Magloire öreg 27 évesen? Chris Boshoz képest biztos, de asszem nem a 21 év átlagéletkor az NBA-ben. Dampier 29 évesen kapott 7 éves szerződést nem piti pénzzel. És ha Magloire mondjuk a következő 2 évben csinál 12-15 pontos és 10-12 lepattanós átlagot, akkor elmegy a mostaninál kisebb pénzért Torontoba csak azért, mert szereti azt a helyet?
Másérszt nem arról beszéltem, hogy mire is van szüksége a Torontonak, hanem arról, hogy ez a CW olyan frankó választás volt 7. helyen, hogy amikor meglépte Babcock, a legtöbben a szurkolók közül rögtön elcserélték volna őt meg akármit Magloire-ra.
valahol nyílt olyan topic is rögtön a kiválasztása után, hogy nyugi srácok, nincs gáz, biztos a Hornets kérésére draftoltunk úgy, ahogy...
Araujonál jobb lehet, bár én még mindig hiszek a brazil óriásban.
2 irányítónk van?
van Alston és Alvin Williams aki valszeg SG lesz, szóval lesz helye Ukicnak a csapatban
ui: -Palacionak lejárt a szerződése szerencsére. -Omar Cooknak sajnos csak arra a pár meccsre volt szerződése szezon végén, pedig örülnék neki ha visszatérne.
Magloireral az a baj, hogy 27 éves és nagy szerződése van és ez a 2 dolog miatt nem kell a Rapsnak, mivel éppen a rebuilding process megy amikor nem kell egy karrierje csúcsán lévő center akinek ráadásul még nagy a fizetése is. Most fiatalokra van szükség Kanadában és arra, hogy 2 év múlva legyen lóvé Chris Bosht ide láncolni egy életre.
CV-t a Bobkecc elvitte volna 13-nak, ezért kellett rá lecsapni 7-nek, Grahammel meg szimplán szerencsénk volt, őt tartják a draft legathletikusabb (ezt hogy lehet szépen magyarul mondani) emberkéjének.
Én nem adnám Csárlit és Dzsóit továbbra se Magloirért.
Várjuk meg a szezont az olyan kijelentésekkel, hogy CV egy rossz választás volt...
ja és milyen jól hangzik az új Raps dou... CV3, CB4 :)
A draft előtt kint sok nagyarcú torontos verte a nyálát, hogy milyen rossz a Hornets ajánlata: a Tor két első körös jogáért Magloire-t akarta adni. Ok, a kettő együtt talán sok lett volna érte, de a 7. minimum oké volt. Az egyik kinti arc Kristicet jobb centernek nevezte mint Magloire-t. Abban a pillanatban, ahogy kiderült, hogy CW-t draftoltátok, azóta sokan mindent odaadnának Magloire-ért, a két kiválasztott embert főleg.
Ne legyen igazam, de szvsz ez nagy cumi lesz a Rapsnek.
És sanszos, hogy CW még a 16. heyen is elérhető lett volna, nem hogy a hetediken.
vigyázni kell, mert csak 2 Stoudamire van és csak 1 Stoudamire, az isteni Amare :) de eddig tényleg garancia arra, hogy jó játékos lesz az alanyból ha ilyesmi neve van, asszem jövőre felveszem én is ezt a családnevet és bejelentem magam a draftra. Mivel európai vagyok és stoudemire ezért biztos ledraftolnak :)
Danny Grangert azért nem választották, mert volt valami sérülése ami nagyon aggasztotta a megfigyelőket és senkinek se kell egy potenciális porcelánváza.
Gerald Green meg egy hosszú projekt még, ráadásul ki a megmondója, hogy nem egy Darius Miles lesz belőle, csupán azért mert HájSkúlből jön valaki az nem garancia, hogy T-Mac vagy LeBron lesz belőle.
Elég szélsőségesek a vélemények a Raps draftjáról, vagy istenítik vagy leszólják. Pl az espn firkászai totál bukásnak mondják (egyebkent az ő mock draftjuk volt a legpontotlanabb, nem csoda, hogy fikáznak mindenkit dühökben:) ), míg a foxsportnál a raps kapta a legjobb osztályzatok egyikét, vagy a realgm.com-on a szavazáson is a raps a 2. Sztem tök okés volt a draft, én örülök Csárlinak aki remekül illik bele a csapatba. Babcock próbálta elcserélni ezt a 7 választás egy kicsit későbbire, nem sikerült, így aztán jött Csárli, aki nem hiszem, hogy az a történet lesz, mint Hoffa tavaly. Viszont abba senki se köthet bele, hogy Joey Graham jó pick volt 16-nak és Roko Leni Ukic pedig a második körben, mindkettőt sokkal magasabbra sorolta mindegyik mock draft és ráadásul minden hiányzó rést sikerült befoltozni ezzel a drafttal (fiatal tehettséges irányító->Ukic, D-Marsh utólása, valamint big man aki tud ribizni-> Csárli, erőteljes gyors SF-> Graham. Ki tudja mi lesz ebből a Villanuevából, hisz még csak 20 éves és a raps megfigyelői sokkal több fantáziát láttak benne, mint Fryéba vagy mint Bynumban az LA.
1. Milwaukee Bucks - Andrew Bogut (C) - Utah 2. Atlanta Hawks - Marvin Williams (SF) - North Carolina 3. Utah Jazz - Deron Williams (PG) - Illinois 4. New Orleans Hornets - Chris Paul (PG) - Wake Forest 5. Charlotte Bobcats - Raymond Felton (PG) - North Carolina 6. Portland TrailBlazers - Martell Webster (SG) - Seattle Prep 7. Toronto Raptors - Charlie Villanueva (PF) - Connecticut 8. New York Knicks - Channing Frye (C) - Arizona 9. Golden State Warriors - Ike Diogu (PF) - Arizona State 10. LA Lakers - Andrew Bynum (C) - St. Joseph HS 11. Orlando Magic - Fran Vasquez (PF) - Spanyolország 12. LA Clippers - Jaroszlav Koroljov (SF) - Oroszország 13. Charlotte Bobcats - Sean May (PF) - North Carolina 14. Minnesota Timberwolves - Rashad McCants (SG) - North Carolina 15. New Jersey Nets - Antoine Wright (SG) - Texas A&M 16. Toronto Raptors - Joey Graham (SF) - Oklahoma State 17. Indiana Pacers - Danny Granger (SF) - New Mexico 18. Boston Celtics - Gerald Green (SG) - Gulf Shores Academy 19. Vancouver Grizzlies - Hakim Warrick (PF) - Syracuse 20. Denver Nuggets - Julius Hodge (SG) - NC State 21. Phoenix Suns - Nate Robinson (PG) - Washington 22. Denver Nuggets - Jarrett Jack (PG) - Georgia Tech 23. Sacramento Kings - Francisco Garcia (SG) - Louisville 24. Houston Rockets - Luther Head (PG) - Illinois 25. Seattle SuperSonics - Johan Petro (C) - Franciaország 26. Detroit Pistons - Jason Maxiell (PF) - Cincinnati 27. Portland TrailBlazers - Linas Kleiza (SF) - Missouri 28. San Antonio Spurs - Ian Mahinmi (PF) - Franciaország 29. Miami Heat - Wayne Simien (PF) - Kansas 30. New York Knicks - David Lee (PF) - Florida
No welkám mindenkinek az új évadra. :))) /mondjuk inkább elő évad van még csak. :)/
Shawn May szerintem nem rossz választás. Az NCAA döntőn láttam kicsit, talán a mezőny legjobbja volt. Pillanatnyilag olyan Elton Brandesnek jósolnám. Brand sem lett volna olyan rossz ha mondjuk nem őt akarták volna go tu gájnak mert arra nemigen alkalmas, neki jobb lett volna ha úgy kezd mint milicic. (mármint, hogy egy jobb csapatban ahol inkább be kell kűzdeni magát a csapatba, és inkább olyan rakkolós iparos csapatmeló van mint a DET-ben.
Én amúgy szeretem az ilyen kemény csapatjátékot, ahol nem primadonnák vannak, hanem erős méretezett csapatgép alkatrészek, (akik amúgy azért egyénileg is a legjobbak közt vannak, csak nem az egyéni csillogásra játszanak) mert igazából manapság leginkább így lehet nyerni.
És akkor azért, hogy a dolog szépségét is megfogalmazzam saját magamnak is ellentmondva, mindezekkel együtt azért az ember kedvenc játékosai a csillogók közé (is) tartoznak. Hát ugye ettől szép ez a sport, mert ilyen elvek alapján bárki szurkolhat bárkinek, és kedvelhet bármely játékost. :))))