Keresés

Részletes keresés

SAGA Creative Commons License 2002.02.08 0 0 2366
Kösz az infót! (Kár, hogy olyan sokára.)
Előzmény: Rosso bianco (2365)
Rosso bianco Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2365
Március 02-án kezdődik, mert télen nem maradtak el a meccsek, bár elég nagy hó volt.
Kifli007 Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2364
Egy kérdés: Február 20-án vagy március 13-án kezdődik a bajnookság? Hol a francban lehet megtalálni a pontos menetrendet? Kellenének az első meccsek kezdési időpontjai is.
Előre is kösz annak, aki válaszol.

Hajrá MTK!

RG Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2363
Ezt a szégyent... Pedig a fél életemet huszárok közt töltöm. Mindenesetre megjegyzem, kösz.
Előzmény: BELABACSI (2362)
BELABACSI Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2362
Bocs az oktatásért, de a lóhát az nem túrós (vagyis tejtermékes), hanem túros (vagyis habos).
Előzmény: RG (2360)
Mighty Mike Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2361
mindenki.
Előzmény: RG (2360)
RG Creative Commons License 2002.02.07 0 0 2360
Némi cinizmust érzek. Egyébként a "túrós hát" effekt összes problémája megtalálható a közös tulajdonlásban, nem beszélve arról, hogy a lónak két teljesen eltérő természetű lovasa van (a gazda ugyanaz). Ki jön ki ebből rosszul?
Előzmény: Mighty Mike (2357)
cdc01 Creative Commons License 2002.02.06 0 0 2359
Ja ja. szép volt fiatalok!!!!!!!!!!
Előzmény: Kifli007 (2358)
Kifli007 Creative Commons License 2002.02.06 0 0 2358
Megvertük az Obilicset 1-0-ra Buzsáky 80. percben lőtt góljával!

Hajrá MTK!

Mighty Mike Creative Commons License 2002.02.06 0 0 2357
pl. a turos hat.
Előzmény: RG (2350)
rebel1885 Creative Commons License 2002.02.05 0 0 2355
Miből gondolod hogy a fagyisták 90%-a normális?
Nem voltál még fagyi elleni meccsen?
Előzmény: CHArlaTAN (2339)
kexx Creative Commons License 2002.02.05 0 0 2354
attol meg hogy magyarnemzetet olvasol es panoramat nezel meg lehetsz MTK drukker! pl. EN!

hajra MTK!

Előzmény: Törölt nick (2352)
Castelejo Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2353
Sziasztok, nem vagyok MTK-fan, azért léptem be, hogy tisztább képet kapjak egy kérdésben, talán ti tudtok segíteni. Mailben egy barátomtól kaptam egy telefonszámot, hogy hívjam fel, jót fogok rajta röhögni. Röhögtem is (egy hangposta jelentkezik be), mert egy viccesfiú viccesen rendezi le a neki telefonálókat, a viccesfiút pedig úgy hívják, hogy Rabóczky Balázs. Sejtem, hogy az egész csak kiszúrás vele (egyébként a tudakozó szerint a tel.szám tényleg az ő nevén van), azt szeretném, ha megerősítenétek benne, ti biztos ismeritek Rabó hangját, nem akarom elhinni, hogy tényleg ő beszél. A telefonszám (nyugodtan hívjátok, egyből hangposta jön be): 0620-9525730. Várom a válaszokat: Rabó, vagy nem Rabó?
Előzmény: Törölt nick (2352)
lao-ce Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2351
2300!
RG Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2350
A kulcsszó: pontos, hiteles tájékoztatás. A pletykák elkerülése végett urambocsá' akár a honlapunkat is lehetne használni, ha már 2002-t írunk. A csapat eredményeivel elégedett vagyok én is (azért jó lenne végre egy sikeres BL szereplés). Ha rendesen tájékoztatva lenne a közvélemény, nem kellene hülye felvetésekre alapozni olyan ügyekben, mint pl. Jezdi, Balaskó, Szili és ezek hozadékai. Szerintem a közös tulajdonlásnak is számos buktatója van, de ez más kérdés.
Előzmény: SAGA (2349)
SAGA Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2349
Hát az nekem sem tetszik mint írtam, de azzal mégsem lehet odamenni senkihez, hogy "Öcsi, nem tetszik a stílus!", mikor a jelenlegi tényállás szerint visszakézből elküldhet a francba. Nehéz belenyugodni, de Ő (VG, vagy FOTEX, vagymittomén) a tulaj és nem lehet mondani, hogy nem törődik a Fradi sorsával, ha ilyen stílus rovására is, de segít épkézláb csapatot csinálni belőle, bár abban egyetértünk, hogy az elmúlt év Fradi-teljesítményét nézve, ez majdnem lehetetlen. Ez az Ő pénze, úgy szedi vissza, ahogy tudja, és ilyenformán nem vehet figyelembe olyan tényezőket, mint pl. stílus.
Én csak azt akatam mondani a felvetésemmel, hogy ennek a felháborodásnak az alapja nagyrészt az előre felröppentett pletykák képezik, bevallom engem is bosszanttottak (legutóbb a Jezdi-ügy különösen), de az is hozzátartozik, hogy mint ahogy az MTK-t is, a Fradit is ki kell húznia a kakiból - ha már megvette - de én - remélem nem csak - egyenlőre nem érzem azt, hogy az MTK kárára teszi ezt.

Üdv,

SAGA

Előzmény: ath (2348)
ath Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2348
ebben megint egyet kell, hogy értsek rg-vel. itt nem a játékosokról van szó, hanem a módszerről. senki nem mondta, hogy iván nélkül el vagyunk veszve, hanem a stílust kritizáltuk.......
Előzmény: SAGA (2347)
SAGA Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2347
Tényleg kifelejtettem, de a négy távozó játékos sem volt kimondottan a csapat motorja. És abban is igazad van, hogy eléggé furcsa az üzlet kivitelezése, de amellett továbbra is kitartok, hogy meg kell nézni a mostani kezdőcsapatunkat!

Üdv,

SAGA

Előzmény: Le_grand_bleu (2346)
Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2346
"Szili - FTC - van valaki akinek hiányzik Szili Attila játéka az MTK-ból? Ki helyett kéne játszania? "

Nana.... Azt kifelejtetted, hogy 4 MTK játékos a Vasasba igazolt, Sziliért cserébe. Nem 4 Fradi játékos ám.... vagy? Ki tudja...
LGB

Előzmény: SAGA (2345)
SAGA Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2345
Engem is elkedvetlenített ez a történet, már ami a játékos (edző)áramlást illeti és nem lehet azt mondani, hogy nem ad okot aggodalomra. Azt azért vegyük figyelembe, hogy ténylegesen mi történt, kihagyva a felröppent híreket, pletykákat:
Ferenczi - Szófia - nem ide tartozik
Garami, Pölöskei - FTC - elég érdekes
Balaskó - Dunaferr - ez most komoly? nekem nem hiányzik
Szili - FTC - van valaki akinek hiányzik Szili Attila játéka az MTK-ból? Ki helyett kéne játszania?
Lambulic, Markovic - MTK - azt nálunk okosabbak döntötték el, hogy milyen posztra kell játékost igazolni, de csatár nagyon kellett és semmi sem zárja ki azt, hogy Markovic megefelelően tudja pótolni Ferenczit.

Ezek a tények. A tudomány mai állását figyelembe véve nem jöttünk ki rosszúl az átigazolási időszak eddig eltelt idejéből. A legérzékenyebb veszteség Ferenczi volt, de az - mint írtam - nem ennek a vitának a része, és a csapat sehol sem lett megbontva. Akkor mit is írunk a levélbe, vagy a transzparensre? Azzal egyet értek, hogy furcsán történnek az igazolások, főleg ami a Fradit illeti. De ahhoz, hogy levelet írjunk, vagy transzparensekkel járjunk meccsre, azért több érv kéne. Szerintem simán kiküldhetné Bognár GYörgy a bajnokság legerőssebb keretét + öt csere játékost most azonnal a gyepre.

ath Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2344
én is így gondolom.
Előzmény: RG (2338)
rebel1885 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2343
Semmilyen tiltakozás nem ér semmit, ha nem egységesek az emberek akiket érint. A zöldeknél évek óta megy a szarkeverés, és a sátorozásuk is csak mégjobban megosztotta őket.

Urbánt ugyan szerették/szeretik Újpesten, de mi Újpest-szurkolók nem elsősorban a játékosokat szeretjük, hanem a klubunkat. Játékosok jönnek-mennek, de a klub és a lila-fehér szinek szeretete megmarad. Egyszóval az Urbán hasonlat nem éppen vág a témába.

Előzmény: Törölt nick (2341)
rebel1885 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 2342
A dinamitos ötlet nem is rossz. :) Bár szerintem a szankcióknak arányban kell állni az elkövetett bűnökkel. Ráértek a dinamittal, ha majd bulldozerek rombolják stadionotokat, s karhatalommal zavarnak el titeket egykori pályátok közeléből.
Előzmény: Törölt nick (2341)
rebel1885 Creative Commons License 2002.02.03 0 0 2340
Azért nem komoly klub az MTK, mert a szurkoló (az a kevés) is komolytalanok. Más normális klubok szurkolói nem tűrnék el azt, hogy ilyen látványosan tegyék tönkre szeretett klubbjukat a kapzsiság jelszava alatt.

A kis, erőtlen csoportoknak is meg lehetnek a módszereik ellenvéleményük hangsúlyozására, példát vehetnétek szegény palesztinoktól.

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.02.02 0 0 2339
Üdv!

Ezt valahogy úgy fogalmaznám meg, hogy a klub tartson kapcsolatot a szurkolókkal, és erre a honlap tényleg megfelelő forma lenne.

"nekik azért nem teszik vg mert zsidó, nekem meg az a bajom vele, hogy tisztességtelenül visz át játékosokat"

Tömören szólva emiatt (is)nincsenek szurkolóink. Mert a támadásokra sértetten reagálunk, nem civilizáltan. ("b*zi rasszista fradisták.....")
Mennyivel vagyunk jobbak a fradistáknál, ha pár szurkolóból általánosítunk?
A Fradisták 90+% normális, intelligens ember, és miért ne lehetne egyes fradista hírességeket is megnyerni az ügynek?
Nekem is nyílik a bicska a zsebemben a zsidózásokra (bár nem vagyok zsidó, de ez gusztustalan), mégis a legjobb barátaim és a faterom is fradista, és ők is mind (persze más aspektusból) furán néznek erre az "érdekösszefonódásra", és ezzel több ezer normális fradista van még így.

FxR

RG Creative Commons License 2002.02.02 0 0 2338
Tudomásom szerint csak márciusban (forrás: NS). A történtekkel kapcsolatban még egyszer: NEM tüntetés, lázadás, stb. VG ellen (hiszen a klub rengeteget köszönhet neki), csupán szeretnék tisztán látni. Nem különféle sajtóorgánumokból szeretnék féligazságokat, kacsákat hallani, olvasni az MTK-ról, hanem pl. a saját honlapunkon keresztül tényeket látni. Hiszen ha a vezetőség ellátná a honlap készítőit információval, az egy biztos fórum lehetne. Ez pedig (egyenlőre) csak az MTK-sok ügye.
Előzmény: Törölt nick (2337)
Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.02.01 0 0 2335
Én sem támogatom a közös fellépést. 1: Lépjünk fel végre, mint MTK szurkolók.
2: ha közös, többen lesznek a fradisták, ráadásul bebizonyítjuk, hogy össze tudunk fogni, tehát jólesz nekünk a közös csapat. Szóval hajrá!! Drapiban, tüntetésben és levélaláirásban is benne vagyok. Hozzá is adom a nevemet. Amúgy ismert MTK érzelmű szurkolókat kéne megkeresni. (Galla, Fenyő, Presser, meg ilyenek. Ők amúgy gondolom beszélőviszonyban vannak VG-vel)
LGB
Előzmény: ath (2334)
ath Creative Commons License 2002.02.01 0 0 2334
ezt nem én mondom egyedül. nem érzed, hogy a kettőnk problémája nem uaz? nem hinném, hogy egy platformra kellene állnom velük. nekik azért nem teszik vg mert zsidó, nekem meg az a bajom vele, hogy tisztességtelenül visz át játékosokat. ennyi.
Előzmény: Kifli007 (2333)
Kifli007 Creative Commons License 2002.02.01 0 0 2333
ath!

Ostobán viselkedsz.
További vélemények?

Hajrá MTK!

Előzmény: ath (2332)
ath Creative Commons License 2002.02.01 0 0 2332
a fradistákkal közösen nem írok alá semmilyen levelet. nem közös a gond, nem közös a megoldás, nem közös a hozzáállás.
ez az mtk ügye, nem a fradié.
Előzmény: Kifli007 (2331)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!