Nálunk is csordogál a hó, folyamatosan egész nap... Muszáj lesz előkeresni a róla elnevezett lapátot, és kupacokba rendezni az égi áldást.
(kérek egy kis együttérzést!)
Megpróbálkoztam egy poént bevinni a fórumba, abba amit szeretek. Erre kaptam egy pofont. Ennyire fontos ez az egész? Akkor szarok bele iszok inkább egy szörpöt! Hej!
....Tegnap épp bekapcsoltam amikor a teafőző-melegítő kicsapta a biztosítékot...
Tiszta életveszély egy konyha. Konzervbontók, szívószálak....plusz elektronikai vízmelegitő... Kedves Béla, Citromot felügyelet nélkül ne is engedjed oda. Egyébiránt havazik. Gondolom hamarasan szüksége lesz arra a frappáns vödörre, amivel az erkélyre csordogált havat olvasztja el a fürdőkádban.
Szakács, a szerencsétlen zsebtolvaj
2003. Február 4., Kedd
A rendőrök tegnap délután tartóztattak le egy debreceni lakost, akit zsebtolvajlással gyanusítanak. Szakács Béla az egyik helyi buszjáraton bukott le éppen "akció közben". A rendőrség kiérkezéséig az utasok tartóztatták fel. A motozás és a házkutatás során kiderült, hogy csak használt rágógumit, illatosított papírzsebkendőt, több hetes mozijegyet és lyukas tízfillérest zsákmányolt már jó ideje. Több tanút találtak, aki azt állítja, nagyon sokszor látta a gyanusítottat a buszon utazni, és már akkor furcsálta a viselkedését.
A bíróság közmunkára ítélte, a buszokat kell takarítania három hónapig.
Nagyon remélem, hogy a fővárosi csapatról elnevezett szurkolók a főnix elnevezésű sportcsarnok helyett nem a Béláék komplett házukat rombolták le a netnek nevezett hálózattal együtt!
Vasárnap éjszaka szerencsém volt megnézni a tévérôl elnevezett készülékemen a Mindentudás egyeteme c. műsor atomreaktorokról szóló elôadását. Igazán hasznos természettudományos információkat szerezhettem Földünkrôl elnevezett bolygónk energetikai helyzetérôl.
Szerintem Bélának a Nagyszínpad elnevezésű nagyszínpadon kellene helyet szoritani, ahol megrázná a beatzenészekre emlékeztető hajkoronáját és lenne sívitás a nézőtéren! Már elnézést a képhibáért. Ha nem megy a fesztivál kérjétek fel az egyik porlevest gyártó céget főszponzornak, vagy a Párizsi kocka nevű frappáns csokigyárat.
Kedves Szakács Béla Úr!
2003. julius 9-14 között Tokaj/Rakamazon HegyaljaFesztival, ennek keretein belül pedig a SKIZÓ Szellemi Mühely tart foglalkozásokat, szerettel meghívjuk a rendezvényre.
Ott lehetne egy "frappáns nyelvelés a nyelvek körüli" előadást tartania, biztosan soakn meghallgatnák. Ismeri Ön a Skizót?