Vásárolj te is új típusú zöld cévitamint! Garantált siker a hölgyek körében. Az egész kollektíva erről fog beszélni. Spájzolj be a nyárra, mert gombászkodás közben is meg lehet hűlni. Sőt tízes kiszerelésű papírzsebről elnevezett kendőt is vigyél magaddal a természet lágy ölére, ha fényképezel (elektromos filmre)!
Én a múltkor SIKERTELENÜL gyógyultam meg a súlyos náthából. Most jól vagyok, de ki tudja. Elnézést a képhibáért, de szgény Béla ebben a színpompás télben úgy látszik nem igazán érzi jól magát. Kizárt dolog mert nem tudom.
Próbálom kiejteni: elkéredtkezdtem, elkéredtkezdtem..
elnézést a képhibáért, de nehezen megy!
Az viszont nagyon frappáns, hogy már lehet gyógyszer vény nélküli lázcsillapitót is kapni a gyógyszertárról elnevezett patikában!
Egy dologra kell csak vigyáznia Bélának: meg ne gyúljon a nagy gyógyúlásban!
Mi miattunk fázott meg!!!! Kiűztűk ebben az ítéletidőbe fotózni! Szegény Béla. Órákig rohangált egy papirzsebkendőre emlékeztető hideg masinával a Nagyredőn!
...Vettem a patikában gyógyszer vény nélküli lázcsillapitót és egy kis C-vitamint. Ez új típus mert zöld színű...
Zöld C vitamin? Csak nem valami mentholos elnevezésű vackot sóztak Bélára? Esetleg gyógyszerkísérleteket végeznek rajta, s őt nem is informálták erről? Rengeteg a megválaszolatlan kérdés. Hogy mást ne mondjak: mi az új bebugyolálási trend? (Akár nemzetközi szinten is.)
kedves béla, a megyógyúlás érdekében ne kis C-vitamint, hanem minimum 1000 milligramm (azaz 1 gram) elnevezésű pezsgőtablettát fogyassz, az a némi magas láz ellen is frappáns megoldás. és ne ücsörögj az internetet sugárzó komjúter előtt, mert az nem segíti elő a sikeres gyógyulás érdekét.
Mit várunk egy olyan órától, amely "units per hour" és nem egy pillanat tört másodperc része beosztással rendelkezik? Hogy arról már ne is szóljunk, hogy ez az óra abszolút nem tűnik minitarizuáltnak.
Már a NASA is tud Béla szenzációs felfedezéséről. Állást is biztosítanak, plusz Citrom lesz a nemzetkezi űrkutatás kabalaállatkája. (Annál is inkább mert Citrom nagyszüleit rendszeresen megkergette Lajka az első űrkutya!)
Nagy divatja van mostanában a terepszínű, militaris cuccoknak!
Biztosín Bélánk gépe is ilyen mintájú, és így tud rejtőzködni fotózás közben az erdőben!
Gondolom ezt jelenti, hogy a gép 'minitarizuált'!
...mindössze akkor volt mint egy 10 darabos papírzsebkendőt tartalmazó papírzsebkendő...
A 100 darabos pzs nagyságú fotófelszereléssel gyakorlatilag ezt a frappáns glóbuszt is le lehet fotózni. Szinte látom, ahogy Béla újja belelóg kisázsiába.
Béla nem lehet túl jó edzettségi állapotban, ha izomlázat kapott egy 10 darabos papírzsebkendőt tartalmazó papírzsebkendő méretű minitarizuált gép emelgetésétől.
Már elnézést a képhibáért, de a Bélánk által ismét trendyvé lett frappáns jelzőt, már a Népszabadság is lenyúlta!
Orczy téri kényszerkeringő
- Autósokk -
NSZ • 2002. november 12. • Szerző: K. A. I.
Ez azonban inkább eredményez balesetveszélyes helyzetet, semmint FRAPPÁNS megoldásokat. Itt is örvendetes lenne egy lámpás kereszteződés, de megoldás lehetne például elválasztó járdaszigetek kialakítása, vagy legalább az útburkolati jelek felfestése. Enélkül marad a kényszerkeringő.