Tartok tőle, hogy Varga Zoltán -ex-Fradi, ex-ETO - jön Kvárra. Pedig nem kellene ide egy nagyarcú, bomlasztó paraszt. A focitudása megvan - hazai szinten -, de egy kezelhetetlen, arrogáns hülyegyerek
Csak nem egyszer végre jó lesz a formaidőzítésünk? Mindenestre a szombathelyi tornagyőzelem után most Lendván is győztünk 2-0-ra. Szombaton a ZTE-t 8-1-re verő Varteks a vendégünk, abbó kiderül, hol is állunk a bajnokság rajtja előtt.
Haladás-Kaposvár 0-1 (0-0) Haladás: Sipos G. - Guzmics, Subicz, Balassa, Dallos (Kiss M.) - Schimmer (Imre), Nagy G., Kaj, Sipos N. - Hegyi (Zoicas), Andorka. Kaposvár: Kovács Z. - Páles, Radics, Kovacsevics, Barmos - Szalály P., Máté (Vazsiljevics), Andruskó (Maróti), Szakály D. - Oláh (Venczel), Alves (Halmos). Nem érkezett meg szombatra a két budakalászi futballista, jött viszont Zoicas: a csatár Romániából érkezett próbajátékra. Az új szerzemények közül Dallos nyújtotta a legjobb teljesítményt, a fiatal balhátvéd sokat szerelt, és emellett többször is felért a támadásokkal az ellenfél kapujához. Sipos, Kaj és Hegyi egyaránt jól küzdött, a kapuban Sipos többször is bizonytalankodott. A mérkõzés elsõ félidejében jó játékot láthattak a nézõk, szünet után viszont alaposan visszaesett az iram. A hajrában Maróti verte meg egy az egyben Guzmicsot, középre adta a labdát, amit Szakály Péter közelrõl végott a Haladás hálójába. Ezzel eldõlt, hogy a zöld-fehérek harmadszorra sem tudják megnyerni a kupát. Balassáék a harmadik helyért meccselnek a Pécs-ZTE mérkõzés vesztesével.
Jelenleg úgy tűnik, hogy Máté és Andruskó mégis marad (tegnap játszottak a Lendva elleni edzőmeccsen). Az újak: Venczel (ex-Honvéd), Grúz (ex-Szolnok) és Radics (nem tudom, melyik csapattól jött). Mellettük esetleg egy svájci-horvát játékos, Daniel Kovacevic leigazolása jöhet még szóba.
Szerintem nem gyengült nagyon lényegesen (eddig) az állomány, bár az elején biztos lesznek gondok. Tavaszra összerázódhat a csapat, ha az anyagi helyzet nem romlik vészesen.
Ami biztos, hogy már Kardos sem. Mondjuk ő amúgy sem húzott volna ki minket a csávából. Viszont érdekes az ügyben az, hogy egy negyedosztályú osztrák csapatnál folytatja. Mivel feltételezem, hogy itthon azért legalább egy másodosztályú csapatba beférne, így feltételezhetően anyagi megfontolásokból megy inkább sógorékhoz, mégha a negyedosztályba is. Ez is sokat elárul a magyar futball anyagi erejéről... :-(
Kb. egy hete azt nyilatkozta, hogy az MTK szeretné leigazolni 2+1 évre, de kérdéses, hogy a ZTE elengedi-e. Úgy emlékszem azt mondta a családja miatt szeretne mindenképp Pesten játszani.
Nos, ha szinte az összes stabil kezdőjátékosunk (na jó, Tereánszki nem volt az) lelép, akkor remélem, legalább a saját utánpótlásunk jut szerephez, mégha túl mély is lesz nekik a víz, semmint harmad- vagy negyedosztályú szerb idegenlégiósokkal bohóckodjunk! Lóri legalább marad?
Nem vettem én sem komolyan, amit írtál. Viszont ha lett is volna benne poén, akkor azt a benne rejlő ellentmondás jócskán meggyengítette. Vagy nem vagyok elég elvont.
De tudod mit? Szerintem fölöslegesen terheljük a topikot az egymás hozzászólásaira való reagálásokkal, úgyhogy harag nincs, de részemről mostantól "ignore mode on".
Hát, amíg egy Zsolnai kaliberű játékos távozása gyengülésnek számít, addig biztos nem mi vagyunk a legnagyobb riválisuk!
Egyébként meg a 2004/2005-ös szezonban Zsolesz mindössze egy bajnokin talált be az ellenfelek kapujába, a mostani szezonban fejlődött fel nyolc gólra. Ezt a javulást más is elérheti, ha megkapja azt a lehetőséget, amit 2005/2006-ban Robi megkapott (gondolok elsősorban Szakály Petire).
Kíváncsian várom a nyári átigazolásokat.... remélhetőleg a nyáron megszelektálják a társaságot, és csak azok maradnak, akik valóban mindent megtesznek a pályán a sikerért...nem csak alibiznek!!!