Keresés

Részletes keresés

Kifli007 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2561
Cicó megsérült, nem játszik a Zete ellen. Ennyit az összeállitásomnak. Egyébként érdemes elolvasni, mit mondott Bognár Gyuri. (NB1.hu)

Hajrá MTK!

Kifli007 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2560
Ez igy stimmel, csak én elég sok okot tudok, ami miatt, mint az MTK elnöke ideges lennék (többek között ez az egyik), és nem tudtam melyik miatt ideges VG. Én ideges lennék a csatárok hiánya, a szellemtelen játék, az odafigyelés hiánya, az eddigi három tavaszi fordulóban mutatott játék és elért eredmény miatt is.

Hajrá MTK!

Előzmény: RG (2558)
Kifli007 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2559
Ez igy stimmel, csak én elég sok okot tudok, ami miatt mint az MTK elnöke ideges lennék (többek között ez az egyik), és nem tudtam melyik miatt ideges VG. Én ideges lennék a csatárok hiánya, a szellemtelen játék, az odafigyelés hiánya, az eddigi három tavaszi fordulóban mutatott játék és elért eredmény miatt is.

Hajrá MTK!

Előzmény: RG (2558)
RG Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2558
Gondolj bele: Győri befektetés, méghozzá jó, fiatal, amíg nem volt sérült a csapat motorja volt. Mióta megoperálták, azóta harcképtelen és ez egyértelműen a dokik sara (ilyen operációval, sérüléssel "Nyugaton" három hete pihennek). Hát ezért ideges VG, le is baszta a teljes orvosi kart.
Előzmény: Kifli007 (2557)
Kifli007 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2557
Azt, hogy Győri Jani kivan megértem. De ami jobban érdekel, Várszegi miért?
Előzmény: RG (2556)
RG Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2556
Info elsőkézből: tesómat holnap reggel operálják a Sportkórházban, együtt fekszik majd Győri Janival. Délelőtt dumáltak egy csomót, Jani nagyon kivan, Várszegi szintén. További infók később...
Kifli007 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 2555
Azért szerintem nem ennyire elkeseritő a helyzet, bár az igaz, hogy én már tudtam az eredményt, amikor megnéztem a meccset. A második félidőben nagyon hajtott a csapat, az nagyon tetszett, de jó szokás szerint egy félidő megint végiglinkeskedtünk. Nem kell néhány emberre rákenni a vereséget, bár kétségtelen, hogy páran nagyon szarul játszottak, Lazicsnak a róla kapott két gólt azért nehezen fogom elfelejteni. Mónos szokás szerint nulla volt, meg Elek is. Sajnos Szmiljanics se volt jó, de neki azért megbocsátható, mert általában a csapat egyik legjobbja. Branezsac szerintem most volt a legjobb az eddigi meccsein. Nektek nem fura Goran pihentetése? Nem szólt, hogy sérült, stb? Nekem nem tetszik ez az ügy. Ha más haszna nem is volt ennek a meccsnek, annyi akkor is volt, hogy Bognár Gyuri azt mondta, át kell szerveznie a védelmet. Mindenesetre a Zete elleni meccsen nagyon sok múlik, remélem odafigyelnek majd a fiúk, nem lesz egyszerű meccs. Ha el akartok szomorodni, itt van a tavaszi táblázatunk:
MTK 2 1 - 3 5-7 (-2) 3 pont
Szarul néz ki, nem? Nekem a gólkülönbségünk fáj nagyon.
Én mindenestre az alábbi összeállitással próbálkoznék:
Hajdú - Komlósi, Lambulic, Szmiljanic - Skoric, Füzi, Czvitkovics, Zavadszky, Illés - Juhász, Markovic

Csere: Vlaszák, Kanta, Branezsac, Madar, Lazics, valamelyik fiatal csatárunk (sajnos nem smerem őket)
És ha a Füzi megint rossz, akkor be kell hozni helyette Kantát.

Győri sérülése fog nekünk még problémákat okozni.

Hajrá MTK!

QQRYQ Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2554
Kattanjatok ide! érdemes. :)

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

RG Creative Commons License 2002.03.18 0 0 2553
Azzal egyetértek, hogy nem kell temetni a csapatot, de azért el kell kezdeni odafigyelni. Én nem szeretnék koncepciót látni abban, hogy JOBB játékosok ülnek a padon, mint akik játszanak, csak épp nem értem. Eddig csatárokat hiányoltam, de itt rúgtunk 3 gólt, aminek elégnek kell lennie idegenben (az általam sokat szapult Branezac is elfogadhatóan játszott). A probléma az, hogy a két szélen Mónos és Elek védekezik, Lazics pedig most rendkívül gyenge volt. Az a kérdés, hogy Gyuri hajlandó lesz-e végre változtatni, Horváth Leventét, Kantát, Jezdit, Győrit berakni, vagy megvárjuk, amíg beérnek bennünket (csendben megjegyzem: kemény meló lenne, de a bajnokságot el is lehet veszteni). Nekünk (ok, nekem) pedig le kell szállni a földre, nem BL-ről álmodozni, mert így valóban a kirgiz bajnok is kipicsáz minket. Csak reménykedni tudok (a ZTE ellen 6 pontos a meccs!), s mivel a kifogásaim továbbra is azok, amik eddig voltak, nem ismétlem magam. Ja, abban igen, hogy
Hajrá MTK!
Előzmény: CHArlaTAN (2549)
cdc01 Creative Commons License 2002.03.17 0 0 2552
Nos tegnap volt szerencsém megnézni a csapatot igaz csak a tv-ben és igaz hogy csak a második félidőt láttam, de egy két dolgot azért megfigyeltem.

Az egész csapat úgy ahogy van egyszerűen szar formában van.
A Debrecen vezetése után a csapat felválalt egy nyiltabb játékot , s mivel a középpályán nem volt olyan játékos aki a védelmet megoldaná meghát elek egyáltalán nem állt a helyzete magaslatán így ide jutottunk. Nem értem miért játszik Lazic amikor kurvára nemm megy neki hiszen most , hogy a többieknek sem megy rá jóval nagyobb feladat hárul amit képtelen megoldani. Inkább tennék vissza a Győrit mert ha nem is megy neki a játék azért legalább védekezni tud , továbbá ha Jezdi sérült akkor egy félidőre berakhanák Skoricot aztán ha nem bír többet jöjjön a Buzsáky.

És hogymiért kaptun 10 perc alatt 2 gólt hát szerintem azért mert Lambulic a végére erőnlétileg kipurcant járni is alig bírt , sokkal hamarább be kellett volna hozni a komlóst vagy Horváth Leventét helyette, és egyelőre játszatni sem kéne amíg ninsc megfelelő erőállapotban továbbá Branezac ma önmagához képest kifejezettten jól játszott bár azért csinált hajmeresztő dolgokat.
Kérdés az , hogy mikor lábalunk ki ebből a nehéz helyzetbő az a szerencsénk , hogy a Zte is kb hasonló cipőben jár ,mint mi.

Hajrá MTK!!!!!!!!!

Előzmény: CHArlaTAN (2551)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2551
Üdv!

Elöljáróban annyit, hogy az összes Nb1-es csapat közül a loki az, amit baromira utálok, szal még elfogultnak sem vagyok nevezhető úgy vélem.
6-8 igen szép támadásunk volt,
(igaz, ebből csak 2 az első félidőben), és nem a csatárjátékkal volt gond, hiszen 3 lőtt gól az akárhogyis nézzük, jó teljesítmény.
Ami katasztrófális volt, az az elek-lazic duó, hiszen a loki támadások 90%-a a bal oldalon ment, ami félig a lazic (mint Véd. kp-s) és nagyban az elek hibája.
A középpályánkon sajnos úgy mentek át, ahogy akartak, ez megint főleg lazic hibája...
Mico gyenge napot fogott ki, de a gólok nem rajta múltak.
Branezac kifejezetten jól játszott, 2 gólpasszt adott, és szerintem korántsem kellene őt temetni ellentétben a mónos-elek-komlósi-lazic négyessel.
lazicot kb 3 hétre bezárnám egy szobába, és arra kötelezném, hogy nézze a Goran játékát egyfolytában, hogy legalább elméletben tudja, hogy mit kellene csinálnia egy védekező középpályásnak...

Ch'

perlasca Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2550
El se tudom hinni, hogy ugyanazt a meccset néztük.
Hány épkézláb MTK-támadást láttál?
Hány olyan játékost láttál, aki nem lenne össznépi közröhej tárgya akár csak Bundesliga 2-ben?
Aki meg tud csinálni egy cselt? Egy kényszeritőt? Aki meg tud oldani rutin feladatokat?

Mónos, Branezsac, Elek és Lazics személyében 4 elementárisan tehetségtelen, minden labdával űzött tevékenységre eredendően alkalmatlan emberünk volt a pályán, + egy indiszponált Mico, egy harmatgyenge Lambulics (a helyezkedése tanitanivalóan bűnrossz) és a többi.
Ha Kuttornak nem olyan tojás a feje, kaphattunk volna még hármat.
Tényleg a saját fiatalokat kellen játszatni, látszik, hogy minden más kudarchoz vezet. Őket kéne betenni mindig minden meccsen, a Szerbeket pedig - talán Jezdi és esetleg Mico kivételével - el kéne adni.

Branezsacot pedig rituálisan ki kell végezni egy óriás focilabdával.

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2549
Azért nem kell temetni ezt a csapatot szerintem, sőt, a mai teljesítményünk sokkal jobb volt, mint a Vasas vagy a Győr ellen.
Egyébként kűzdöttek a srácok, szerintem most nem az akarattal volt a gond, egyszerűen ma az ellenfél jobb volt, ennyi, ilyen egy Juventussal is megesik.
Középpályánk kiemelkedően jó, csak a Jezdit kéne visszarakni, a védelem jó lenne, ha az elek végre elhúzna a redvesbe, a csatársorba előbb-utóbb csak bekerül a Markovic, ha kondiba jön....
És vedd figyelembe azt is, hogy az előnyünk óriási, 90%, hogy bajnokok vagyunk, így bármelyik csapatnál előjönne a kicsit elkényelmesedés, tehát senki se számítson arra, hogy úgy fogunk játszani mint a szünetig.
...és szerintem pont 1-2 év múlva fog nagyon bejönni a VG féle stratégia, ha "felnő" a Buzsáky-Kanta-Cvitkovics-Horváth-Juhász féle generáció, majd utána a Bene-Kanta Sz.-Disztl stb...egyébként
szerintem ez az utóbbi évek legjobb MTK-ja, és ennek van a legtöbb esélye a BL-be jutásra...

HAJRÁ MTK, LEMOSSUK A ZETÉT JÖVŐ HÉTEN!!!!!!!!!

perlasca Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2548
GYALÁZAT, GYALÁZAT, ÉS MÉG EGYSZER GYALÁZAT.
És még sokszor.
Egy ilyen Debrecentől kikapni!!! És egyáltalán, igy játszani!!!

A végén már a Debrecennek drukkoltam, mert az a csapat, amelyik ilyen nagypofájú, lélektelen alibifutballt játszik, az kapjon ki és menjen a picsába.
Mondjátok meg, mi az istenért nem lehet rávenni ezt a kurva csapatot, hogy tegye oda magát?
Akik szarok, azok most is szarok voltak, de nem szarabbak a többinél. Azt hiszem, nemcsak csatársorunk nincs, hanem középpályás sincs, védelmünk pedig pláne nincs.
Ez egy megye kettes védelem.
Amelyik ellen egy loki 20 perc alatt vagy 10 óriási helyzetet alakit ki, amelyik mögé egy Hanák rendszeresen be tud kerülni... vicc.

Füzinek 3 meccsre a tarcsiban a helye, Lazicsnak bárhol, csak ne legyen túl közel Bp.-hez (max ha az UTE az :-)), stb, stb, stb... ez a csapat is olyan játékosokból áll, akik max a pénzükért tudnak harcolni, a labdáért nem.
Csak Buzsáky volt jó.

Sajnos azt kell mondanom, hogy a VG által elkezdett kisérlet csufosan megbukott.
4 vagy 5 éve lóvé, nyugalom, profi körülmények, 0 balhé, tudatos munka, mintaklub, stb.
Jobbak vagyunk a többi klubnál egyetlen centivel is? Nem vagyunk. Ráadásul a szép időknek vége, a FRADIKA nagyobb buli, köszönjük a részvételt, további jó munkát.
Nem csodálkoznék, ha az MTK 1-2 év múlva a kiesés ellen harcolna. Amit ma nyújtottunk, az a kirgiz bajnok ellen kevés lenne.

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.16 0 0 2547
Gratula a debrecennek, erre mást nem lehet mondani. Szerintem nem Ferenczi eladása a gond, mert ma nem a csatárokkal volt a gond, hanem az Elek-Lazics duó volt kritikán aluli (mint szinte mindig)...Markovicsban még mindig bízok....köv. fordulóban a zte pályán legalább x kell, különben nagyon hamar elfogy az előny...és a fradira is figyelni kell, ha ma nyernek, már csak 14 pont az előny...
Törölt nick Creative Commons License 2002.03.14 0 0 2545
Hányan jöttök le Debrecenbe Szombaton?... (a nagy hatalmas Blue Front ugye azért képviselteti magát:))) )

hajrá LOKI!!!

Előzmény: QQRYQ (2535)
QQRYQ Creative Commons License 2002.03.14 0 0 2544
Kösz a részletes informálást!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: CHArlaTAN (2541)
RG Creative Commons License 2002.03.14 0 0 2542
Hát erre nem is tudok mit mondani, minden kíváncsiságunkat kielégítetted Gusatu téren. Én is nagyon kedveltem, ésszel játszott, és azt szeretem.
Csak nehogy Markovic legyen az "új Bunjac".
Előzmény: CHArlaTAN (2540)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.14 0 0 2541
Helyesbítés: Kenő csak a cserepadra fért volna be pölöskei szerint....
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.14 0 0 2540
Gusatu 30 éves volt amikor nem hosszabbított vele szerződést az MTK. Az akkori újságcikkek szerint Gusatu csak ugyanazt a fizetést kérte, amit az előző félévre kapott, nem többet. Valószínűleg az MTK (Pölöskei) annyira nem volt elégedett vele, hogy ilyen feltételek mellett hosszabbítson, tippre az előző összeg is igencsak nagy lehetett, és Gusatu bár a gólokat lőtte, nem produkált szuper játékot. Nekem nagyon tetszett a játéka, különösen "okos" döntés volt a Kenővel egyszerre eltávolítani, ez volt az egyik indok, ami miatt pezsgőt bontottam pölöskei távozására (neki nem volt szüksége egyikükre sem).
Pölő különösen jól megindokolta, hogy a Kenő nem férne be a cserepadra sem nála, és csatárnak igazoltak egy "Radovan Bunjac" nevű szerb 2. osztályú, junior válogatott játékost, aki egy junior bajnokin 20 percet játszott, mielőtt kivágtuk volna. Így egész szezonban csatárínségben szenvedtünk, a Béla játszott csatárt a Ferenczi mellett, Kincsessel-Balaskóval is próbálkozott elöl(inkább az előbbivel), de nem jöttek be. Ennyit a "nem kell Gusatu és Kenesei" féle szuper húzásáról....hogy én mennyire gyűlölöm azt az embert.....
Ezután Gusatu a román másodosztályba ment, volt egy súlyos sérülése, utána a kispesthez ment próbajátékra (próbálkozott még a német másodosztályban is sikertelenül)-nem kellett, és most egy másik román 2. osztályú csapatnál (détári volt csapatában)játszik, a kispest ellen játszott előkészületi meccsen gólt szerzett, jelenleg 32 éves.

Ch'

RG Creative Commons License 2002.03.14 0 0 2539
Én is úgy emlékszem, hogy Fülöp Feri szerint Radu sokat kért. Viszont továbbra is tartom, hogy mind Fehér Mikinek, mind a válogatottnak és persze az MTK-nak is jót tenne, ha nyárig itt játszana. Gusatu sérüléséről nem tudok, máséról viszont informált az nb1.hu:

Goran Jezdimirovic nem szólt edzőjének, hogy másfél hete ráesett a derekára.

Jezdimirovic csütörtökön orvosi vizsgálaton vesz részt, hogy kiderüljön, mi a gondja a derekának. Elképzelhető, hogy egy ideg csípődött be, de biztosat csak a ct-vizsgálat után lehet kijelenteni.
– Jezdimirovic körülbelül tíz napja sérült meg, de ő akkor úgy vélte, nem komoly a baj, ezért nem is szólt Bognár Györgynek – nyilatkozta Havasi Mihály, a középpályás menedzsere. – A fájdalom azonban csak nem akart elmúlni, ezért a hét eleji edzéseken már igen nehezen mozgott. Végül szerdán kibújt a szög a zsákból, és doktor Szilágyi György az orvosi vizsgálat után közölte a jugoszláv légióssal: jobb, ha nem edz, nem mozog, amíg a részletes diagnózis nem készül el.

Ez aztán k... jó hír.

wizes Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2537
kicsit sokat akart.
w.
QQRYQ Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2536
Most olvastam, h az m1-en lesz a DVSC-MTK, szombaton 16.30-tól!!! a sport1 fogja közvetíteni a Fradi-Ute meccset (18.30). ja és mellesleg még Győr-ZTE pénteken.

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

QQRYQ Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2535
Én még azt is remélem, h közvetíti az m1. vagy h legalább a sport1, max. átmegyek az egyik haveromhoz. nem tok most Debrecenbe "leugrani".

Gusatu hol játszik most? amugy már nem is emlékszem, de miért is küldték el?

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

cdc01 Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2534
dettó
Hajrá MTK!!!!
Előzmény: SAGA (2533)
SAGA Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2533
4-0 a vége! Nagyon sajnálom, hogy nem láttam élőben, pláne, hogy Komlósi Ádám is betalált! (Illés -2, Bene, Komlósi) Gratulálok a fiúknak, remélem szombaton a Loki ellen is hasonló eredmény születik!
Előzmény: SAGA (2532)
SAGA Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2532
3
SAGA Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2531
2-0 ra vezetünk! Nyerni kell!!! (MTK-U21)
RG Creative Commons License 2002.03.13 0 0 2530
Szerintem van ilyen szó. Csak remélni tudom, hogy nem eresztenek le a srácok, de a mai NS szerint olyan k... jó erőben vagyunk, hogy a szerda-szombat ritmust tartandó, ma megmérkőzünk az olimpiai válogatottal. Én nem vettem észre, hogy a Győr ellen olyan nagyon állóképesek lettünk volna, de az jó, hogy sorozatterheléssel edzik őket.
Csatárprobléma: nem tudom, hogy pl. Fehér Mikit nem lehetne-e kölcsönvenni nyárig? Vagy urambocsá', amíg Markovic nem lesz jó erőben, addig visszahozni Gusatut (hátha Juhász Rolandnak is jót tenne, ha tanítgatná centerjátékra). Legalább lenne valaki, aki Bélánknak visszaadja a kényszerítőt.
Előzmény: QQRYQ (2523)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.03.12 0 0 2528
Üdv!

Bemész a stadionba, szólsz a portásnak, hogy mezt szeretnél venni, és az ürge elvezet egy titkárnőhöz, vele lehet "üzletelni".
9990- Ft az ára, és két fajta van, normál MTK mez szám és név nélkül, és Illés feliratú 10-es mez.

Ch'

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!