kegyetlenül üres film. szitne beszippant, annyira nincs benne semmi. érzékenység helyett töketlenség, így tudnám jellemezni. king pedig évek óta ismétli önmagát, legjobb írásait melengeti újra. e filmben a the body-t (amiből tob reiner forgatott fasza filmet állj mellém! címmel), aztán a christine-t, mi lesz a következő? fifi, a veszett uszkár?! az elátkozott hazienda? ...
na megneztem a matrix 3-at. es teccett. kellemesen lehuzosan darkos volt, nyomott is a hangulatomon rendesen. nekem jobban teccett mint a 2, es jobban hasonlitott az 1 resz stilusara. nekem a 2 tul akcios/felporgetett volt. ez a lassu misztikus kibontakozos cucc jobban bejon.
Thomas, láttam az Atlantisz gyermekeit, és olyan volt mint az eredeti könyvben, nem cseszték el. Annyira jó volt benne Anthony Hopkins! Majdnem sírtam! :-))
nincs meg vkinek a rolad almodtam (still breathing) c. film? nagyon regen ment meg az mtv-n. egy tunderi muveszficko (brendan fraser), meg egy holt cinikus kemeny csajszi love storyja.
Igen, mert az eredeti cime Kill Bill Volume 1, de magyarorszagon csak szimpla Kill Bill cimen fut, ez nekem is furcsa. Persze azert ha olvasgatsz a temaban, mar tobb honapja szo volt rola, hogy kette lesz vagva, nem kell feltetlenul a filmrol szolo kritikakat, csak a hireket. En viszont inkabb egy film elott mindent el szoktam olvasni rola, azert sok erdekes dologra ravilagitanak, es tobbnyire nem is szokott befolyasolni, foleg ha teljesen ellentetes velemenyekrol van szo:) Meg aztan mindig van valamilyen eloiteletem a filmmel szenben, mar amikor elolvasom a szereploket es a keszitoket, esetleg latok nehany kepet belole. Es ezt az esetek tobbsegeben a film mar nem is tudja megvaltoztatni...ez erdekes:)
felhozom megin :)
tegnap ejjel megneztem a kill bill-t. nagyon tetszett. foleg a kepek. foleg az az utolso japan szuvenir gombszeru bigyo amit ha megrazol esik benne a ho, na szoval az. aztan hirtelen vege lett a filmnek en meg csak ultem a legbutabb kepemmel a moziban, hogy most mi van. aztan gondoltam, hmm, basszus, ennyire muveszi lenne, hogy ennyire nincs befejezes meg semmi. hmm, najo.
aztan felvilagositottak, h ez csak az elso resz volt. de az ellen akkoris tiltakozom, hogy ezt egy moziplakaton meg semmin nem tuntettek fel. en meg nem olvasok cikkeket olyan filmrol amit meg akarok nezni, hogy ne befolyasoljanak.
meg ez amugy sem az a film, amit felbe kellett volna vagni, meg igy. meg egyebkent is.
de a sarga fekete rulzik nagyon.
Szuper! En is tettem be az iment a Kill Bill-rol kepeket, de ez az ocska szar forum epp megallt, es eltuntek a linkek, ugyhogy leszarom innentol az egeszet, nem szenvedek hiaba....
Aha, tenyleg jo volt a BB2, bar az elso ora utan meg nem voltam teljesen megelegedve, de amikor felrobbant egy fel varos, mar en is jol szorakoztam:)
Tegnap neztem a Kill Bill-t, az nagyon bejott nekem, sokkal jobb Tarantino eddigi filmjeinel szerintem:)