Szevasztok igen tudom hogy ezeken a vonalakon forgalom de nekem kb egy 5-8 év körüli szolgálati menetrend kellene. Olyan amikor még volt rajtuk forgalom.
Ezt szerintem az olvtárs is tudja. Ugyanakkor sok olyan vasútvonal van, ahol kínálati menetvonalak vannak kiszerkesztve, annak ellenére, hogy évek óta nincs rajta vonat. És gyanítom hogy Lepsény-Enying IKR vonalnak is van szolgálati menerendje (nem önálló könyv persze). Érdekesség: a csengeri, zajtai és talán az Ohat-Tiszalöki vonalra is van kiadva szolgálati menetrendkönyv, tehervonati menetrendekkel. Holott nincs is tehervonat, évek óta nem is volt már :(((
Szevasztok valaki tudna nekem küldeni a Esztergom-Almásfüzitő, Kisbér-Veszprémvarsány, Veszprém-Csajág-Lepsény-Tamási-Dombóvár, Pécs-Pécsvárad-Bátszék vasútvonalra szolgálati menetrendet??? H avalaki tudna azt nagyon megköszönném nagyon fontos lenne itt az e-mail címem gajdacsbakter@citromail.hu Köszi
Tényleg volt kisvasút, kettő is. Az egyik, amelyiket össze akarták kötni a szegedivel az állomás déli végén lévő kis híd alatt keresztezte a nagyvasutat. A másik egy homokszállító lóvasút volt.
Csak annyit tudok róla, hogy egy 9 km-es kisvasút volt, amit a háború után Szegednek ajánlottak fel. Az össze is akarta kötni a saját hálózatával, de ugye ez utóbbi meghosszabbításából csak 4,5 km készült el mindössze. Ezen kívül még egy helytörténeti kiadványban olvastam róla egyetlen sort, meg itt: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=77231123&t=9101631
Azok engem is :-) A fórumos infók alapján legközelebb jövő héten van rá esély, mivel itt azt írják, hogy pénteken 77, a 11-es topicjában hétvégére mondták a 11-es és 13-as vonalakat, így gondolom a 87 nem esik most a napokban útba. Nem lehet, hogy jártak már ott a hét elején?