Keresés

Részletes keresés

Godemperor Creative Commons License 2024.02.28 0 0 18240

Így mondjuk érthető.

csege Creative Commons License 2024.02.27 0 3 18239

Márkónak 2-3 hónapja született gyereke, csak nem terhes megint az asszony.

Előzmény: 61159 (18238)
61159 Creative Commons License 2024.02.27 -2 2 18238

Márkóéknál jön a baba,ezért igazolt haza,és ezért másfél évre.

Előzmény: OnlyYouFKC (18218)
Törölt nick Creative Commons License 2024.02.27 -12 2 18237

mikor a sajatjaid minuszolnak le..

priceless 👍

Előzmény: Törölt nick (18232)
Withoutshadow Creative Commons License 2024.02.27 0 5 18236

Nem kell bocsánatot kérned, írd le nyugodtan a véleményedet.

Én sem azt írtam, hogy nem lehet jó a Kaposvár, a négy közé már akár idén is odaérhettek.

A bajnoki cím is kilátásba kerülhet 2-3 éven belül ha okosan és tudatosan építkeztek, de ahogy a Falco-nak úgy szerintem Nektek is szükség lesz még egy kis időre, mire minden kirakós a helyére kerül és igazán ütőképes csapat alakulhat ki.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (18235)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.02.26 0 4 18235

Valóban nem biztos a siker.
De maga az a tudat, egy kaposvári szurkolónak, hogy a magyar mag 80% kaposvári születésű/nevelésű már felér egy bajnoki címmel. :)
Sokat bőjtöltünk már, le sem merem írni, hogy mióta. Ha Benke hazajön, Abell esetleg marad, és még tudunk hozni egy IRÁNYÍTÓ légióst és egy légiós centert (esetleg még egy atletikus, de olcsó amcsit 4-esnek), akkor talán nem merész kijelentés az, hogy TOP4-es csapat leszünk, és talán a magyar kupában is dobogós helyet érhetünk el.

Bocsi az off-ért. :)

Előzmény: Withoutshadow (18231)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.02.26 0 1 18234

Egészen biztos.

Előzmény: Smsng88 (18233)
Smsng88 Creative Commons License 2024.02.26 0 0 18233

Biztos, hogy Márkó jövőre is Kaposvár? Nincs külföldi opció? 

Törölt nick Creative Commons License 2024.02.26 -11 3 18232

Itt 15-20 perces jatekos

semmi kihivas, 6 nemzetkozi meccs

kulfoldre nem nagyon kell

ott a kihivas, h kaposvarral bajnoksagot nyerjenek sztarjatekoskent, mint itt Perl Zoli

valahol ertheto 👍 Konakovra sose tudott felnezni (V.B se)

Withoutshadow Creative Commons License 2024.02.26 -3 4 18231

Azért azzal, hogy Filipovity és Benke is hazatér még nem garantált a siker.

Kellenek minőségi légiósok is illetve egy jó edző aki csapatot épít belőlük.

Láttuk, hogy tavaly Fehérváron is volt 3 válogatott játékos és egy rutinos magyar, a légiósválasztás nem sikerült és az edző sem volt a helyzet magaslatán, bukták mindkét aranyat még úgy is, hogy a végére a legjobb védőjátékosunk nem volt a pályán.

Nem tartom valószínűnek, hogy jövőre a Kaposvár a semmiből odaérhet a végelszámolásra, ahhoz egy-két év tudatos építkezésre szükség lesz.

Mi is begyűjtöttünk jó pár ezüstöt, mielőtt beérett a munka gyümölcse.

BerCLas Creative Commons License 2024.02.26 -5 1 18230

Filipovity a videós interjúban sejtelmesen azt nyilatkozta, bízik benne, hogy tudnak majd még hazai játékost igazolni. Persze nem biztos, hogy Benkére utalt, de ezt kizárni sem lehet.

Viszont ne zavarjon minket az, hogy egy másik csapat esetleg hozzánk hasonló útra léphet. Sőt, én kimondottan örülnék ennek, mert akkor a klub sem kényelmesedne bele a jelenlegi helyzetbe. Amit persze felépítettek komoly munkával és aminek élvezzük is évek óta a gyümölcsét.

Én is azt pártolnám majd, amit falco Man írt, hogy 4 (én ugye írtam korábban 5-ről is) extra légiós és próbálja meg a klub, szakmai stáb az eddigiekhez képest fordított koncepcióval, vagyis a magyarokat építsék a légiósok köré. Ne akarjon minden magyar "szupersztár" státuszt magának, mindenki legyen tisztában a képességeivel és fogadja el, hogy egy kiváló csapatban játszhat, de nem biztos, hogy 22-25 perceket, hanem lehet, hogy csak 15-18 percnyi időt, de azzal is fontos tagja lehet a csapatnak , ha ebben az időintervallumban hozzáteszi a maga minőségi játékát.

Előzmény: RJBarrett (18229)
RJBarrett Creative Commons License 2024.02.26 0 2 18229

Kaposváron hogy lett hirtelen ennyi pénz? 

Én nagyon meglepődnék, ha Benke odamenne, ahhoz képest, hogy nyár elején az volt, hogy marad külföldön. De ha odamegy, akkor szerintem Ő se nagyon fog külföldre már menni meg Márkó sem. 

falco Man Creative Commons License 2024.02.26 0 1 18228

Másfél év.

Előzmény: Langels (18227)
Langels Creative Commons License 2024.02.26 0 1 18227

Amúgy Filipovityról kiderült már, hogy mennyi időre szerződött oda? Mert ha csak a szezon végéig, akkor nagy koncepcióról nem beszélhetünk..

Előzmény: Amarill0 (18219)
Godemperor Creative Commons License 2024.02.26 0 1 18226

Azért szerintem azt tudja, hogy ő sem lesz fiatalabb. Mai kosárban ami sokkal fizikálisabb, 35 évesen már eléggé leszálló ág van szerintem.

Előzmény: falco Man (18225)
falco Man Creative Commons License 2024.02.26 0 0 18225

Igazad van, de ha ő nem fogadja el a második számú szerepet és nem tudjuk magyar játékossal pótolni, akkor meg lesz kötve a kezünk.

Előzmény: Withoutshadow (18224)
Withoutshadow Creative Commons License 2024.02.26 0 1 18224

Sajnos azt kell, hogy mondjam, nem.Kedvelem Ákost, de ha a BL-ben is tényezők akarunk lenni, akkor kell elé egy festéket uraló játékos.

Itt a statisztika, ami pontosan megmutatja, hogy hol van óriási különbség az NB1 és a BL között a játékunkban:

https://basketball.eurobasket.com/team/Falco-Vulcano-Energia-KC-Szombathely/1830?Page=3

Lepattanó és közeli dobószázalék.

Itt kell szintet lépnünk egyértelműen.

Előzmény: falco Man (18222)
BerCLas Creative Commons License 2024.02.26 -4 0 18223

Pedig lehet Ákos is jobban tudná menedzselni az energiaszintjét 35 évesen abban a 15-17 percben, főleg a BCL-ben (ha tudunk újra indulni). 

Előzmény: falco Man (18222)
falco Man Creative Commons License 2024.02.26 0 0 18222

Szerintem Ákos nem maradna ha csak második számú center lenne, márpedig ő BL szinten maximum 15 perces játékos, így én inkább ott probalnek mögé hozni valakit, a másik három viszont egyértelműen Zolival egy rangon mozogna. 

De ahogy lentebb is és többször is írtam, a BL-hez jelenlegi szintunkon nagy szerencse kell, hogy mind a 3 vagy 4 légiós extra legyen, plusz mégnagyobb a sorsoláshoz.  

Előzmény: Withoutshadow (18221)
Withoutshadow Creative Commons License 2024.02.26 0 1 18221

A jövő évi keret anyagiak függvénye is, ha Ákos mellé nemzetközi szinten is meghatározó centert szeretnénk, ahhoz azt gondolom, hogy még nagyobb költségvetésre van szükség, mert azt kizártnak tartom, hogy esetleg lejjebb adjon emiatt a bérigényéből.

Sajnos a 4 légiós sem a nemzetközi szereplés malmára hajtja a vizet, ha a BL-ben még előre is szeretnénk lépni ahhoz nem fér bele még egy szürke eminenciás sem.

Előzmény: falco Man (18220)
falco Man Creative Commons License 2024.02.26 0 1 18220

Pongó-Perl-Tanoh-Keller-Kovács magyar mag mellé simán lehet hozni 4 jobb legiost mint az ideiek, egészségesebb szerkezetet is lehetne alkotni, valamint szerintem egy erősebb csapatot is, ha jól választunk és nem a magyar mag alá dolgozni keresünk külföldieket.

Ettol függetlenül az erosebb csapat relatív, mert az idei is nagyon magasan esélyes minden címre hazai fronton, ennél többet pedig barmilyen úton indulnank el sem tudna a klub osszehozni. A nemzetközi kupa más dimenzió, amit már sokszor megbeszéltünk.

Amarill0 Creative Commons License 2024.02.26 0 2 18219

Amennyiben Benkének a nyáron nem jön össze a külföldre igazolás, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy Kaposvárra fog igazolni. A somogyi településen elkezdtek hasonló koncepcióban gondolkodni/dolgozni, mint nálunk és ez imponáló lehet minden játékos számára.

Ez egyébként szerintem kompetitívebb bajnokságot is eredményezne, főleg ha a másik három nagy csapat is “felzárkózik”.

OnlyYouFKC Creative Commons License 2024.02.26 -1 6 18218

Szerintem Benke menni fog. Ha nem jött volna ez a Kaposvári sztori akkor is így gondoltam volna, de így meg főleg.

Ha tudunk hozni magyart,pl. Bognárt, akkor kb. ugyanott vagyunk mint idén. Kristóf hasonló szerepben játszik mint nálunk Barac. Ez az igazolás az Ő távozásával járna és Benke helyett jönne légiós. 

Fontos lenne Ákos megtartása, mellé lenne légiós aki Jordano helyét venné el és 3-es poszton többet szerepeltetném Kovácsot egy légiós mögött. Krivi lenne a 11. emberünk.

Ennél nem tudok most felállást elképzelni:

Pongó - légiós

Perl - Tanoh

légiós - Kovács

Tiby - Bognár

Keller - légiós

Krivi

BerCLas Creative Commons License 2024.02.26 -5 1 18217

Egy profi, válogatott játékosnál erre gondolsz 29 éves korában? Egy ekkora országban, ahol  nincsenek nagy távolságok, főleg, hogy Kaposvár nem is a keleti régióban van? Ha közel volt a lengyel szerződés (ahová gondolom nem 4-5 hónapra ment volna), akkor nem hinném, hogy erről lenne szó.

Előzmény: Vulcan0 (18215)
BerCLas Creative Commons License 2024.02.26 -6 1 18216

Nem tudni mik igazak az információkból, de a lengyel "majdnem" és most a kaposvári "jó eséllyel" olyan képet fest, mintha itt nem lenne most jó neki valami miatt. Aztán majd kiderül, de tegyük azt is hozzá, hogy szezon közben jóval több fals infó érkezik, mint olyan, ami a későbbiekben valóssá válik.

Előzmény: B0nyi (18214)
Vulcan0 Creative Commons License 2024.02.26 -1 0 18215

Nem tudok semmit, de a gyerek miatt lehet szeretne hazaköltözni.

Előzmény: B0nyi (18214)
B0nyi Creative Commons License 2024.02.26 0 4 18214

Szili idén még év közben is külföldre menne, de jövőre meg Kaposvárra?

Előzmény: Mr Teacher (18213)
Mr Teacher Creative Commons License 2024.02.26 -3 1 18213

Nem vitaindítónak szánom, de azért Okorn cserélhetett volna többet is. Legalább Ivkovics a folyamatos cserélgetéseivel az ellenfelet is kizökkentette a ritmusból. Mondom ezt úgy, hogy csak a második félidőből láttam perceket, de akkor sanszunk sem volt... Az olaszok pedig azt csináltak velünk, ami akartak. Könnyű pontok, mi meg szenvedtünk, mondjuk Izland ellen is ez volt a végén, amikor néztem a meccset. Lehet ezentúl nem kellene bekapcsolnom a TV-t? :)

Közben Filipovity Kaposvár. Ha igaz a pletyka, amit itt olvastam, hogy jövőre Benke is oda megy, akkor 3 jó légióssal kemény ellenfelek lesznek jövőre.

BerCLas Creative Commons License 2024.02.25 -5 4 18212

Ennyi a lényeg!

Én nem gondoltam volna, hogy ekkora a kontraszt, de bizony tényleg így van. Aki kint volt élőben a mérkőzésen az tapasztalhatta, hogy elképesztő fizikális és gyorsasági különbség volt a két válogatott között, még a passzok is problémát okoztak. Egyszerűen nincs mit csodálkozni ezen, az ő játékosainak egy része hetente kétszer játszanak az Euroligában (és minimum 34 ilyen meccset egy szezonban) valamint az EuroCup játékosok (akik meg minimum 18 meccset azon a színvonalon) és ugye plusz még az olasz bajnoki mérkőzések.

Ugyanazt érezhettük ma, mint a magyar bajnokságban a többi csapat a Falcoval szemben, ők meg azt mondhatják, hogy a Falco ősszel a BCL-ben edződik + 3-4 játékosa a válogatott meccseken és ezeket tudja kamatoztatni a bajnokságban.

Előzmény: falco Man (18210)
Szhely__13 Creative Commons License 2024.02.25 -1 2 18211

Igen, a G szektort az Eventim álló szektornak kéne, hogy kijelölje, és ennyi. 

Nem ezen múlt, de a speaker erőlködése nagyon béna volt, itt az Arénában ha együtt van a B közép, sokkal nagyobb hangulat lett volna.

Lehet szidni Okornt, de a játekosok helyett nem tud pontot dobni, és ami itt ma kimaradt... Összehasonlíthatatlanul keményebb feladatot vállalt be most, mint a Falco edzőjének lenni. 

Előzmény: Thom77 (18203)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!