Sziasztok! Most vettem egy Peugeot 307 -est, és észrevettem, hogy nincs víz a tartályban. Tudnátok segíteni, hogy milyen fajta antigelt (vízet) kéne beletöltsek? Válaszotokat előre is köszönöm! 😊
Sziasztok. Keresek futesi ellenallashoz csatlakozot. Elmentem a bontoba. Az egyikbol mar elvittek de volt egy faceliftes 307-es. Gondoltam nekiesek annak es kikapom secperc. De nem volt ott, meg az ellenallas helye sem. Tudnatok segiteni, hogy a facelifteseknek hol talalhato? Vagy van esetleg valakinek? Megvennem. Koszi!
Segítséget kérnék van egy 307cc 2005-ös autóm. cserélve lett: gyertyák, trafósor,légtömeg mérő senzor, akkumlátor, vízhőmérséklet jeladó, vezérlés, folytószelep kalibrálás és tisztítás.
Nem reagál a gázpedálra sokszor, és elkezdett rángatni 1-esbe és 2-esbe.....
Már nincs több ötletünk, hibakódot nem ír, tudna valaki esetleg javasolni valamit? Vagy egy szerelőt? Már
nem tudom mi lehet a baj.... Előre is köszönöm üdv
Valaki kerítse már elő a titkárnőjét és diktáljon le egy kis tali-élménybeszámolót:) Képeket sem látok, de látok, se hallok. Vagy aki nem volt ott, az ne kíváncsiskodjon?
Tí-ti-ti Tí-ti-ti Tí-tí Szolgálati közlemény 2Y-nak: Nincs elfelejtve, csak ma még korábbi éjszakába nyúló action utózengéje csengett le, így nem tudtam az aktuális probléma tárgyában konzultálni. Holnapra prolongálva - sorry:(
Szia. Nem érdemes. Eszetlen körülményes és drága a beépítése, telepítése, elektronikához illesztése, a menetteljesítményt pedig ezen motor esetében nagyon visszafogja a működése. Ahogy írták: ha nem nőtt nagyon a szívedhez az adott járgány, akkor sokkal érdemesebb egy eleve klímás járgányt beszerezni. És lehetőleg legalább NFU motorost, az 1,4-eseket a klíma nagyon fogja.
Véleményeteket szeretném kérni a következő klíma hibajelenségről:
Adott egy 307-es ferdehátú, 2.0. HDI 90LE diesel autó. A problémám az, hogy meleg időben (25 fok felett kb.) a klíma az autóval történő elindulás után kb. 5 perccel egyszercsak kikapcsol. Van, hogy eltelik 3 perc és visszakapcsol, de van, hogy egy 15 perces út alatt egyáltalán nem kapcsol vissza, és ez a nyári időszakban 1 perc alatt igen izzasztó tud lenni :) Az érdekessége az, hogy hol produkálja ezt a hibát, hol nem, kénye-kedve szerint. Szerintetek mi lehet a probléma? Mit kell cserélni benne?
1.4 benzines (a gyengébbik, 75 lovas) 307-be szeretnék klímát építtetni. Van köztetek olyan, aki már túl van ezen? Egyáltalán mi a véleményetek erről, érdemes vele foglalkoznom?
Ahogy Ádi is írja,ez üzemszerű olajfogyi.Annak örülj,h ennyi és nem gyarapodik.És annak is,hogy a turbódnál nem eszi.A turbó tömítetlensége(nagy) baj forrása is lehet,itt nem a turbónyomás elszökésére gondolok............
Kezelési utasítás, nagy teljesítményű fogyasztók lekapcsolása!
Az akkumulátor töltöttségi szintjének függvényében kapcaolgatja az autó a fogyasztókat. Alapjáraton kicsi a töltés. Meg kéne nézni, mert lehett, hogy rossz, elöregedett az az akkumulátor vagy nincs rendes töltés. Normális esetben nem kapcsolgatja a klímát, hanem a levegő hömérsékletét keveri a lamellákkal.
A klíma ilyen, én egy kicsit levetettem a gázból, kevesebb van benne, igy nem kapcsolgat annyit, de hűt rendesen. Főleg alapjáraton kapcsolgat, álló helyzetben.
Olyat csinál a klíma hogy bekapcsolt állapotban kapcsolgatja a kompresszort hallani a hangját hogy bekapcsol-kikapcsol. Hűt amúgy rendesen azzal nincs gond. Találkozott már valaki ilyen hibával?
A másik, hogy csipegeti az olajat a gép 5w30-as Total ineo ecs-el használjuk. Szerintetek van értelmem 5W40 vagy 10W40-re váltani hátha nem fogja csipegetni?
Hosszú távon van használva az autó most 7000km után öntöttem rá fél litert.