Keresés

Részletes keresés

Kifli007 Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2429
Nyugodjon békében, Nándi bácsi!

Én is nagyon szivesen mennék márciusban már a Hidegkuti-stadionba. Az egyetlen kérdés csak az, hogy egy ilyen állapotban lévő stadiont illendő-e az egyik legnagyobb focistáról elnevezni. És ha már, akkor egy szoborról is el lehetne gondolkodni.

Hajrá MTK!

ath Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2428
ez egy jó ötlet! támogatnám....
Előzmény: BLUE BOY (2427)
BLUE BOY Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2427
A legfrissebb hír (Forrás: NB1.hu ):

---
MTK: Hidegkuti Nándor Stadion

Hidegkuti Nándor ugyan elhunyt, de klubja, az MTK tesz arról, hogy a legendás játékost az utókor se felejthesse el. Az MTK vezetősége ugyanis ma délelőtt úgy határozott, hogy a csapatban 1946 és 58 között 302 bajnoki mérkőzésen pályára lépett, és 222 gólt szerzett labdarúgó emléke előtt tisztelegve a Hungária körúti stadion a jövőben Hidegkuti Nándor nevét viseli majd.
---

Nyugodjék békében, Nándi bácsi!

mondial Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2426
Nyugodjék békében minden idők egyik legjobb középcsatára. Nándi bácsi soha nem felejtünk el!

(egy Kispest szurkoló)

Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2425
+1 szavazat. Kár, hogy nem mondjuk 40 év múlva vált aktuálissá ez a kérdés :-(
Előzmény: perlasca (2424)
perlasca Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2424
"A vezetés remélem tudja a dolgát".
Csatlakozom.
Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2423
Isten nyugosztalja! :-((((
LGB
portland Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2422
Nándi bácsi, nyugodj békében!
Soha nem felejtünk!

-portland (diósgyőr)-

BLUE BOY Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2421
Sziasztok!

RG-vel tökéletesen egyetértek. Ha a futball-akadémiát Sándor Csikarról nevezték el, a pálya legyen Hidegkuti-stadion. A hír kicsit bővebben (Origo.hu):

---
Elhunyt Hidegkuti Nándor

Szív- és keringési elégtelenségek következtében csütörtök hajnalban a Kútvölgyi kórházban 80 éves korában elhunyt Hidegkuti Nándor, az Aranycsapat legendás hátravont középcsatára.

Hidegkuti 1922. március 3-án született Budapesten. A válogatottban 1945-58 között 68 mérkőzésen 39 gólt lőtt. A Wembley-stadionban 1953. november 25-én az angolok elleni 6-3-as magyar sikerrel zárult találkozón háromszor talált a házigazdák kapujába. Tagja volt az 1952-ben olimpiai bajnok, 1954-ben világbajnoki ezüstérmes csapatnak.

Az MTK-val 14 év alatt háromszor (1951, 1953, 1958) nyert bajnokságot. Visszavonulása után szakvezetőként a legnagyobb sikert a Fiorentina kispadján érte el: az olasz csapattal 1961-ben megnyerte a Kupagyőztesek Európa Kupáját.

Magyarországon a Győri ETO-t 1963-ban bajnoki címig vezette, az egyiptomi Al-Ahly Nationalnak irányításával ötször sikerült ugyanez a bravúr.
---

RG Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2420
Most kaptam a szomorú Westelpress hírt:

"Meghalt Hidegkuti Nándor. Az Aranycsapat középcsatára a válogatottban 1945-58 között 68 mérkőzésen 39 gólt lőtt. A legendás sportember 80 évet élt."

Emlékszem, mikor pár éve egy ankéton ünnepeltük, nem tudott megszólalni a sírástól. A stadionunk eddig név nélkül állt. Remélem, a klubvezetés tudja a dolgát.

SAGA Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2419
Vasas - MTK 2002.03.02. Fáy utca (ha minden igaz)
Előzmény: Törölt nick (2415)
RG Creative Commons License 2002.02.14 0 0 2418
Esetleg Juhász Roland. Egyébként Szabics szerintem is nagyon jó csatár, de nem hiszem, hogy hazajött volna.
Azért várjuk meg, Markovic mit nyújt az első hetekben. Lazic tényleg jó csereember, gyakorlatilag magas szinten helyettesítette Győrit vagy/és Jezdimirovicot ősszel. Egyébként a hosszú pad tényleg nagyon sokat számít, főleg, ha a bajnokságban, a kupában és mondjuk még valahol (?!) teljesítenünk kell.
Előzmény: perlasca (2417)
perlasca Creative Commons License 2002.02.13 0 0 2417
Egyébként utána szaglásztam Markovicsnak.(Bocs, ha ez már mind ismert).
A 9o-es évek összesítésben legeredményesebb jugoszláv góllövője. Asszem 99-ben igazolt Stuttgartba több millio márkáért. Itt hosszú idő alatt gyakorlatilag nulla lehetőséget kapott, totális csalódást okozott, néhány százezer márkáért kullogott vissza Jugoba talán 2oo1-ben.
Népek!!
Fiataljaink közt van olyan kaliberű csatár, aki mondjuk jobb az nb1 átlagnál?
Ha igen, most lenne az ideális alkalom, hogy beépítsük a kezdőbe Markovics barátunk helyett, nem?
perlasca Creative Commons License 2002.02.13 0 0 2416
ceterum censeo: Szabics Imre. Szakmailag, üzletileg tuti nyerő befektetés.
perlasca Creative Commons License 2002.02.13 0 0 2414
QQRYQU Nr. 1 csapat nem rossz.
Állítólag Füzi igen gyengén muzsikált a csehek ellen...
Szerintem Madarra és Lazicsra semmi szükség az MTK-nál.Skoricsot nem ismerem, de szerintem ő is létszám fölötti.
Mit gondoltok, Buzsáky lesz még valaha stabil kezdő és tényleg jó játékos?
RG Creative Commons License 2002.02.13 0 0 2413
Zavával már nincs bajom, csak nem értettem, hogy Czvitkovics és Buzsáky posztjára miért igazoltunk. De amint írtam, az elmúlt időkben egyre több gólt rúg (eleinte ezt hiányoltam) - így most már semmi gond vele, sőt szerintem tavasszal nagyon jó szezonja lesz. A másik "felfedezett" Juhász Roland lehet, ha Gyuri játszatja. Béla pedig marad Béla.
Előzmény: BLUE BOY (2410)
QQRYQ Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2412
QQRYQ féle támadó kezdő11:

Hajdu - Győri; Smiljanic; Horváth L - Füzi; Illés; Jezdimirovic; Cvitkovics - Branezac; Markovic; Juhász

alternativa:

Hajdu - Füzi; Smiljanic; Komlosi; Horváth L. - Kanta (Zava?); Jezdimirovic; Illés; Cvitkovics - Markovic; Juhász

persze, a fene se tudja... annyi jó játékosunk van, akiknek még a neve se merült fel bennem, pedig simán beférhetnének. :) jó érzés, h ilyen erős a keretünk.

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Mantona Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2411
Hajrá MTK!
BLUE BOY Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2410
RG!

Nem értem, mi a bajod Zavával. Az első körben még nem illeszkedett be (nem volt hosszú felkészülési időszak), de azóta egyre jobb és egyre hasznosabban játszik. Nem véletlenül játszatta minden meccsen Bognár Gyuri.

Komlósi tényleg ne legyen jobbhátvéd, mert néhány edzőmeccsen és egy-két tétmeccsen is többször pl. Madarnak (...) kellett visszalépnie védekezni, Ádám mindig középre húzódott (hiába volt tőle balra 2 másik védő). Így viszont nehezen illik a csapatba, mivel 3 hátvéddel játszunk, a középhátvéd pedig - ideális esetben - Smiljanic. Füzivel az a gond (balhátvédként), hogy nem tud elég jól védekezni. Győri viszont bevált azon a poszton (is).

A mai meccsről (NB1.hu):

---
Küzdelmes, élvezetes mérkőzésen nyert az MTK

Bognár György vezetőedző a következő összeállításban küldte pályára az együttesét a délutáni edzőmeccsen:
1. félidő: Hajdu – Győri, Lambulic, Elek – Mónos, Zavadszky, Skoric, Buzsáky, Madar – Branezac, Markovic,
2. félidő: Vlaszák – Komlósi, Smiljanic, Horváth L. – Makovi, Lazic, Czvitkovic, Jezdimirovic, Kanta Sz. – Bene, Juhász R.
A felázott talaj ellenére izgalmas jó iramú meccset játszott egymással a két együttes. A magyarok gólját Zavadszky szerezte, aki Madar baloldali beadását követően fejelte a kapuba a labdát. Az együttesből csak Illésnek van komolyabb sérülése, a támadó jövő héten kezdheti el újra az edzéseket.
---

Biztos észrevettétek, hogy szinte minden eedzőmeccsen más-más a csapat felállása, így remélem a bajnokságig is minél több varáció lesz életképes.

Hajrá MTK!!

RG Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2409
QQRQ megtisztel azzal, hogy olvassa a hülyeségeimet, egyszóval: Jezdi pótolhatatlan! A mai labdarúgásban a középpályán az ütközőember, a labdaszerző legalább annyira nélkülözhetetlen, mint az irányító (lsd. Davids, Vieira, Keane, Helguera, stb.). Ezek a srácok is durvák, persze, ők annyival jobbak (főleg előrejátékban) Jezdinél, mint a spanyol, angol, olasz bajnokság a magyarnál. Az NS ugyan nem mérvadó, de Goran évek óta az osztályzatok alapján is topon van. Magyar védőink védelmében: Komlósi, Horváth Levente is jöhet, Ádám ősszel nagyon sokat fejlődött, sajna a saját elmondása szerint is csak középső védőként használható. Füzi hátulról indulva, lendületből tud szép (és főleg hasznos) dolgokat csinálni, Cicát és Kantát én sem bánnám jobb, ill. balközépre. Zavát én sem kedveltem, de egyre több gólt rúg (lsd. ma). Skoricról fingom nincs.
Előzmény: perlasca (2406)
BLUE BOY Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2408
Sziasztok!

Újabb 1-0. Ezúttal a Mladost Lucani ellen. A gólt Zava szerezte a 12. percben.

Fogadjunk, hogy Smiljanic volt a középhátvéd.
Ha igen, ez az 5. meccse úgy, hogy a csapat nem kapott gólt.

Jezdit én is csak védeni tudom.
Perlasca!
Számold meg egy meccsen, hány labdát szerez és hány jó és rossz passza van.

Hajrá MTK!!

QQRYQ Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2407
Jezdimirovics és Halmai is nagyon hasznos játékosok! Nem tul látványos a játékuk, de nem is ez a dolguk, hanem pontosan an amit, mondtál: megszűrni az ellen támadásait. Ezt pedig nem lehelet finom kis "pöckölgetésekkel" lehet elérni. Szvsz nagy bajban lett volna a védelmünk és jóval többször kellett volna Hajdunak magamögé nyúlnia, ha Jezdi nincs a kezdőben... Ennyit goran védelmében, részemről, bár ahogy RG-t ismerem még ő is szól egy-két jó szót a vendégmunkásunkról!

Füzi pedig szvsz azért nem megy középpályára, mert ugyebár támadó szellemben játszunk és ebben az esetben Füzi, mint "védő" gyorsaságának, és mert szvsz jól lát a pályán, tud csatlakozni a támadásokhoz! Az összel sokszor ugy éreztem, hogy ha a doktor úrnak jól megy akkor a csapatnak is! (Persze ősszel elég jól ment a csapatnak...)

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

perlasca Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2406
Jezdimirovics nem értem, miért alapember. Régen Halmai, most ő az, aki az ég világon semmit nem csinál, azon túl, hogy aki a közelébe megy, abba belerúg. Egyébként lassú és sokszor arra passzol, amerre áll. A magam részéről Zavát sem szeretem, valahogy olyan semmilyen az ő játéka is. Füzit nem lehetne bevinni középre? Akkor lehetne egy Kanta-Füzi-Illés-Cvitko középpályás sort csinálni.
Lambulics tényleg olyan faszagányos, hogy kiszorítja nálatok a magyar védőinket a kezdőből?
((Ki az a Skorics és mi a ráknak vettük meg?))
RG Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2405
Azt hiszem, kicsit félreérthető voltam. Nem azt írtam, hogy én mit szeretnék, hanem azt, hogy mi lesz. Szívem szerint én sem játszatnám "Mónikát", és három csatárral állnék fel (Hajdú-Horváth L., Smiljanic, Lambulic, Füzi-Zavadszky (Czvitkovics), Jezdimirovic, Kanta- Markovic, Juhász, Illés). Ez a felállás lehet, hogy túl támadó jellegű, de otthon igenis támadni kell! Szerintem Bognár Gyuri jó edző, jól fog dönteni, ősszel is "fazonos" csapat voltunk. Győri Janit viszont meg kell védenem, szerintem nagyon hasznos, és szűrőhöz képest gólerős középpályás. Sajnáltam, hogy megsérült.
Előzmény: perlasca (2397)
Emerald Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2404
Érdekel a foci? Szeretnél részt venni egy internetes futball újság szerkesztésében? A futball.hu csapata Téged vár! Az igaz, hogy ez nem egy fizetős munka egyelőre, de ha igazán jól csináljuk, mindenkinek jövedelmező üzlet lehet! Írj emailt!

Olasz foci - Gábor - jgabi21@futball.hu
Német foci - András - selmaczi@futball.hu
Spanyol foci - Ladislao - ladislao@futball.hu
Francia foci - András - katona@futball.hu
Angol foci - Attila - sati@futball.hu
Magyar foci :- Attila - sati@futball.hu
VB2002 - Attila - sati@futball.hu

Ha barmi érdekel a site-tal kapcsolatban:
Emerald - emerald@futball.hu

SAGA Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2403
Én Branezsacról még nem mondtam le. Pl. Zete ellen győztes gólt lőtt, igaz, ha Ferenczi a 93. percben nem hagyja ki a kihagyhatatlant, akkor más lenne a felállás. Madarral kapcsolatos kérdésed szerintem is jogos, én nem vagyok annyira elájulva tőle mint Knézy Jenő. Abszolút Czvitkó párti vagyok. Jó technikája van és lát a pályán!
Eszmélteln gólpasszokat adott az ősz folyamán.
Előzmény: perlasca (2402)
perlasca Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2402
Ja, még valami: nem ismerem Markovicsot, de szerintem az igazi királyság az lett volna, ha Szabicsot megvesszük, akár sok pénzért. Tudása alapján szerintem neki már a Bundesligában volna a helye. Másik kérdés: mi lesz Madarral és szükség van-e rá az MTK-nál?
perlasca Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2401
Mónos nem is kifejezetten védő típusú játékos. Egyébként egy meccsen dühömben már számoltam, beadásainak hatékonysága legendás Dombiéihoz hasonlatos. Győri szerintem is lassú, nem értem, mit esznek rajta egyesek. Füzi ezerszer jobb.
Mit gondoltok, fog Branezsac még valaha úgy játszani, ahogy a csatárok szoktak? Horribile dictu gólokat lőni? Eddig szerintem semmit sem mutatott.Bár most állítólag Cipruson nagy formában van.
SAGA Creative Commons License 2002.02.12 0 0 2400
Mónostól én is többet vártam, de az, hogy buta azért egy kicsit erős. Bár, ha Komlósi éppen játszik, akkor Czivotkó és Madar hatékonyabbak a jobb oldalon. Visszatérve Mónosra, nem egy villám, de én úgy láttam, hogy nem sok labdát ad el, nem ő rajta mennek el a támadások.
cdc01 Creative Commons License 2002.02.11 0 0 2398
Én meg arra leszek kiváncsi hogy a győri mit fog csinálni a középpály bal oldalán?
Kicsit lassú és körülményes oda nemdebár?
Amúgy szerintem egy kicsit sok a középpályás inkább csatár lenne több.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!