Remélem Citromról is elneveznek már a nemzetközi szinten is ismert városban valami sportlétesitményt. Egyébként Debrecen új neve legyen mától BÉLAVÁROS!
Azt még a hül akarom mondani a Béla is tudja, hogy az ilyen magasan fekvő hegyvidéki városok, mint a Debrecen elnevezésű is, általában a frappáns NB1-es síugrató csapatukról híresek messzi földön.
Szerintem jó lenne, ha a főnikszről elnevezett legújabb városi tornateremben tartaná edzéseit a debreceni síugró és jégkorong válogatott, amely nemzetközi szinten is elismert, valamint sikeres.
Irigyellek!!
Nekem nem ír, és lehet, hogy nem is fog azok után, hogy a fővárosi szurkolóknak nevezett fővárosi drukkerek lerombolták(vagy csak akarták) a madárról elnevezett Főnixnek is hívott sportolási célokat szolgáló építményt!
És bár nem vagyok drukker, de ezeknek a városában élek..
És az egyik én voltam:))
Brassóból.Idézet TŐLE:
"...és üdvözlöm városát, a szép Brassót." Lehet, hogy járt már ott? Elég régen lehetett, mert ma már nem olyan szép:((
Egyébként mindenkinek Elnézést a képhibáért! Kezdettől fogva olvasom Bélánkat. Aztán amikor egyre többen kaptak tőle levelet, nagyon irigy lettem. :))
Gondoltam, majd küldök neki egy játékot, és akkor megírhatja a naplójában, milyen szent vagyok, amiért egy új szórakozási lehetőséget nyújtottam neki. Azonban "nem vagyok okos internet járatosságban" - írta Bélánk... Így egyelőre enem tud játszani:(((
*:remélem nem haragszik, SZB amiért megkérdezés nélkül idéztem...
Én ebben a frappáns dobozba zártam be az indeksz és más jelszavaim titkos parancsát. A láda kulcsát pedig elrejtettem a kisautó üléshuzatába. Ez tutti tipp. Ajánlom Csillukának is.
Én is azt olvastam valahol, hogy a Béla városa nevelte ki a világ sí és egyéb elnevezésű téli labda- ill ugratás (akár lovas is) sportversenyzőinek 88 százalékát! De igen dinamikusan fejlődik a lakóközösség rénszarvasugratás elnevezésű sportágban is.
Ő is egy frappáns debreceni havoncsúszó síbajnok és fedettpályás jéggolfozó ember volt, ám sajnos egyszer nem jól síktalanitották a járdát és balesetet szenvedett. A fotó két nappal korábban készül, egy híres, külföldi nemzetközileg is elismert országban.
Nem úgyvana!
Bélánk mondta: két levelet (elekrtonikus úton terjedőt) kapott külföldről, amiből látszik, milyen sok magyar él az országhatárnak is nevezett vonalon túl!
Erre most kiderül, hogy csak egyet kapott külföldről!!
Béla! Már hivom is a Sport1-et és a Nemzeti sport, de felvettem a kapcsolatot Dr. Boross Dezsővel és Gyárfás Tamással is, hogy megtudjuk miként szerepel a debreceni sí-ről elnevezett ugratással kombinált sportcsapat. Akár nemzetközileg is.
Hiába mondom én, hogy csak kéne egy rohadt hegy Debrecenbe, hogy bejusson az NBI-be a sí-ugrató sport egyesület.Szegények, most csak a Béláék parkjában tudnak gyakorolni.
Fake nem fake, nem mindegy? Béla Úr élt, él, és élni fog. A szörp viszont biztos hogy igazi, frappánsan mondva originális. Már elnézést a képhibáért. Hej!
Nahát! Ilyet feltételezni, hogy nem hús-vér? Méghogy!
(Mellesleg megjegyzem, az első pártíz naplóbejegyzésig én is meg voltam győződve róla, hogy Bélánk fake, de már elmúlt)
Kedves Régi Szakács Béla fanok! Áruljátok már el a Szakács Béla Naplóját író személy virtuális vagy hús - vér ember? Egyébként eszméletlen jó. Végül is mindegy a háttér, de azért érdekel.