Én még egyben, a tábla nem teljesen stimmt dátumilag, a dokik szerint már 40+2 vagyok, így minden áldott nap mászhatok be a kórházba ctg-re meg flow-re, nagyon tele a zsákom, gyerek persze este virgonc, délelőtt a ctg-n meg óriásiakat alszik, így ott töltöm a fél életem , meg lépcsőzhetek, szóval nem vagyok túl vidám, no.
Vannak összehúzódásaim, meg néha görcsölgetek, de semmi értékelhető, a magazatvizem viszont most több lett az átlagosnál, nem tudom, mi ért, cukrom, vérnyomásom rendben....
de már nagyon-nagyon-nagyon szeretnék szülni, hátha ma kijön gergő, ma van a névnapja.....:-))
én a margitban szültem a középsőt, a mostanit a jánosban fogom, de nem igazán tetszik, a szülésznőm ex-margitos, 23 évet dolgozott a margitban, tegnap dumáltunk, azt mondta, hogy a mai napig nem bír elmenni előtte, annyira szar......
és igen, megnyílt, de mindössze 15 ággyal, ami az eredeti 40 +30 nőgyógyásazti ágyhoz képest nagyon kevés, a jánost igazából nem tehermentesíti, viszont rengeteget lehetett megint költeni a visszaalakításra, mert ugye a bezáráskor átalakították az egészet,, ehh, borzasztó hogy milyen dilettáns barmok döntenek ilyesmikről.................
Sziasztok! En azt az infot kaptam, h szulni lehet, de csak meghatarozott szamu szulest vezethetnek le, ha ne fersz bele ebbe a keretbe, akkor mashova kell menned. (Azt h beleferek e, v. sem nem tudtak megmondani.... nekem ezek a friss elmenyeim:-) )
Én úgy tudom/tudtam, hogy az tavaly is volt folyamatosan. Végig voltak friss terhesek. Vagy mégsem??? Most jól elbizonytalanítottál. Lent nem nővérek vannak, hanem védőnők. Tényleg van közöttük egy-két hülye, de van nagyon kedves is. (Sajnos máshol sem jobb a helyzet :o( ) S.
nahat, a Margitban megint van terhesgondozas? :-o tavaly amikor megszuntettek az agyakat, akkor mar uj terheseket sem vettek fel. ez megvaltozott? :-o (bar masodszorra nem mennek oda terhesgondozasra, nem tul kedvesek a noverek (ugyertem neha kimondottan gorombak), sokat varattak, stb.
Jól emlékszem, hogy Anteus felesége vagy? Ha igen, akkor add át neki üdvözletem. Teljesen eltűnt a fórumról, pedig Ő volt az a ritka kivétel a HUSZ-on akivel nagyon szerettem beszélgetni.
Jól vagytok? Gyerekek? Gratulálhatok, jön a harmadik baba?
Én tudok neked olyan orvost, aki sztimrében is szokott lenni, egyébként Margitos. Nagyon kedves. Legalábbis nekem bejött háromszor is :o)) Van magánrendelése, de terhesgondozást a Margitban is csinál hetente egyszer. Az azért jó, mert ott rögtön le lehet tudni az összes vérvételt, vizsgálatot... stb. is. Ráadásul endokrinológus, tehát ha neked esetleg hormon problémáid vannak, azt is rögtön tudja kezelni. Ha írsz nekem az eprech kukac t-online pont hu-ra, akkor szívesen megírom a nevét és a telefonszámát.
S. (ja, és név szerint ismer, ha éves távlatból hívom fel akkor is)
Köszi.:-) Oh, semmi baj a Gergő névvel. Csak nagyon gyakori vezetékneve lesz, és talán jobb lett volna egy kicsit ritkábbat választani, de egyszerűen fiú névben ez nem megy. A másik, hogy ha jól rémlik pont májusban van a névnapja, de mondjuk ez a legkevesebb. A férjem Benjámint szeretett volna nagyon, de én ezzel nem tudtam megbarátkozni, pedig Áronnál még tetszett.:-)
szia Cserry, én nem ismerek dokit a szt. Imréből, de ha itt nem írnak a lányok senkit, tedd fel a kérdéseidet ide, a Szülész, nőgyógyász kerestetik topikba. És gratula!