Keresés

Részletes keresés

Bíborpatak Creative Commons License 2017.11.01 0 0 299

:-)

Előzmény: John Doe(520i) (298)
John Doe(520i) Creative Commons License 2017.11.01 0 0 298

N a r a n c s b u k t a.

Hétfőn.

Előzmény: Anakin a sith (291)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.11.01 0 0 297

Gyenge érv és szerintem ahol engedélyezett a kettős állampolgárság ott szavazhatnak.

Vagy te honnan tudod, hogy nem mindenhol? Egy példát mondanál?

Előzmény: Legelész (294)
feketekavics Creative Commons License 2017.11.01 0 0 296

Dolgozzunk azon, hogy ez 2022-ben is így legyen.

_FK

Előzmény: Anakin a sith (291)
John Doe(520i) Creative Commons License 2017.11.01 0 1 295

Látod, milyen hülye ez a Zóóbán?

Ahelyett, hogy a markában tartott OVB kihozta volna a fordítottját, és akkor most imádnátok a HT magyarokat; milyen felelősségteljesen és jól szavaztak.

Előzmény: Legelész (288)
Legelész Creative Commons License 2017.11.01 -2 1 294

"A lényeg, hogy ez a világon mindenhol így van és az ottaniak nem ajvékolnak miatta, ugyanis elismerik ezen jogait a kettős állampolgároknak."

Sok helyen, de természetesen nem mindenhol, még Európában sem. Azonkívül van még egy nagy különbség. Úgy tudom, hogy más országokban, ahol a KÁP-ok is szavazhatnak, nem nyalják ki körbe a seggét a határon túlról szavazónak. Nem tömi őket pénzzel, kedvezményekkel a kormány.

Előzmény: fák, juh, madár2 (290)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.11.01 0 0 293

Én meg az enyémet.

Előzmény: Legelész (292)
Legelész Creative Commons License 2017.11.01 -2 0 292

Én a saját véleményemet mondom el. 

Előzmény: fák, juh, madár2 (287)
Anakin a sith Creative Commons License 2017.11.01 0 1 291

Hirtv most! 61 %-on all a Fidesz a biztos partvalasztok kozott!:-))))) Bruhahahahahahaa

fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.11.01 0 0 290

A lényeg, hogy ez a világon mindenhol így van és az ottaniak nem ajvékolnak miatta, ugyanis elismerik ezen jogait a kettős állampolgároknak. Ráadásul itt magyar emberekről beszélünk akik akaratuk ellenére lettek más ország állampolgárai. Úgyhogy ez mindenképp más tészta.

Előzmény: Legelész (284)
Janulusz Creative Commons License 2017.11.01 0 0 289

Jól ecsetelted a helyzetet.

Előzmény: Legelész (283)
Legelész Creative Commons License 2017.11.01 -1 0 288

"Legutóbb például 95% szavazott a Fideszre, 5% meg az összes többire az Együtt Párttól a Jobbik Pártig."

Még csak ezt sem tudhatjuk, mivel a fideszes országos választási iroda érkezteti és bontja a borítékokat, a szavazólapokat meg ugyanaz a fideszes szervezet őrzi a számlálásig :(

Azt hoznak ki, amit akarnak.

Előzmény: Kerepessy Jenő (285)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2017.11.01 0 0 287

Viszont az elején nem volt szó tartósan itt élőkről (nem részedről), csak arról, hogy fizet-e itt adót.

Ebben az esetben pedig fizet adót.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.01 0 0 286

Oszt a "londoniak" ???

Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.11.01 -1 0 285

Ja, baromi megosztottak a határon túli magyarok.

Legutóbb például 95% szavazott a Fideszre, 5% meg az összes többire az Együtt Párttól a Jobbik Pártig.

Szeretnétek hangosan dübörögni, mi, balliberális?

Előzmény: Legelész (283)
Legelész Creative Commons License 2017.11.01 -1 0 284

"vesz egy kiló kenyeret akkor már szavazhat. Értem."

Tartósan itt élőkről írtam.

Előzmény: fák, juh, madár2 (263)
Legelész Creative Commons License 2017.11.01 -1 1 283

Amin nem tudunk változtatni, azon kár bosszankodni. Jó könyvek, filmek, színdarabok, kiállítások, kirándulások, család, rokonok, barátok, tanulás. Rengeteg fontos és értelmes dolog létezik, ami tartalmassá teszi az életünket.

Sajnos arra is energiát kell fordítani, hogy a lapos kő alól előmászott pártállami propaganda ne tudja megmérgezni az életünket. A köztereket pl. úgy elárasztották a kék állampárti plakátok, mint valamikor Csehszlovákiát és az NDK-t a vörösek -- Leninnel, szocializmuséltetéssel, munkaversennyel, ötéves terves sikerekkel.

A munkahelyekre még csak a közszférában szivárgott részlegesen vissza a pártszellem, remélhetően ott meg is áll és nem kell újból párttitkárokat elviselni.

Adottság, hogy van egy pszichopata harci kakas miniszterelnökünk és sok millió fanatikus, jobbágylelkű híve. Az is adottság, hogy szinte 100% eséllyel hatalmon marad az állampárt. Az ország kettéosztottsága stabilan megmarad, az orbánkritikusok utálják a fideszbirkákat, akik ezt a figurát hatalomban tartják, a fideszszavazók utálnak és hazaárulóznak mindenkit, aki nem orbánhívő.

Min.elnök urunknak sikerült a megosztottságot a határon túlra is exportálnia. Maguk a HTM-ek is megosztottak, mert ott sem mindenki agymosott orbanista, és elmélyült az ellentét a hazaiak nem orbanista része és az erkölcsi alap nélkül ideszavazgató HTM-ek között.

A választáson lesz öt percünk, amikor behúzhatjuk az ikszet a nemzetvesztő tolvajok ellen, addig és utána nem érdemes foglalkozni velük. Jó könyvek, filmek, színdarabok, kiállítások, kirándulások, család, rokonok, barátok, tanulás. Rengeteg fontos és értelmes dolog létezik, ami tartalmassá teszi az életünket.

Janulusz Creative Commons License 2017.11.01 0 0 282

Igen. Aztán elvették az igazi állattartóktól a földet és a műkörmös ribancnak és a tróger és strici haveroknak adták oda. Aki meg veszélyes volt mint Váradi András azt meg kinyírták a választási nap előtt.

Előzmény: Luis Nevis (276)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.11.01 0 0 281

Te pedig egy röghöz kötött zsellér vagy, aki bár rühell itt élni, mégis kénytelen.

Előzmény: Luis Nevis (278)
Anakin a sith Creative Commons License 2017.11.01 0 1 280

Miert  lenne baj? Aki kettos allampolgar, az nem felig magyar, felig mas allampolgar, nem osztott allampolgar, hanem kettos. En is az vagyok. Mindket orszagban megvannak ugyanazok a jogai, mint a tobbi allampolgarnak. Persze vannak orszagok, ahol nem engedelyezik a kettos allampolgarsagot, de ott sem igazan tehetnek semmit. Egyebkent a magyar allam nem is tartja szamon, hogy kinek van a magyaron kivul masik allampolgarsaga is. Amikor megkaptam a masodikat, az itteni hatosag nem is ertesitette a magyar hatosagokat. Nem is leptek kapcsolatba, semilyen szinten. Az itteni utlevelembe az van irva, hogy itteni allampolgar vagyok, a magyarba pedig az, hogy magyar. Annyi van, hogy bejelented, ha ket eus orszagrol van szo, hogy hol dolgozol es adozol, mert nincs kettos adoztatas az eun belul. 

Előzmény: feketekavics (255)
Janulusz Creative Commons License 2017.11.01 0 0 279

Orbán szaván úgy lehet csúszni, mint a foson tudod ?

"Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a mákgubó ősszel, ha fújja a szél. "

http://www.dailymotion.com/video/x2p4ads

Előzmény: Kerepessy Jenő (273)
Luis Nevis Creative Commons License 2017.11.01 0 0 278

A fene sem akar dolgozni, azért van a magyar személyzet hogy dolgozzon.

Mint régebben már megállapítottam, vannak gyárosnak született nemzetek, és vannak zsellérnek született nemzetek.

Így van ez.

Előzmény: bassus (275)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.11.01 0 0 277

Neked bezzeg a lőtéri kutya nem akarja megvenni a putridat.

Előzmény: Luis Nevis (276)
Luis Nevis Creative Commons License 2017.11.01 0 1 276

Az addig volt érvényes, míg a fideszesek szét nem osztották maguk közt a termőföldet.

Előzmény: Janulusz (272)
bassus Creative Commons License 2017.11.01 0 0 275

Menj tovább, nem gondolom, hogy hasznos munkára képes vagy.

Előzmény: Luis Nevis (262)
feketefelhoo Creative Commons License 2017.11.01 0 0 274

Ez valami összevágott anyagnak tűnik

Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.11.01 0 0 273

És természetesen nem is vehet termőföldet külföldi.

Aki itt termőföldet vehet, az ha külföldi állampolgár is, 100%-ig el kell hogy köteleződjön Magyarország iránt.

Üvöltöttek is a spekulánsok a földtörvény miatt. Titeket, országspekuláns gyökérteleneket is beleértve.

Janulusz Creative Commons License 2017.11.01 0 0 272

Orbán: Külföldi nem vehet termőföldet, amíg a Fidesz kormányon lesz (Hír TV, 2010.03.31.) - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=N3UmN5_kGkw

Orbán Viktor hazaárulása. http://www.dailymotion.com/video/x2p4ads

Ennyi !

Előzmény: feketekavics (255)
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.01 0 0 271

Pőnkt a legsérülékenyebbak, a külhoni magyarok kárára.

Meg is kapják érte a kiérdemelt jutalmukat jövőre.

Előzmény: Kerepessy Jenő (267)
Kerepessy Jenő Creative Commons License 2017.11.01 0 0 270

Janulusz  10 perce    0 0 250

Ne határozza meg az én életem egy kinti magyar, aki nem szopja meg Orbán hazai mocskos kormányzását !

Előzmény: fák, juh, madár2 (247)

Janulusz  5 perce    0 0 257

Ne jöjjön haza Angliából szavazni, hanem szavazhasson levélben, mint az Orbán seggnyaló erdélyi magor.

Előzmény: Kerepessy Jenő (242)

10 perce és 5 perce.

Anulusz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!