....
szolnoki csarnokban még nem jártam (majd tán a 4.mecsen) A Szolnokra érkező vendég szurkolóktól kérdem,lehet látni a meccst a vendég szektorból?Mert nekem nem tűnik jó helynek:(