igazából ez úgy működik, - tavaly Bécsben is Metallican úgy volt - , hogy volt ott is egy ilyen színpad előtti elkerített álló rész, ahová a jegy szintén drágább volt, mint a mögötte lévő álló helyekre, de a szervezők a koncert előtt kb. 20-30 perccel, amikor már látták, hogy többen már valószínüleg nem jönnek az elkerített részbe, "feltöltötték" a mögöttes részből.
egyébként ez egyfelől teljesen normális, mert hülyén néz ki, hogy rögtön a színpad előtti részeken üres foltok vannak a küzdőn, de máskülönben geciség is azzal szemben, aki drágább jegyet vett, és azt látja, hogy az olcsóbbik fajtából vásárlók szintén ugyanott vannak. persze tudom ez olyan dolog, hogy akinek drágább jegye van, az biztosan ott lehet a színpad előtt, akinek olcsóbb, az csak kurva nagy szerencse révén.
Kosz, bar nem vennek merget ra, hogy ezzel a modszerrel bejutok oda. Habar mas pragai koncerten tapasztaltam mar, hogy aranytalanul sok ember volt ugyanezen az elkeritett reszen. Elkepzelheto, hogy hasonlo okok miatt.
Sikerult lekesnem a jegyrendelesrol, kurva jo. Kicsit fel tud baszni a teny, hogy 7 honap mulva lesz a koncert, es mar nem tudok olyan jegyet szerezni, amilyet akarok, mert nincs annyi penzem, hogy azonnal lecsaphassak ra, amint elkezdik arusitani, anelkul, hogy ne kellene bojtolnom hardcore-modon. Hogy ON is legyek, ha netan valaki felreklikkelt, es kettovel tobb 'stani u podia' (szinpad elott allo) jegyet rendelt, es megvalna tole, jelentkezzen, koszi.
Augusztus 12-én tuti lennie kell egy show-nak és az akkor sem fog messze esni Tőlünk, ha ez a Sziget/MTK/Kisstadion nem jön össze. Ha nem mi, akkor ausztria, kenguruk földje.. :)
Még nem foglaltunk, igazából még fogalmam sincs, hol kezdjem. De a társaságban már van, aki elindult a dologban.
7 mandró+4 csaje...
Nem lehetetlen, de eleven (11) eleven emberke nehezen lel helyet ezen serben fergetegesen remek, egyben feledhetetlen cseh helyen. Ez egy remek szerkezet, nemde? :))))))
Szóval 11 főre nem lesz egyszerű, ezért lassan neki feszülünk a dolognak!
Az biztos, hogy nagyon várom február 1-jét, mert ugyan sok vélemény elhangzott a set-listával kapcsolatban, de akkor végre kiderül, mit kapunk.
Kizárólag Power-Somewhere-Seventh? Vagy a szokásos alap dalok is......
Nem sok dologban fordul elő, hogy előre tudom valamiről, hogy az lesz életem námbervánja a témában, de most 100%, hogy augusztus 8. leveri a 2003 Phoenix/2005 Prága duót!!!!!!!:)))
:)))))) Yeah!!! Sajna pár éve megváltam tőle, én hülye.
Ha esetleg Te Pesten egy, a cd-pince elnevezésre 100 %-ban hasonlító nevű helyen szerezted ( nem a reklám helye:)))))) ), akkor lehet, hogy fizikailag is ugyanarról a cuccról van szó:)
OK. De egy ungvári vagy marosvásárhelyi metalhead-nek akkor is jóval nagyobb erőfeszítés egy fapados-jegyet kicsengetni, mint pl. nekünk, vagy egy cseh vagy lengyel arcnak.
Hát ez az, Debrecenben telt ház volt, sőt, még plusz jegyeket is nyomtak, tehát tuti megérte elhozni a Maident. Hacsak nem úgy számolt a szervező, hogy telt ház esetén is bukik :)
A Sziget az más szerintem, ha 0. nap Maiden és mondjuk a 4. napra is beraknak vmi metált, egy csomó külföldi maradhat akár egész hétre a buli miatt. De lehet, h nem. Meg lehet, hogy csomó embert el is riaszt, ha a 2008-as Szigetet a Maiden-fellépés határozza meg. Nyilván nem a mi fajtánkra gondolok :)