"Babik Róbert (saabeeval nem jön ki:) azt üzente elfogyot a regimentje ha mégegyszer ezt üzeni mindnyájunknak elkell menni éljen a magyar szabadság éjlen az ASE":)))
Hehe, tegnap hazafelé volt egy ötletem, ami nektek tuti tetszett volna (főleg CSabesznak), de elvetettük.
A "fizetve" pecsét helyett csináltattam volna egy "HAJRÁ ASE"-sat! :))) Vagy béta verzió szerint, előkerestem volna a kiskoromban használt állatnyomdát, és azzal nyomattunk volna titeket! :)))
Az MNK közönségét nem akarom "fárasztani". Ezért itt válaszolok, az ott feszegetett dolgokra!
REPLY:
Az ingyen nagybusz történet olyan szép :) A jegyeket nem fizették ki helyettünk?
Honnan vagy ilyen jól értesült? 1200 volt a nagybusz. (Persze ezt már Baggio is írta, míg én az Excel-el sz*roztam :) )
És a buszos létszámaink idei alakulása "alapján" ez a túra szvsz nem lóg ki a sorból (ezt gányoltam, de közel sem sikerült olyan mutatósra, mint akartam, ezért csak ilyen Móricka ábra lett...):
Lényeg: valamiért nem szeretnek nálunk busszal jönni az emberek idegenbe, pedig jó és főleg occcsó!
A három fiatal végül két srác volt, és egy apuka, de szerintem ismered őket, mert ha jól gondolom ők is ott szoktak szurkolni veletek. Rossz a névmemóriám, így azt nem tom.
Hétköznap lesz, ne számíts sokkal többre... Persze bármi lehet, majd meglátjuk!
Viszont számíts meglepire, mert ha minden jól megy, akkor lesz egy kis változtatás szurkolás téren, de ezt majd kedden. Akik tegnap a buszon voltak, azok már megtapasztalták hazafelé! :))))
Engem nem az zavar,hogya többi szektroban mi van,mert azok úgyse szurkolnak,csak ülnek és kész (tisztelet a kivételnek) de a b-középben remélem egy 30-an leszünk persze ez nem a realitás:(