World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Hát ha jól tudom, akkor 70-en megkapja az "epic mount"-ot (mármint azt, amelyik gyorsan repül), mert ez most iszonyat lassú. De legalább nem halok meg annyiszor, és tök cool módon tudom megcsinálni a kveszteket, hogy csak berepülök és kirepülök. Utazásra nem jó, mert olyan, mint a 40-es mount, szal jó jó, de azért mégse. :-D Arra még mindig a fizetős griffet használom. A 70-es repülő formához csak annyit, hogy állítólag valami iszonyat durva kvesztet kell megcsinálni érte. De nem baj, megcsinálom! Hál istennek jó a gildem, szal van pár haver, ha kell elmegyünk raid-be! :-DD Na jó ez csak vicc volt.
Jól néz ki a rugód. Ez bg-s szett ami rajta van? Nekem is kellene majd bg-znem, hogy összejöjjön pár lila cumó, de hát az kb 2 év lesz, mire összehozom. Meg jó lenne nem a 70-esek közt csinálni, hanem mondjuk 69-en odamenni... De ezért nem maradok 69 máfél évig. :-D
nem teljesen ahogy esik, úgy puffan... van ugye valaki, aki alapból kiteolja.. ha nem megy le időre, akkor valaki más i csatlakozik kiteolni
illetve ha rádfordult, akkor onnattól te kiteolod :)
a 2 ember csak a tainted core-ra figyel, az nálunk bejött, minimális a ritmuskiesés így a nagák, striderek, sima elementalok ölésében, és 99% tuti, hogy megvan a core
Nekünk az ahogy esik úgy puffan kiteolás nem jött be, lock kiteol és a stridernek meg kell halni, mire jön a kövi. Két strider egyidőben az általában fejetlenséghez és káoszhoz tehát wipe-hoz vezetett, hanyagoltuk.
Két fix ember (itt spec rugó) foglalkozik a taintedekkel, az egyik a felső felén a másik az alsón. Amikor nincs tainted értelemszerüen elementáloznak, amikor az van, akkor kapát, kaszát elhajítva a taintedet ölik. Mágus és hunter (2-2) jó a négy oldalon egyébként elementált szedni. Mindegyiknél egy-egy healer lehetőleg sámán/druida poison miatt. A maradék 3 healer elosztva a 4 kandeláberre (vagymiatökaz), nekik kell dobni a coret lentről. A fenti ranged szétszedi a stridert, a meele a nagákat. Mi meg mindezt kihealeljük hárman fenn :-)
Nálunk jelenleg nincs leosztva külön ember aki mindent eldob ha jön tainted valahol. Elvileg a rendes elementálok ölőinek kéne azonnal targetet váltani rá. Valamint a kiteolást nem így ahogyesik alapon csináljuk, de lehet hogy meg kéne próbálni.
ha jól emlékszem, a következő "trükköket" alkalmaztuk:
a 4 oldalara beállt 4 healer (pala vagy sámán), akik egyrészt szedték a poisont, healelték a poison, healelték a core-ral bohockódokat
ketten csak a core-ral foglalkoztak (mindegyikükre jutott 2-2 oldal), semmit se csináltak, csak ha "náluk" volt a tainted elemental, rohantak érte
lock vagy hunter volt leosztva oldalra elementalozni, akinél tainted elemental volt, az visongott, siam elementalokról lefordult, ölte a taintedet, amik meg elmentek tőle, azzal foglalkozott a meelee
mindenki kiteolt! magyarán nem csak az az ember, akire le volt osztva, hanem az összes ranged DPS figyelt, ha jött egy plusz stired, valaki szedte is össze és vitte
(slow, frosshak!, frostbolt, CoE, háló, meg iylen baromságok tényleg sokat segítettek)
meelee meg bent tutult, ölte az nagákat, meg a felszabaduló elementalokat, mindez és dőlt is a dög :) )
nemtudom, ebből fel tudtok e valamit használni, de hátha tudtam segíteni
Kinek hány try volt amúgy? Mi úgy 20nál tartunk, bár ehhez hozzá kell tenni hogy tegnap voltunk nála másodszor és 5+ órán keresztül csak vele foglalkoztuk. Ha van pár nap ötletelni 5-6 tryonként és setupot hangolni, ennyiből tán le is ment volna.
Még a legutóbbi kulcsolós körön is bizony flaskázva (vagy a két elixir ugye), kajálva, kencézve mentünk neki. Az öreglány megköveteli a tiszteletet magának.
Megy az ötletelés a fórumon, a WWS sokat segít + van csomó videóm amit délután majd összeszerkesztek, ott is lehet majd sasolni mi történik. Remélem tényleg le tudjuk nyomni egy ideálisabb csapattal flaskolva, aztán majd rosszabb csapatokkal, kevesebb buffal is.
7 healer az perfekt, a poisont le kell szedni, nálunk fire mage slow-al sokat lendített a kezdeti nehézségeknál a strideren. Viszont ahoyg írod, egy jó tanulófázisnál tartotok, gyakorlás kérdése már.
7 healer volt, ez elég kell legyen szerintem. A leosztás nem tiszta, de a WWS elemzések után én most azt kértem, hogy az elementálölők közelében legyen poisont leszedő healer, mert nagyon kell. Többször kibírtunk 4 taintednyi időt de rendszeresen csak 2 coret sikerült kilootolni, szóval lehetett volna már p3 ha a taintedek gyorsan le vannak kezelve. A stridert imp coexes affli lock kiteolja, végén volt bent frostmage is akinek a frostbite procai sokat segítettek, illetve dobáltunk netet stb. Általában az első 1-2 addhullám szinte hibátlanul lemegy aztán a következőnél csúszik be, hogy pl az előző strider még él és így az új strider szétkapja a raidet. A csapat setupban nem volt ideális, a húsvét miatt azzal dolgoztunk ami kéznél volt úgy kb.
Sokáig vackoltunk mi is anno a striderekkel. Nálatok ki kiteolja? Hány healert visztek és hoyg osztjátok le?
És hát igen, akkora üvöltés volt a ventrin este 10-kor, hogy zengett minden. Iszonyat sokat szenvedtünk vele, irreálisan sokat. A fight a mi jelenlegi gearünkben igen kevés hibát enged meg. Bár a végére már eljutottunk odáig, hoyg 2 halált kihealeltünk, de a fight alapja, hoyg nem halhat meg senki. És nem azért mert kihealelik, hanem mert nagyon vigyáz magára. Na ez utóbbi nem mindig jött össze. Mondom ezt úgy, hoyg bezony én is eltoltam párszor. Hihetetlen jó volt látni végre, ahogy 10 % -nál levált a maintankról és mindenki minden dps-t beletolhat (smitepowa!). Azért jól kitalálta a Blizz a végére azt a kis jutalomjátékot :-)
Nagyon úgy áll, hogy 2.4 ide vagy oda, le kell tolni és kész :D A legtöbb gond a striderekkel van és a tainted elementálokkal - a méregboltjaikkal és azzal hogy túl gyakran leöletlenül despawnolnak, így a phase2 elhúzódik és összeomlik.
Ha beindul a láncreakció, 1-2 ember meghal, vagy csak elbambul, az szinte automatikus wipe. :-/ Ha tényleg jön a 2.4 akkor az szopó, ottmarad nektek is (gondolom), ahogy nekünk Kael :-/
Grat Khesnek Arcsihoz és Hold "Sárkányság" Pengének a helikopterhez:-)
hat az alapveto problem az h nem alegidelaisabbs etuppal mentunk. es igen a legtobb gondot a stirderek okoztak, egyszeruen nem mentek le eleg gyorsan. kokemeny dps csekk az egesz. a legnagyobb problema viszont az volt, hogy elhaltak az addozo emberek, elcsuszott az utem es aztan nem volt aki tainted elementalokat kezelje.
Köszi, és grat az über nagyon! A pala altomnak még csak a kicsi van meg, de rettentő beteg ahogy kerreg :-)) Egyébiránt kis palámnak is megvan végre a healer fejes enchantja. Valahoyg a Thrallmar repu nálam mindig problémás... Ez egy HC Shattered, Ramparts, Blood Furnace hármassal lett meg végül szombat délután. Azt hiszem egy darabig nem megyek arra :-)
kedves dexter :) én is ajánlanék egy nagyon izgalmas online játékot :) a címe world of warcraft. hozz létre egy karaktert a horda vagy a szövetség oldalán fedezd fel azeroth világát :)
ha már bent vagy és segítségre van szükséged, keress bátran :)
Csináltam én is új képet az 54-es rugómról. Stormsould (nim is tom hogy kell írni) cuccokban. Már csak a kesztyű hiányzik! :P Az viszont 57-es szintre van, szal addig még fejlődnöm kell. :)
Csináltam videót "belső használatra" a guildnek. Bemutatom mekkora segge van Magtheridonnak, milyen Leot tankolni és hogy kell a nagákat lehúzni Vashjnál :D Death metal kedvelők előnyben :D
2/4 generátor első estén, remélem elrendezzük a DPS elosztást rendesen és akkor megfekszik a lédi hamarosan. Nagyon fun csata, SSC mélypontja szerintem Lurker és Moro (meg a trash nagyrésze), a többi boss teccik.
:-) Köszi. Shieldbe rohangáltam, és toltam a HS-t meg a health potit (jól ki is futottam a manából...). Le is ment a boss, le is nyúltam a spellhastes nyakast a 2.4-re gondolva.:-)
Hát a repülő forma 68 még elég lassú. De arra jó, hogy meg lehessen közelíteni nehéz helyeket könnyebben, meg hogy a hordás városok kapuőrei lelőjenek, mint egy agyaggalambot. :-DDDDD Még csak a felénél vagyok, mert múlt héten se, meg ezen a héten se volt időm játszani. Majd talán ma játszhatok. Csak az a szar, hogy szinte mindenki eltűnt a gildből, és egyedül ezen a szinten már nem tudok egy csomó kvesztet megcsinálni. Meg az a hely is tök undorító, ahol most vagyok. Outland utolsó nagy területe, most hirtelen nem jut eszembe a neve. Talán a hunterrel már könnyebb lesz, de először a druidámat akarom, mert az a kínkeservesebb, és azt már régen szeretném 70-nek.