Képzeljétek, nekem meg nekemugrott tavaly novemberben egy fazon a jordán topicban, mert az ammani robbantás után 1-2 nappal mentünk, és én izgatottan vártam az indulást....elvégre nyaralni indultunk. És beírt, hogy ez egyszerűen undorító, hogy ennyien meghaltak, én meg itt örülök, hogy megyek.... csak néztem, hogy MI VAAAAN??? de a többiek megvédtek szerencsére.
Nem rossz, de ezt kizárhatom, mert nem mondtam a fiamnak, hogy okos a baba. Beírtam a google-be, és lugandai találatok jöttek fel. Meglepő de nem japán ill kínai, mint a hangzása alapján gondolnánk.
lássuk csak a piacgazdaság fő hajtóereje a megfelelő ár érték arány.... hát annak érdemes... más meg rohangálhat sztotyinkát dobálni... nem csoda,hogy annyi római polgárt tettek el lább elől... anno
leányom beszéde kezdetén mikor magát dicsérte"okos a baba" pont igy hangzott!
bocccs!
mi görögországból jöttünk ugy haza hogy szlovéniában már dult a háború, a görög tv televolt felrobbantott szét lőtt kamionokkal szgk stb benzin meg egy liter sem volt
egy magyar srác 10km vontatott egy katonai páncélozott járművel. és kissé erőtljes noszogatásra szerzett benzint is a kutastól igaz 40 márkáért stb stb de hogy átvészeltük mind a két lányom jókat szokott röhögni rajta. főleg ,hogy a határon nevünk miatt le usztasáztak, majd mire a nejem neve után szerbnek hitték előbb jól leteremtették aztán elengedtek. gondolom hogy a világ rengeteg nyelve közül szerbül sem beszélek, s nagyon jól van ez igy!
zalagyöngye védelmében az egy nagyon jó fröccsnek való bor! aztán meg lehet, hogy olvasta előzőleg a bodrumban töltött 12 napot attól a bizonyos hölgytől
Kettőnket észbetartani is elég ... több már tudathasadás lenne.
na most udvarolsz?
azon a lábon ha észre vetted a harmadik újj a leghosszabb: nagytermészetű palik jellemzője, ha kézen lenne meg a zsebb tolvajoké. de lehet, hogy csak a lenyomatok után kell menni ja és a sziv a láb előtt?
Értetlenül állok az események előtt, és nem is tudom, hogy mit mondjak. Szívem szerint azt mondanám, hogy "csak azért is" menni kell, de ki tenné kockára a családja életét ?Még akkor is ha kicsi rá az esély. De hát pont azért robbantottak, hogy ne menjenek a túristák. Anno 94-ben még volt bátorságom kereszül utazni egy négyéves gyerekkel, vonaton a háború utáni szerbián, macedónián. Ma már felelőtlenségnek érzem. Nem csodálom, ha a Törökországba készülők nem tudják, hogy mit tegyenek. Én se tudnám.
lehet,hogy már mondtam de mikor mi mentünk Törökbeeee a követség a várban volt és az utlevelet meg a 10 vagy 20 dolcsit az utcára nyiló ablakon kellett beadni és helyette adtak egy szabályos ruhatárjegyet,és igéretet két napra! gondolatban elbúcsúztam az utlevelemtől(nem létezik, hogy nálunk is keletibb nép egy ruhatárjegy alapján azonositani tudja a hozzá tartozó utlevelet!!!). harmadik nap simán kiadták szintén az ablakon keresztül!!osz kiderült, hogy a török görög határon ócsóóóbb lett volna, izgalom nélkül. bár ott egy jeges colát fizettünk a vámosnak ,hogy az összegyült 60-70 utlevelet elkezdje kiosztani. kikiáltós alapon és aki hamarabb nyult érte az vitte....
Zalagyöngye, hát igen .... de a jordán tours csőd... az utazás.com-on proletár és a vadkacsa páros sem volt kutya, (macska) !!!ráadásul mindkettő elég jól müvelte a latin nyelvet ,gondolom nyóc ált többet végeztek utazós topok hoznak fel érdekes alakokat. aztán meg jön gombóc és leleplezi őket!
nekem egy másik, hasonló qualitásokkal rendelkező egyén ugrott be.
Tavaly tavasszal a Dubai topikban ugrottunk össze.
De tudtam hogy csak provokáció, és aszerint is reagáltam le.
Meg jött Rozogácska is, és a védelmemre kelt.
Olyan édes volt :)
Aztán amikor megint próbálkozott, akkor épp nyman-nál,
és nyman nem tudta tűrtöztetni magát, azt tanácsoltam neki, hogy hagyja lógva, ne is vegyen róla tudomást, hiszen az a célja, hogy szétcsesszük a topikot.
Na szóval utánanéztem zgy-nek,
és láss csodát, ő is járt Dubai-ban,
és pont szilveszterkor, csakúgy, mint az én "emberem" :)
én lassan 2 éve az első jordániai utazásunk előtt kezdtem el fórumozni, már nem is tudom hogyan. És azóta is ott ragadtam a jordán fórumban, és velem együtt még egy jópáran. És egy jó kis kemény mag gyűlt ott össze, már jópárszor találkoztunk is, igyekszünk mindenkinek segíteni, és a fórumon kívül is beszélűnk, msn, skype. Én nagyon sok jó barátot találtam a fórumokból, és nagyon meglepő is volt, dehát a közös érdeklődés, végülis nem csoda...
de az igen, hogy megmaradt a csapat, mindenki rendeszeresen látogatja a topicot, gondolunk egymásra, igazi barátok lettünk!! És ez igaz erre a topicra is, nagyon jó a társaság!! :)) és ez egy fantasztikus érzés!! csak vigyázni kell, mert végül nem tudsz szabadulni, és még elvonási tünetek is vannak...
az a Szilveszter már nagyon régen volt, semmi különös, a fő attrakció a városnézés volt!! Isztambul a szívem csücske lett, naggggyon naggggyon tetszett, az a baj, hogy az volt az első hely, ahol mecseteket láttam asszem, és azóta is ahhoz mérek mindent, igy viszont elég magas lett a mérce!! :)
Mióta nyaralni készülök, cirka 3 hónap, figyelem az utazási topikokat. Akkor fedeztem fel az index fórumát. Nem utazós a "Gyermekkorunk téveszméi" aminek kb a felénél tartok és általában hülyére röhögöm magam rajta. Mint kezdő forumozónak gondolom, át kell esni ezen a "majdnem mindent elolvasok" szakaszon.
régebben figyeltem az utazós topicokat, de már a "sajátjaimat" sem követem... van ez így... anno: satine... tán a Djerba, Sharm el Sheik, élik az életüket...
zalagyöngye2 nicknevű topikozó az Utazik a magyar, utazási irodák és még több topikban energiát nem sajnálva küld el éppen akit ér, melegebb égtájakra. Sajnos vannak olyananok, akik belemennek a provokációiba. Valami lökött egyetemista kölyök lehet. Erősen fusztrált.
Mi a manó van ma az indexel? Olyan lassú mint a reumás csiga versenyfutás közben. Már értem mit mondott Gombóc azzal, hogy kivágta a gép. Engem is kidobott. Nem tudok netelni!!!!