A riksás fiú-ban Tony Leung Chiu Wai játszik, ha még nem szerettél bele, akkor most bele fogsz, menthetetlenül. ő egy zseniális színész és gyönyörű, van topikja is itten.
az Akció sorozatból leginkább a Golyó a fejbe, Full Contact és a Vér nem válik vízzé címűeket ajánlom, ill. a Szellemharcosok 1-2. (fantasy), ebben Leslie Cheung zseniális, ő is a szívem csücske és szintén gyönyörű.
Nekem nem zenél b*meg. Azért Lye nem rossz. Kicsit malájos beütés van benne. Nem rúgnám ki az ágyamból... Na most elmegyek körülnézni az Ázsia centerbe... :-))))))))
Odeonból először a két Kar-wai filmet vedd meg (Chungking Express, Bukott angyalkák), aztán a Riksás fiút, stb., az Akció mesterei sorozatot ők nem árulják, csak a saját kiadásaikat. ezeket bármelyik nagyobb DVD üzletben megkapod, de Media Markt-ban biztos, én mindig szoktam látni.
megbróbálom újra betenni (most látom, nem html oldal, lehet, ez a baj. na mindegy, utoljára):
ahogy utánanéztem, ő nem is hivatásos színész, összvissz három filmben játszott eddig, valami olyasmit írnak, hogy a szingapuri Citibank produkciós menedzsere. majd keresek róla valami fotót is, hátha felismerem.
különben nem akarlak elkeseríteni, de arrafelé is sok a homoszexuális a művészvilágban:))
mondjuk engem különösebben nem zavar, a mi szempontunkból tökmindegy, attól még lehetnek jók, szépek. ennél több meg nem kell.
keresek japán fiúkákat is, ők még szebbek, mint a kínaiak (legalábbis nekem).
én is küldök egy klassz oldalt (tele trailer-ekkel, főleg japán filmekből):
James Lye a pasas. Lehet hogy nem az... Remélem. :-)
Találtam egy csomó képet, de nem tudom betenni, csak linkelni. Meg kellene tanulnom valami tárhelyre rakni meg ilyenek.
A Hero-ra én is nagyon kíváncsi vagyok. Remélem játszák még valahol.
rengeteg jópasi