Ez a nemzetközileg is ismert hölgy már évek óta vadul keresi a pillanat másodperc tört részét, és ekkor jön Béla és megtalája. Van erre egy mondás: aki keres talál!
Reméljük, hogy a Szakács-féle módszert nem veszik fel a doppinglistára, nevezetesen azt, hogy a lankadó sportolónak odadobnak egy fényképezőgépet, hogy fotózzon, mire ő elfelejti a fáradtságot.
Ma a Szolnoki Nagy Piac elnevezésű csarnok intézményében én egy A5-ös méretű lappot láttam, "Akció! Jégcsapretek!" felirattal díszelgett rajta.
Sok a frappáns közös vonás a magyar városokban.
Sajnos nemzetközileg valóban nem mindenhol ilyen leleményesek az emberek. Még ahol jelentős tömegű katasztrófa hullhat a tetőről, ott sem figyelhető meg ilyen vízhatlan papírra írt frappáns figyelmeztetés.
...Most, hogy olvadási időszak van ugyanis tényleg veszélyes közvetlenül a házak alatt jönni ill. menni...
Van erre egy mondás: Nézd a VÍZmentesített A4 elnevezésű papírt és tovább élsz!
Örülök, hogy magyar vagyok!
Holnap én is kihelyezek ilyen táblákat, hogy Vigyázat Jégcsapveszély! Így aztán el lehet kerülni a baleseteket! Holnaptól Bp. balesetmentes övezetté fog válni!
igen, javaslom, hogy Béla vigyen magával Füles elnevezésű rejtvényújságot, mert azzal tudja csak igazán megvédeni Csillukát egy hűtőszekrény elnevezésű háztartási géppel azonos méretű katasztrófától.
Tényleg!
Csak az a baj, hogy a 07 Bondnak nevezett titkosügynök kalandjairól készült filmsorozat legújabb epizódja egyelőre kizárólag a filmszínházakban tekinthető meg, Internet sugárzó kábel segítségével való megtekintése egyelőre nem lehetséges, illetve nem is engedélyezett, nem is beszélve a képhibákról, már elnézést.
Minden bizonnyal sugározzák ezt az epizódot a Pláza elnevezésű bevásárlóáruház filmszínházában is!
Pedig igen furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy vajon mit szólna Béla a Bond nevű 07 ügynök legújabb, láthatatlan autójához. Még Citrom is hitetlenkedve dorombolna!
Aztán, ha Csilluka félne a csúnya rossz gonosz emberektől, odabújhatna Béla vállához, és Béla megmentené őt, ahogy rendesen.
Igaz, ezekben a frappáns modern filmszínházakban a filmeket igen jelentős hangerővel sugározzák, és Béla ezt biztosan le akarná hangosítani, már elnézést a képhibáért.
akkor sugározzunk be neki internetes mozifilmet a komjúter frappáns tévéjébe, amit otthona hőszigetelt melegében, citrom dorombolásától kísérve tekintheti meg Csillukával, és még a hangerőt is tetszés szerint felhalkíthatja.
Bélának nem lenne kis mulatság a Pláza elnevezésű bevásárlóáruházba moziba vinni Csillukát, bele kerülne az is vagy két ezer forintba, mint a múltkori kompjuter megfejlesztés.
Az ő kedvence egyébként is a 07 Bond-ügynök életéről szóló filmsorozat.
Ez a férfi se volt óvatos és napszeműveg nélkül síktalanította az utcát. Első nap a fejére esett egy Moszkvics nagyságú hótömeg, másnap pedig teljesen besötétült.
Ez a férfi nem olvasta a Füles újságot, ráadásul viola és ultra szúrésű napszeműveget sem hordott, így aztán pórul járt. Van erre egy mondás: addig megy a napszeműveg míg el nem törik.