Béla egy valódi LOVAGnak is nevezett úriember! 40 perc eredménytelen válogatást követően azt állítja, hogy jól szórakozott - erre csak a legfrappánsabb úriemberek, Bond nevezetű titkosügynökök képesek, no és persze Béla.
(Tegnapelőtt megmentette az életét, most meg ez).
Béla, a plázának is nevezett bevásárlóáruházak lovagja!
Citrom nevezhető vajon plázacicának?
Ma járt a munkahelyünkön egy hőszigetelésmentesítő szakember. Volt nála tessa elnevezésű ajtó- és ablaktömítő. A fraooáns tasak elején egy cica szundikál. Háttérbe egy szigetelt ablak. Lehet, hogy Bélát is a cica ihlette még és vadul lehőszigetelésmentesítette a lakóközösséget?
A Columbia elnevezésű űrrepülőgép meghibásodását követően új típusú biztonságinak nevezett eszközöket igyekeznek kifejleszteni a NASA nevű hivatalnál. Előkerült egy felvétel, amelyet alighanem Béla készített, már elnézést a képhibáért:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
A piros nyíllal jelölt újítás a magaslégköri villámok elhárítására szolgáló villámhárítóról elnevezett berendezés.
A kék nyíllal jelölt frappáns eszköz a szigetelőszalag nevet viseli, ez használatos a szigetelőhab megfelelő minőségű odarögzítésére, hogy legközelebb ne essen a katasztrófa az űrhajó személyzetének a fejére, hiszen őket nem menti meg egy mesebeli szamárról elnevezett rejtvényújság. Sőt, még hőszigetelésmentesítésre is jó.
A fekete nyíllal jelölt eszköz a síktalanítást szolgálja, hogy jégtömbök soha többé ne zavarhassák meg az űrhajósok emberiség érdekében tett kirándulásait.
...A másik jó hírem, hogy egy nagyon rendes fiatalember írt elektronikus levelet, hogy elkészített egy internetes önáló internet amire ő majd rászerkeszti a fotóimat...
Egy önálló internetes internet! Ennek nemzetközi színtjen is lesz visszhangja!
Nekem ma az utcára lépés után első dolgom volt, hogy vettem egy Füles nevű újságot.
És nagyon jól tettem, mert bár sokat tartózkodtam kint, nem történt velem semmi tragédia!
Hála a érte Füles nevű kiadványnak!