Nahát! Ilyet feltételezni, hogy nem hús-vér? Méghogy!
(Mellesleg megjegyzem, az első pártíz naplóbejegyzésig én is meg voltam győződve róla, hogy Bélánk fake, de már elmúlt)
Kedves Régi Szakács Béla fanok! Áruljátok már el a Szakács Béla Naplóját író személy virtuális vagy hús - vér ember? Egyébként eszméletlen jó. Végül is mindegy a háttér, de azért érdekel.
Mint kocsmacska és lelkes szobacic' rajongó közölhetem Önnel: mi macskafélék mindannyian útáljuk ezt a frappánsan lehullott havat. Így aztán kérem, Citromot is inkább némi szardíniákkal lelkesítse föl.
Kedves Béla, én mint lelkes állatvédő azt mondom Citromot ne vigye le mert közel 60 cm a hó magassága. Citrom szerintem szívinfarktust kapna, de minimum tüdőgyulladást. Akkor aztán ápolhatná.
Kedves Béla!
Javaslom, Citromot az erkélyen szoktassa a csordogáló hóhoz, így nem juthat túl messze a fűtött szobától! (persze ez csak akkor működik, ha még nem tüntette el szorgos munkával a kád lefolyójában a havat)
Én azt gondoltam, hogy annak idején Majka lopta el a Béla lakóközössége ex tulajdonát a legendás hólapátot. Ám Majkának akkor volt alibije, mert ott volt a többi bezárt emberrel a tévébe. Azt viszont nem tudom, hogy ezt a nagy frappáns hótömeget mivel toszitja el Béláék házmestere. Van új lapát? Mi meg nem tudunk erről semmit?
Már orgia is rosszul idézte, nehogy már rosszul kerüljön be a közbeszédbe: nem ESEM, hanem ESM ("Ugyanis esmet szoktak küldeni a telefonjukról. Természetesen a hordozhatóról...").,
Egyébként az rtk hogyan jött ki?
És a Majka? (Ő is egy bezárt ember, nem? Börtönlázadás volt?)
Az elmúlt két napban 40-50 centiméter hó esett a megyében. Jelenleg minden út járható, annak ellenére, hogy tegnap este még több jelentős út is le volt zárva.
...Ugyanis esmet szoktak küldeni a telefonjukról. Természetesen a hordozhatóról, mert vonalaskészülék erre nem alkalmas...
Egyszer remélem én is küldhetek Bélának egy ESMET, ez már az sms egy továbbfejlesztett változata lehet. Szerintem ezek a frappáns Japánok fejlesztették ki.
Én is teljesen meg vagyok lepődve. Hogyhogy nem tudják a mai fiatalok, hogy létezik egy frappáns szolgáltatás a dísztávirat küldés. Ez azért is jó elfoglaltság, mert dísztáviratirás közben nem ömlik a forró kakakó a komjuter írógépszerkezetébe.