Az edzőmeccsek alapján amit láttam, kijelenthető, állóképességileg a padlón van a srác, de ha gatyába rázza a Gyuri akkor Juhász és Branezac helye bérelt lesz - a kispadon, mert labdaérzékét nézve mintha csak a Bélát láttam volna, szal tényleg penge a srác...és nem úgy, mint a másik Szasa....
Ma jártam az MTK stadionban mezt venni, beirányítottak egy titkárnőhöz, az asztalán egy dosszié hevert "Radovan Bunjac" felirattal...hát erről csak annyit, remélem Skoric és Markovic személyében nem két újabb "Bunjac"-ot igazoltunk...remélem ez az "edzésre sem jár" hír kamu.
A futballrajtban a kettősigazolású játékosoknál két fiatal szerb is szerepel, akik a BKV-ban játszanak...róluk hallot vki vmit?
asszem a Markovic-csal az a helyzet, h nagyon aluledzett (van ilyen szó?). na mind1. szóval értitek. nem bírja 30 percnél tovább... valami ilyesmit hallottam.
Pacsizás: Őszintén, kb. 1 éve nincs igazi szurkolás az MTK pályán (előtte legalább 30-50 ember összejött a frontba, a 4-5 BF-es sráccal meg miért pacsizzanak a játékosok, amikor azok még nem is szurkolnak? Egy két dobverés, aztán annyi...elég sokáig én is ott voltam köztük, de amíg nem lesz valami normális szervezés, addig minek?
Én azért a helyzetet nem látom ennyire rossznak. A Vasas elleni meccsel ellentétben ez a csapat most motivált volt, nagyon hajtott. Nem vagyunk jó szériában, nem megy be minden lövés, de legalább megpróbáljuk. A világ igazságtalansága lett volna, ha nem mi nyerünk, igazság szerint az is igazságtalan, hogy nem 4-1-re nyertünk. Az egyes emberekről:
Hajdu: A meccsen nem okoltam a beszedett gólért, az összefoglalót látva, igazából védhető volt.
Elek: Csak a szokásos.
Szmiljanics: Játszott, és a védelmünk magabiztos és szinte átjárhatatlan volt.
Lambulic: Ebből még lehet valami, hajtott, lőtt egy fntos gólt, megbizható, szivos játékosnak tűnik, bár különleges dolgokat ő sem mutatott be.
Mónos: Szerintem most játszott a legjobban , mióta nálunk van. Sokat futott, erőszakos volt és jól adott be.
Lazics: Ő is hajtott végre, nyerte a párharcokat, de még mindig nem meggyőző.
Füzi: Sokat futott, jól cselezett, lehetett épiteni rá a támadásokat, jól adott be.
Zavadszky: Egy gól és más semmi.
Madar: Az első félidőben nagyon jó volt, aztán ahogy fáradt és kezdtek neki a dolgok nem bejönni, úgy vesztette el a kedvét, az utolsó 20 percben amikor játszott, használhatatlan volt.ű
Illés: Szokott forma, jól irányitott, cselezett, nagyon kell ebbe a csapatba.
Juhász: Jól játszott, de sokszor még nagyon bizonytalan, nem mer megcsinálni cseleket, az előttem szólóval iszont nem értek egyet, szerintem játszatni kell, hogy legyen rutinja, és fognak is jönni a gólok.
Branezsac: Most bemutatta, miért "szeretjük": legalább 50 méter hosszan vezetgette a labdát, igaz, hogy nem technikából, hanem mert nem tudja kezelni, és futott a labda után, és fedezte a többiek elől. Hihetetlen volt, ahogy tehetetlenül kóválygott a győri kapu előtt.
Czvitkovics: Több lehetőséget kellene neki is kapnia, igazából nem mutatott semmit, bár egy-egy jó beadása volt.
Buzsáky: Ugyanaz az eset, mint Cicó, jól játszott, de több lehetőség kéne neki.
És a szokásos kérdések: Minek vettük meg Skoricot és Markovicot, ha a padra sem férnek. Miért nem játszik Jezdi?
A játékosaink meg tényleg megtehetnének annyi szivességet, hopgy lepacsiznak a szurkolókkal, megköszönik nekik a biztatást.
Én is kint voltam. A három pontnak természetesen örülök, különben meg nagyon ki voltam akadva. Akik tetszettek: Szmiljanics, Buzsáky, Czvitkovics, Zavadszky. A többiek meg remélem, hogy bejavulnak!
Én is voltam, kicsit le kellet higgadnom, mert 13 pont előny ide, 2:1 győzelem oda, ez a csapat szar volt. Először is szemmel láthatóan túl vannak edzve, fáradtan mozognak, nem agresszívek, az egy-egy szituációkat csak a fiatalok és Füzi vállalták be! A bedobásokat sem tudtuk rendesen elvégezni, mert nem mozog senki a labda felé. Hajdú a gólban picit benne volt, de ő még OK, Mónos 0, Smilja rendben volt, bár a gólnál kicsit lemaradt, Lambulic hajtott, hátul megbízható, előre szerintem jobb, mint az Ádám, Elek 0, Zava gyönyörű és fontos gólt rúgott, Lazic jól védekezett, előre 0, Madar elfelejtett beadni, Bélán látszik, hogy még sérült, Juhász Roland akart, de egyedül kevés.
Egyébként a problémáim:
1. JEZDI. Mi a faszt keres a kispadon Mo. legjobb védekező középpályása???!!!
2. Cvitkovics. Mit keres a kispadon? Az egyetlen volt, aki focira emlékeztető mozdulatokkal szórakoztatott. Győri Jani szerintem szintén több bizalmat érdemelne.
3. Hazai pályán, miután a Győr az első félidőben egyszer jött át a félpályán, miért nem hozza le szünetben a Mónost (ha már játszik) és az Eleket (ha már játszik), és hozza be Cicát és Kantát? Füzi egyet vissza, Kanta bal, és jobb oldalon Horváth Levente, előtte Cvitko.
4. Miért nem vettünk csatárt?! Vagy akit vettünk (Markovic), az miért nincs legalább a padon? Bocsássanak meg a Branezac-rajongók, szerintem 0 (bár közismerten elfogult vagyok a jugókkal).
Elnézést a terjedelemért, csak ez így kiszakadt belőlem. Azt sem értem, hogy a fiúk egyik meccs végén sem ünnepelgetnek velünk egy kicsit, mint Egervári idejében. Erre is figyelhetnének a klubnál, de azért továbbra is
Hajrá MTK!
Én kint voltam, pár dolog:
1, Markovic (+Skoric) a cserepadon sem ült, én nem értem a Gyurit, hogy miért a nagyon tehetséges, de még totál töketlen Juhászt játszatja, vagy a "penge", de összjátékot nem érző Branezacsot, és az egyetlen igazi csatárunkat még a cserepadra sem rakja.
2, Jezdi végig a padon. : Bojan hozta megint a kissé indiszponált formáját, nem volt nagyon rossz, de jó sem,pár labdát szerzett, de legtöbbször rosszul passzolt, és volt egy óriási ziccere, amikor csak le kellett volna gurítania a mellette lévő 3 MTK-s egyikének, de ő az 1db győrit találta el...Gyuri utána a pálya széléig rohant be hangosan kiáltozva....remélem köv. meccsen már Goran játszik.
3, Mónos: feltűnően sokszor adott be jól, nem játszott rosszul.
4, Juhász: Szerintem még nem neki való az NB1. Nagyon jól fejel a srác, de ennyi. Fizikailag gyenge, lassú, cselezni és a labdát megtartani nem tud. 1-2 év múlva jó labdarugó lesz, ha ezekben fejlődik, de addig el kellene felejteni.
Szombaton totál nulla volt, még a "fénykorát" idéző Ferenczinél is rosszabb.
Azért cserélték le, mert egy kapu előtti lökdösődést követően kiterült, rögtön lehozták amint a doki megnézte, 10 percen keresztül ápolták a kapu mögött, utána azonban a saját lábán ment be az öltözőbe...(lehet, hogy lesérült?)
5, Lambulic: Ügyes a srác, sok örömünk lesz még benne.
6, Elek: felejtsük már el végre...
7, Hajdú: mintha a gólnál nem fedezte volna jól a szöget, de ezt vissza kellene nézni...
8,Füzi,Madar:közepes teljesítmény, tudásuk alatt...
9,Smiljanic:magabiztosan irányította a védelmet.
Ja, és eléggé kamu a 2500 néző (saccra min 3500)
, én kb 20(!) perc sorbanállás után jutottam be a stadionba, igaz, csak egyetlen beléptető kapu működött.....
nem volt igazán szép a játék, igaz az ETO eléggé beállt védekezni, mondhatni csak védekezett... tehát meddő fölény, de semmi más. néhány szép csel a fiataloktól, de igazán nem értékes játék. én végig bíztam a győzelembe, szerencsére ez bejött. Ennél jobb játék kell, jóval több, pláne ha nemzetközileg és szeretnénk valamit elérni. A szerncse az, hogy a ZTE és a Dnaferr is szívott. a Fagyi jön fel, de reméljük majd azért megtörik a lendületük.
ja ami fontos: a védelmünk Szmiljanicon múlik, sokat dolgozik, agilis, jó. +MIÉRT NEM KEZD JEZDI?
A tehetséges fiatalokkal kapcsolatban pontositanom kell: csak azokat ismerem, akik már párszor játszottak az nb1-ben, a többiről nem tudok nyilatkozni. Jut eszembe, amit Kanta Kristonnal művelt, az csúnya volt. (De nem nekünk)
Egyébként ez mindig is igy volt, hogy egy bizonyos korig a magyar fiatalok abszolut ott vannak a vilag élmezőnyében, aztán jön egy varázsütés, és végül siralmas nb1-es játékosok lesznek, akik nem tudnak labdát kezelni. Mégiscsak lehet valami a levegőben, ha Pinte és Szkukalek, akiken látszott, hogy minden tekintetben más szinvolalt (szinvonalat?) képviselnek, max 2 hónap alatt tökéletesen akklimatizálódtak a magyarfutballhoz.
Nekem az nb1-es klubok kispadjait elfoglaló fiatal generációban van minden bizodalmam, és hogy ez a végtelenül ellenszenves link Mezey-Reszeli-Csank-stb. bagázs teljesen visszaszorul.
Végül: Eleket, Mónost és Branezsacot szvsz el kellene adni a büdös francba, hozzák másra a
frász(oka)t. Amellett, hogy alapvető technikai dolgokat nem birnak megcsinálni (labda átvétele, stb), még az átlagos magyar játék intelligenciával sem birnak, pedig.
Ezt a 11 vagy hány pontos előnyt ugy kellene kihasználni, hogy minél több, akár 6-8 fiatalt be kellene épiteni a csapatba (keretbe) és meccsenként 3-4-et játszatni is kellene. Esküszöm, ha ez sikerülne, többet érne, mint a bajnoki cim.
GYŐR: Molnár 6 – Bognár 5, Stark 5, Bajusz 4, Regedei 4 (Károlyi 0, 75.) – Baumgartner 5, Lakos 5, Farkas B. 5, André 4 – Szanyó 6, Semenik 4 (Nicsenko 0, 75.)
Gól: Zavadszky (31.), Lambulic (80.) ill. Szanyó (45.)
Sárga: Farkas B. (22.), Lambulic (57.), André (79.)
Érdekesebb momentumok:
3. p.: Madar szöktette jó ütemben Mónost a jobboldalon, aki az alapvonal közeléből beadott, a rövid saroknál érkezett Juhász, és a bal kapufa mellé lőtte a labdát.
5. p.: André a kezdőkörből hazafelé gurította a labdát, amelyet a kissé elbambuló Molnár a tizenhatoson belül megfogott. A 11 méterre a kaputól megítélt közvetett szabadrúgásból Illés gurított Smiljanic elé, akinek lövése után a labda levágódott a sorfalról.
7. p.: Madar végzett el szabadrúgást a jobbösszekötő helyéről, beadása után az ötösön felugró Lambulic alig fejelt a kapu mellé.
14. p.: Madar végzett el balról szögletet, laposan középre lőtt, a labda elgurult a középen helyezkedők mellett, a hosszú saroknál így Juhász lőhetett, ám a labda levágódott a védőkről.
15. p.: Zavadszky játszott a tizenhatoson üresen álló Illéshez, aki átvette a labdát, laposan lőtt, Molnár védett.
22. p.: Doktor Füzi lódult meg középen, amikor Farkas Balázs buktatta. A győri játékos sárga lapot kapott.
27. p.: Lambulic a saját térfeléről emelt a tizenhatos közelében beinduló Illéshez, aki rávezette a labdát Molnárra, éppen lőtt volna, amikor az oldalról becsúszó Stark nagyszerű ütemben szerelte.
31. p.: Vezet az MTK! Zavadszky hozta fel középen a labdát, senki sem támadta, és 17 méterről, nagy erővel a jobb felső sarokba lőtt, 1-0.
34. p.: Madar jobboldali szöglete után az előrehúzódó Smiljanic az ötösről egy méterrel a jobb sarok mellé fejelt.
36. p.: Juhász két szép csellel becsapta az ETO-védőket, aztán Füzihez játszott, ő is csinált két cselt, 16 méterről kapura lőtt, de Molnár elcsípte a labdát a jobb alsó saroknál.
41. p.: Mónos futott el a jobb oldalon, beadott, a rövid saroknál Juhász és Molnár rajtolt a labdára, az erőszakosabb győri kapus lett a győztes.
45. p.: Minden előzmény nélkül, gyakorlatilag az első kapura lövéséből gólt ért el a Győr. Szanyó kapott labdát a bal oldalon, a tizenhatoson belül, csinált két cselt, aztán kiszorított helyzetből, éles szögből nagy erővel a kapu bal oldalába bombázott, 1-1.
46. p.: A szünetben egyik szakvezető sem cserélt.
47. p.: Baloldali MTK-szöglet után a kaputól 20 méterre álló Füzihez került a labda, aki egyből lőtt, Molnár védte a kapu közepébe tartó labdát.
54. p.: Lazic ugratta ki a tizenhatoson belül, jobboldalon lévő Zavadszkyt, aki kapura is tőrhetett volna, ehelyett lőtt - laposan és gyengén, így Molnár könnyedén védett.
57. p.: Lambulic állította meg szabálytalanul Semeniket, sárga lap járt érte.
58. p.: Cserélt az MTK, Mónost Czvitkovics váltotta.
61. p.: Elek ívelt balról középre, Juhász az ötösről kapura fejelt, Molnár reflexmozdulattal kiütötte a labdát.
65. p.: Czvitkovicsot buktatták 17 méterre a Győr kapujától, a jobb oldalon. A szabadrúgást sértett végezte el, beadása után Zavadszky hét méterről a léc fölé fejelt.
67. p.: Cserélt az MTK, Madar helyett Buzsáky folytatta.
68. p.: Czvitkovics cselezgetett a jobb oldalon, középre adott, Juhász előrevetődve szeretett volna fejelni, ám közben ütközött a kivetődő Molnárral. A labda a kapusé lett, Juhászt pedig ápolni kellett.
70. p.: Juhász nem tudta folytatni a játékot, helyére Branezac állt be.
75. p.: Kettős cserét hajtott végre a Győr, Regedei és Semenik jött le, Károlyi és Nicsenko állt be.
77. p.: Gyors MTK-támadás után Branezac futott el a bal oldalon, beadása után Illés egyből az érkező Zavadszky elé fejelte a labdát, aki egyből lőtt, Molnár azonban bravúrral védett.
79. p.: Buzsáky cselezgetett a jobb oldalon, amikor André ezt megunva keményen odalépett. "Jutalma" egy sárga lap lett, a Győr azonban sokkal rosszabbul járt…
80. p.: A szabadrúgást Buzsáky végezte el, beívelése után Lambulichoz került a labda, aki 8 méterről a kilőtte a bal alsó sarkot, 2-1.
85. p.: Kis híján kísértett a múlt, hiszen a második félidő első győri támadása majdnem góllal végződött. Károlyi futott el a bal oldalon, Szanyó elé passzolt, aki 13 méterről lőtt, ám a labda középre tartott, így Hajdu védeni tudott.
Megvan az első
Csak a hajrában harcolta ki a győzelmet az MTK.
A Győr majdnem csodát hajtott végre. Itt most elsősorban nem arra gondolunk, hogy az ETO pár perc híján kihúzta a döntetlent a Hidegkuti-stadionban, hiszen egy hete ennél nagyobb bravúr is sikerült a sereghajtó Vasasnak (ki ne emlékezne, az angyalföldiek 2-0-ra verték az MTK-t). Az igazi fegyvertény az lett volna, ha a vendégek mindkét helyzetükből gólt szereztek volna. Az egyik azonban kimaradt… Már az első félidő elején világossá vált, hogy a Győr nem fog heves rohamokat vezetni, a vendégek zártan védekeztek, és a tervek szerinti kontratámadásokban bíztak. Volna, de azok nem jöttek, és ha jöttek volna, akkor a hazaiak visszakontrázták az ETO-t. Így tulajdonképpen az MTK támadott a Győr helyett is, az utolsó pillanatokban azonban rendre közbecsúszott valami hiba. Egészen a 31. percig, amikor Zavadszky egy bombagóllal megszerezte a vezetést. Úgy tűnt, ezzel el is dőlt minden, ám a félidő utolsó percében, az első győri támadás végén Szanyó egyenlített. A fordulás után az eredmény nagyon kedvezett az ETO visszahúzódó játékmodorának, és ekkor az MTK-helyzetekből is kevesebb lett. A jó csapaton ilyenkor egy pontrúgás segít, így volt ez most is, és a hajrában ismét magához ragadta a vezetést a hazai csapat, Lambulic pedig első magyar bajnoki gólját jegyezhette. És ekkor jött a második győri helyzet, ám Szanyó lövése ezúttal nem volt olyan helyezett és erős, mint az első félidőben, így most nem sikerült az egyenlítés, és ezzel a bravúros pontszerzés sem. A mérkőzésen tehát érvényesült a papírforma, a játék alakulását és az eredményt illetően is. A Győr azt játszotta, amit egy kiesés ellen küzdő csapat tehet a bajnokesélyes otthonában, az MTK pedig úgy nyerte meg a mérkőzést, ahogy egy bajnoki címre törő csapatnak kell: addig kell hajtani a győztes gólt, ameddig sikerül megszerezni. A Hidegkuti-stadion nézői tehát meglepetés nélkül maradtak, néha azonban ennek lehet örülni a legjobban.
---
Az NB1.hu sem tökéletes, de itt a Fociforum.hu egyik mondata:
Egy kapu előtt kavarodás után került vissza a labda középre, Zavadszky 15 méterre a kaputól csinált meg két cserét (!! - Készül az edzői pályára?!), majd ballal lőtte be a labdát a jobb fölső sarokba.
Remélem az NS által írt kezdőcsapat lesz a valós...
Markovicsról annyit, hogy 3 edzőmeccsen láttam, és szerintem egy Illés képességű és játékintelligenciájú labdarugó, aki azért marad még ki a kezdőcsapatból, mert erőnlétileg pocsék állapotban van, és kell még egy hónap hogy ezt behozza.
Egyébként azok alapján amit olvastam, az tény, hogy Crvena Zvezdában Jugó gólkirály lett 27 góllal, majd elvitte 1,5 milliárd forintért a VFB Stuttgart, ahol kevés lehetőséget kapott (4 meccs/1 gól), és állítólag emiatt még a német újságok is értetlenkedtek...ezután visszakerült a Jugó bajnokságba, ahol tavaly 16 gólt lőtt, innen igazoltuk lejárt szerződésűként...a Vasas ellen 15 perc alatt aktívabb volt, mint a Zava-Branezac-Juhász együttvéve...mindegy, majd a Győr ellen nézzük meg a 2. félidőben....
Egyébként Gyurit a Jezdi ügyben sem értem, mert edzőmeccseken a Lazics nem volt vészesen rossz, de elég sok hibával játszott, ellentétben a hibátlanul játszó Gorannal...Skorics meg szürke ló nekem, mert néha gyönyörű megmozdulásai voltak, néha pedig teljesen "eleknorbis" bénázásai. Könyörgöm felejtsük már el az
Elek, Mónos, Komlósi triót........
A Branezac egyébként szerintem is egy nagyon penge, ügyes srác, csak "sükür-szindrómában" szenved, azaz nem bír beilleszkedni normálisan a csapatba, Bogesz ezért játszatja most, hátha előjön a valós tudása...
Nálam:
Vlaszák-Győri,Smiljanic,Füzi-Jezdimirovic,Illés,Cvitkovics,Buzsáky,
Kanta(Lazic)-Markovic,Branezac a kezdő....
Ha a Szerdán 120 perces meccset játszó
eléggé gyenge Győrt nem gázoljuk le a Hidegkúti-stadion avatóján,
akkor mélységesen szégyellhetik magukat a srácok....mindenesetre HAJRÁ MTK!
Hát igen remélem a kezdő tényleg más lesz mint a "BorsodiLiga.hu" által megadott... Elek mi a faszt keresne a védelemebe??? Bocsi.
A fiatalokról annyit, h tényleg nem kéne leírni őket, és tényleg van 1-2 tehetséges fiatal itthon is, de attól tartok, h beleszürkülnek a magyar fociba.
amugy meg ténylegék megverték majdnem a legjobb holland ifiket, azért irom, h "majdnem" mert a legjobb holland ifi csapata az Ajaxnak van... és ellenük nem játszottak.
tavaly is az összes Ajax csapat (ifi: A2, C1, C2, stb., az Ajaxnál/Hollandiában rengeteg korcsoport van) bajnok lett, kivéve a nagy csapat (A1)... :( na bocs az kis off miatt. de a többi nagy utánpótlás csapat ellen tényleg játszottak és megverték őket!
Az ETO edzője más MTK-ra számít, mint amely az első fordulóban szerepelt.
Hidegkuti-stadion, szombat, 18.00. Vezeti: Hajdó
Bognár György: – Szeretném, ha ezt a mérkőzést olyan iramban és lelkesedéssel játszanák végig a játékosok, ahogyan azt korábban tőlük megszokhatták a szurkolóink. Jó lenne, ha a forduló után a jelenlegi tizenegy pontos előnyünk valamennyivel nőne.
Tamási Zsolt: – Optimista vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban, ugyanis számunkra nagyon fontosak az idegenbeli bravúrpontok, és ha az MTK ellen akár csak döntetlenre is képesek lennénk, az annak számítana. Igaz, biztos vagyok abban, hogy a mostani MTK egészen más lesz, mint amelyik a Vasas ellen szerepelt.
GYŐR: Molnár – Bognár, Stark, Bajusz, Regedei – Baumgartner, Lakos, Farkas B., André – Szanyó, Kerjci (Semenik)
/NB1.hu/
Gyerekek ez a kezdőcsapat nagyon nem gizda...
Egy kis tény fejtegetés
Hajdú:OK
Mónos:Már kitárgyaltuk, örülök hogy SAGA szerint is jók a beadásai, az pedig, hogy más gond van vele(gyanakszom hogy a hajtást hiányolta)talán azért lehet, mert már 32, vagy 33 éves.
Lambulic-Smilijanic:Nem hangzik rosszul, majd meglátjuk beválik-e.
Elek Norbi:NO COMMENT
/Nekem egy Mónos-Komlósi-Smilijanic-Győri védősor jobban tetszene.../
Madar:Mért nem Czvitkó?!Olyan jól játszott Madar a Vasas ellen?Nem értem!Bognár Gyuri egész eddig nyomta a fiatalokat, most meg...
Zava:OK
Lazic:Vazze, lehet hogy ez tényleg kiszorította Jezdit?Rendeben van, amíg nem volt Jezdi sérülés miatt, addig jól helyettesítette, de nem hiszem el hogy kiszorította!
Füzi:OK
/Az én középpályássorom: Czvitkovics-Zavadszky-Jezdimirovics-Füzi/
Illés:OK
Branezac:Már megint vissza lehet tértni arra hogy mért nem a fiatalok, ha ez a szegény ~~szőkesrác~~ nem tud focizni?Vagy mért nem kap Markovic 1 meccs bizonyítási lehetőséget?Na mind1.
Szóval én nem vagyok elájulva ettől a kezdőtől, de persze az amit az NB1 ír, az nem szentírás, tehát lehet hogy ez csak kacsa, vagy mittudomén, legalábbis szeretném hogy ez a 11 csak kacsa legyen!!!
1 dolgot azért nem szeretnék szónélkül hagyni:
perlasca:azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy a Magyar ifik tehetségtelenek?A Magyar ifik répává verték a nagy Hollandia legjobb utánpótlásnevelőinek tartott clubjait!És első de nem utolsó sorban ott vannak az MTKban most pályára lépő 18-19-20 éves fiatalok.Őket is tehetségtelennek tartod?!Kiváncsi vagyok a többiek véleményére is ebben a témában, hogy szerintetek is tehetségtelenek-e a Magyar ifik!
Na egyenlőre ennyi,
Bye:
Hajrá MTK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helló itt!
Persze a Markovicnak még van lehetősége bizonyitani, engem csak a lesszabály teljes figyelmen kivül hagyásával idegesitett fel. Az edzőmeccsen rugott négy gólja miatt emlékeztetnélek arra, hogy annak idején Branezacs ugyanigy négy gólt rugott az egyik első edzőmeccsén...
Mónosban én semmit nem látok, a beadásai használhatatlanok. Lazics meg semmi különös.
Találkozunk holnap először a Hidegkúti-stadionban!!!
Igazából az első mondatod késztetett arra, hogy válaszoljak arra amit írtál, de tovább olvasva hozzászólásod több pontban is eltér a véleményünk:
1. Böőr Zoli szerintem tehetséges. Érdekes, hogy pont a kényszerítőzést hoztad szóba, mikor pont ősszel volt egy olyan gólja, amit 3 kényszerítőzés előzött meg. (Baumgartnerhez nem tudok hozzá szólni.)
2. Mónos szerintem is jól ad be. Más kérdés, hogy milyen más problémák vannak vele.
3. Lazics szerintem az egyik legagilisebb játékos. Persze ez sem mindig volt így, de amióta állandó játéklehetőséget kap, szerintem jól játszik.
Na most Böőr, Baumgartner nem tehetségesek.
Böőr is "gyors" tipusu futballista, egy kényszeritőt már nem lehet vele megcsinálni.
Baumgartner meg tökátlagos, azaz igen szar játékoska.
Vegyük észre: Mao.-n nincs tehetséges fiatal játékos.
Az utolsó Lisztes Krisztián volt, egy félnek beszámithatjuk Szabicsot, kész. Annyira igénytelenek lettünk, hogy ha egy fiatal csinál egy cselt, vagy egymás után háromszor sikeresen megcsinál egy rövid passzt, akkor az tehetséges.
Gyepes is ilyen. Szvsz középpályásnak szar, védőnek viszont nincs fizikuma.
Leandrot mi hoztuk Mao.-ra aztán adtuk el. Ő nem rossz, de az első szél elfujja.
Kedves MTK Fan, Mónos beadásai szerintem borzalmasak, fel se néz, hanem bekurja és reméli, hogy majd jó helyre megy, ezen kivül gyakran taccs a vége.
Laziccsal pedig pont az a baj szerintem, hogy nem hajt, nem érdekli az egész. Épp ezért inkább a fiataljainkat kellene játszatni.
Helló QQRYQ!
Tőled is kössz az üdvözletet!
Hát nem tudom, én nem voltam kinn az ominózus meccsen, amin Marko bemutatkozott az NB1ben, de volt olyan edzőmeccs(azthiszem a bemutatkozó meccsén a felkészülés alatt)amenyen 4et vállalt...
Lehet hogy ott a bíró nem ismerte a les szabályt!!!:-)))
Más:az új igazolásokról:Markovic:róla már beszéltünk, ha a győr ellen bizonyít akkor szerintem akár a kezdőcsapatba is beverekedheti magát.Majd meglátjuk.
Skoric:Ha jól tudom, ő Lazic és Jezdi posztján játszik, ezért szerintem tök felesleges, és van egy olyan érzésem hogy kevesebbet fog játszani mint Elek Norbi:-))).
Lambulic:Smilijanic posztja, szerintem Smilijanic Mo.n a belső védő szerepkörben verhetetlen!(Talán annyira olcsó volt, hogy őt csak a sok eltiltás miatt vettük, hogy az első meccsen ki tudjunk állni legalább 3 védővel:-))Nem hinném hogy sok lehetőséget fog kapni.
Mivel úgy gondolom ebben a fél évben meg fog gyűlni a bajunk a gólszerzéssel, ezért szívesen látnám a csapatunkban az újpesti Robert Vagnert.Aki látta a kupa nyolcaddöntőt az tudja hogy mért.Vagy akár egy eredményes és ügyes ifistát is felhozhatna még Bognár Gyuri.Majd meglátjuk!
A legjobbakat neketek, Hajrá MTK,
Bye
Hi!
Kössz az üdvözlést!
Én sokszor eljátszom a kezdőcsapatok formázásával, én ilyen felállásban küldeném ki a Győr ellen a csapatunkat:
Hajdú-Mónos,Komlósi,Smilijanic,Füzi dr-Czvitkó,Zava,Jezdi,Kanta-Illés,Markovic(szerintem sem lehet akkora alibifocista, és szerintem a vasas elleni meccsből ne vonjunk le nagy következtetéseket.
Várom a véleményeket, Bye:
Hajrá MTK!
Egyébként arra kiváncsi vagyok ,hogy hogyan állunk fel, mert a múltkori zagyva csapat nem jött be!!!
Ha én lennék Bognár Gyuri (sajna nem én vagyok ) akkor szombaton így futnánk ki:::
Hajdu-Füzi-Komlósi-Smiljanic-Mónos(nincs jobb((((
Cvitkovics-Győri-Jezdi-Zavadszky-
Illés-Markovic(azért szerintem alibiből nem lehet gólkirálynak lenni jugóban)
Helló MTK szurkolók!
Már régóta olvasom az index fórumot, de ez az első alkalom, hogy írok is.Örülök hogy a kedvenc csapatomnak, az MTK-nak ilyen jól futó, és nem egy haldokló topicja van.Remélem sok örömet szerez majd az irogatás.Egyébként én általában minden nap gépközelben vagyok, tehát tudok majd írni minden nap remélem.
SAGA: Kössz a Levski linket, nagyon örülök 1ébként hogy Ferenczi Pistniek (és Kabátnak) ilyen jól sikerült beilleszkednie.(Nem mondom, jól jöttek volna a Vasas ellen a góljai, de most már kár siránkozni, remélem Juhász Roland megmutatja hogy miért lőtt az első 2 meccsén 2 gólt).
perlasca:Én őszintén megmondom erről a Sándor Tamásról még nem hallottam, de nem lehet mai gyerek, és ezen a poszton tényleg előre kell tervezni(Á'lá Illés Béla...).Amúgy meg sok szükségünk nincs arra hogy igazoljunk Béla posztjára, mert eredetileg Cvitkó is ott játszott, csak szerintem azért hogy kapjon lehetőséget(mert Béla mellett egyenlőre nem nagyon jutott volna szóhoz)Gyuri átrakta jobbszélra, ami nem volt rossz húzás szerintem.Aztán ott van még Buzsáky, és utóbbi idő egyik legnagyobb tehetsége Kanta József.
QQRYQ:Az én verzióm:
Mónos:Nagyon zrikálja szinte az összes MTK szurkoló, és télleg van a posztjára jobb ember, habár Komlósi belül jobban használható, Cicó pedig előrébb játszik.Szerintem mónos már idős, nem ér vissza védekezni, de a beadásai NAGYON JÓK, mind Cicó, mind Madar beadásaihoz képest, és a széleknek az a legfőbb feladata, hogy jöjjenek befelé onnan a lebdák.Én még nem temetném el Mónost.
Elek:Nem igazán szeretem, igazolhatnánk a posztjára vkit, de most hogy el volt tultva 1 komlett védősor, őt kellett játszatni.
Lazic:Általában tényleg hajt, de azt nem nagyon hiszem hogy ki szoríthatja Jezdit.Legalábbis nem örülnék neki...
Madar:Nem igazán szeretem, leginkább azért nem, mert a kedvenc MTK-s fiatalom, CZVITKOVICS PÉTER az ő posztján játszik és állítom hogy jobb nála, mégis sokszor Madar a kezdő közülük.
Füzi:Nem ebből a meccsből kiindulva(mert elég gyenge volt mindeni)a csapat egyik erőssége, bal oldali védőként és balszélként is kitűnő.Nagy futómennyiség, jó kondi, jó cselek.Szerintem nagyon jó játékos, örülök hogy 2005ig hozzánk szerződött.
Branezacs:Amikor első mérkőzésén pályára lépett, előtte Bognár Gyuri azt mondta, hogy nagyon penge játékos, nagyon érzi a kaput, hát ezt eddig nem nagyon bizonyította, de ha a következő meccsen beáll 1 félidőre és lő egy mesterhármast az ETO-nak akkor félig megbocsájtok neki.
Juhász:Már írtam róla, szombaton nagyon kevés ideje volt a bizonyitásra.
Buzsáky:Már róla is írtam, szerintem nagyon tehetséges, de szombaton a többiekhez hasonlóan nem sok minden jött be neki.
Na srácok, MTK-sok mára ennyi, menjünk ki az ETO-ellen(én ott leszek)és buzdítsuk a csapatot, nehogy beleszaladjunk megint egy zakóba, mert akkor következik a hullámvölgy és a 11pont hipp-hopp elolvad...Ne így történjen!
Boccs a hosszú írásért, de hát mégis ez az első hozzászólásom, nem akartam csalódást okozni!:-)
Csáó