Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Amúgy lemaradtam az egész buliról. Tegnap Steakhouse-ban voltunk egy távolabbi nagyvárosban. A könyvelővel találkoztunk, kellemes este volt, letoltam egy nagy Rumpsteaket borsmártással és fóliáskrumplival. Isteni volt. A férjem keveselte a számlát, és a könyvelő kiszúrta, hogy hiányzik pár tétel róla, az egyik pincér nem ütötte be a desszerteket. Szóltunk neki, hogy keveset fizettünk, irtó hálás volt, hozott még egy kör Juliskát. Végül négyet én ittam meg belőle, a fiúk nem bírják a kontyalávaló édes löttyöket. :D
Aztán hívott a főbérlő, hogy akkora felhőszakadás volt nálunk, hogy befolyt a víz hátul a mosókonyhájukba, nálunk áll-e a víz. Nagy élmény volt, pláne, hogy emlékeztem, hogy a tetőtérben nyitva hagytuk a hálószoba ablakot. 11-re értünk haza csak, szerencsére a másik irányból jött a vihar, nálunk minden rendben volt. A tőlünk nem messze lakó kolléganőmék éjjel még pakolhattak a pincéjükben, mert oda is befolyt a víz... Az utcában több helyen is volt gond, láttunk embereket vödörrel, gumicsizmában meg kinn voltak a tűzoltók is az egyik társasháznál a szivattyújukkal.
Szóval kalandjaink azért voltak, de így nem értem rá fórumozni végül. Jólllakottan bedőltem az ágyba és K.O.
Az okfejtést én se értem. :) Ha én értelmetlenül írok, és valakitől kapok ilyen visszajelzést, akkor simán megfogalmazom pontosabban és lezárom a témát. Nem kezdek el pszichológizálni, hogy a többiek "asszociálnak" meg "kivetítenek" meg ilyenek. Eleve, hogy napok óta ez megy, mikor simán írhatta volna, hogy "oké, vettem, gőzötök sincs, ki a Filip, legközelebb írok mellé vezetéknevet vagy berakom a linket". Egy hozzászólás és kész, nem tart napokig és nem kell a végén bűnbakságot emlegetni, aki "elviszi a balhét" mások "asszociációi miatt" nyilván. :)
Én pl. még véletlenül se olvasok sporthíreket, max.a legfontosabbról értesülök a Tagesschauból pl. ha leváltják a Bayern edzőjét. De ott is csak a Löwe nevét jegyeztem meg. Meg van valami focista, az Ötzi (?), aki Erdogannal flörtöl. Vissza is költözött az óhazába vagy mi.
Na, akkor legközelebb ebbe helyezkedj bele, ha Filipekről szóló sporthírekről értekezel. ;P
Bélákok nem ért az ilyesmihez. Opit kéne megkérdezni, hogy most mi az összefont bikacsök van... :) Pl. miért nem Bélára pikkel a fórummotor, miért pont cicára meg rád meg rám?
Működik Operán privát ablakon belül is. Fontos, hogy csak akkor, ha a nickváltás után ki és belépsz azzal az indával a Privátablakban vagy a másik böngészőben.
Így működik. A magamfajta fórumpáriáknak, akikre "pikkel" a fórummotor a következő trükköt javaslom. Operában, Firefoxon vagy Chrome-ban kijelöli, hogy melyik nickre akar váltani. Megnyitja az Edge-t és bejelentkezik, és azon a nicken lesz, ahol akar.
Jó, váltani sehol nem enged (Chrome, Edge, Opera, Android 11), szóval az Edgen az egyik poénnickemmel vagyok benn, mindenhol máshol meg Szeráf. :) Most kipróbálom, mit tud ha itt az operán átváltok a kutyára, és ki meg be lépek az Edgen.
Ez a legviccesebb. Most megnéztem, és Edge-ben be lehet lépni (milyen jó, hogy mégse töröltem, pedig akartam), és amikor beléptem, a másik nickemen voltam aktív, amire itt az Operában át akartam jelentkezni. :D