Én úgy tudom/tudtam, hogy az tavaly is volt folyamatosan. Végig voltak friss terhesek. Vagy mégsem??? Most jól elbizonytalanítottál. Lent nem nővérek vannak, hanem védőnők. Tényleg van közöttük egy-két hülye, de van nagyon kedves is. (Sajnos máshol sem jobb a helyzet :o( ) S.
nahat, a Margitban megint van terhesgondozas? :-o tavaly amikor megszuntettek az agyakat, akkor mar uj terheseket sem vettek fel. ez megvaltozott? :-o (bar masodszorra nem mennek oda terhesgondozasra, nem tul kedvesek a noverek (ugyertem neha kimondottan gorombak), sokat varattak, stb.
Jól emlékszem, hogy Anteus felesége vagy? Ha igen, akkor add át neki üdvözletem. Teljesen eltűnt a fórumról, pedig Ő volt az a ritka kivétel a HUSZ-on akivel nagyon szerettem beszélgetni.
Jól vagytok? Gyerekek? Gratulálhatok, jön a harmadik baba?
Én tudok neked olyan orvost, aki sztimrében is szokott lenni, egyébként Margitos. Nagyon kedves. Legalábbis nekem bejött háromszor is :o)) Van magánrendelése, de terhesgondozást a Margitban is csinál hetente egyszer. Az azért jó, mert ott rögtön le lehet tudni az összes vérvételt, vizsgálatot... stb. is. Ráadásul endokrinológus, tehát ha neked esetleg hormon problémáid vannak, azt is rögtön tudja kezelni. Ha írsz nekem az eprech kukac t-online pont hu-ra, akkor szívesen megírom a nevét és a telefonszámát.
S. (ja, és név szerint ismer, ha éves távlatból hívom fel akkor is)
Köszi.:-) Oh, semmi baj a Gergő névvel. Csak nagyon gyakori vezetékneve lesz, és talán jobb lett volna egy kicsit ritkábbat választani, de egyszerűen fiú névben ez nem megy. A másik, hogy ha jól rémlik pont májusban van a névnapja, de mondjuk ez a legkevesebb. A férjem Benjámint szeretett volna nagyon, de én ezzel nem tudtam megbarátkozni, pedig Áronnál még tetszett.:-)
szia Cserry, én nem ismerek dokit a szt. Imréből, de ha itt nem írnak a lányok senkit, tedd fel a kérdéseidet ide, a Szülész, nőgyógyász kerestetik topikba. És gratula!
Sziasztok lányok! Friss terhes vagyok, 5hét 2nap, 4 napja tudom. Az inszemes topikról nézek át hozzátok. Kérdésem lenne, hogy nem tudnátoke ajánlani nekem egy jó dokit. Eddig meddőségi kezelésekre jártam. Most a második inszem előtt spontán lettem terhes, és a meddőségi intézet nem végez terhesgondozást. És így pillanatnyilag nincs dokim. Első terhesség, lennánek kérdéseim. Nem nagyon tudom merre szaladjak. Újpesten lakom, de a kelenföldi kórházon gondolkodom (szt Imre), mert ott dolgozom. Ajánlottak egy dokit a dél pesti kórházban. De az elég messze van, és nem sokat tudok róla. Jó lenne olyan doki, akit sima rendelésen el lehet érni (ha van még ilyen....) hogy ne kerüljön súlyos tízezrekbe, és jó lenne beszélgetős, kicsit lélekápolós, aki tudja az ember nevét, és tényleg törődik, nem csak futószalag. Van esetleg ötletetek? tanácstalan vagyok. Előre is köszi!
Kicsinap: nagyon helyes kisfiú lakik benned!!! És mi a baj a Gergő névvel? Vagyis ki kénytelen elfogadni? Szerintem nagyon klassz kis név, és hiszek benne, hogy vannak babák, akik súgnak a mamájuknak;)
Off: Gonoszkám, ekszküzimoá, vizsgáztam múlt héten, emilelmaradásomat pótolom hamarosan! :-) a C2000-s méhszáj miatt ne aggódj, nekem a 35. héttől volt 2000, és egy kanyi jóslófájás nélkül végighordtam a kis kalózomat! :-)