Ez mondjuk nem olyan meglepő. igaz? :)
Egyik helyena fiesta és a kellemes meleg idő van divatban, a másikon pedig a fél évig tartó éjszaka és a csonti hatoló hideg. :)
Hivatalosan, mintha nem lenne címe. :)
A többi csak könnyítésként van ott. :)
Igazad van, a roten rosen-t elírtam. :)
Osztrák volt Falco, de a német nyelvterületen alkotott. S szeintem nem is rosszat. :)
Északon jó zenéket csináltak régebben is. :) Azok a jó kis Entonbed, Napalm Death dalok! :)
De mostanság a Sentenced viszi nálam a prímet abból a régióból. :)
S nem felejtsünk el olyan mai neveket, mint az Iced Earth, Stratovarius, Edguy, Hammerfall, Therion! :)
Igazából és sem nagyon tudnék Neked mondani ilyeneket, soha nem azt nézem, milyen náció tagjai.
Hallottam már olasz és francia Death Metalt is, ami igazán tetszett az a Massacra volt(nem Massacre, az amerikai banda), akik franciák. Viszont igen jó nevesincs hard rock zenekarok vannak eme két országban.
A "Die Toten Rosen" nem alibi banda volt, hanem egy karácsonyra álltak össze egy-két furcsa alakkal és játszottak jobbára DTH számokat. :)
A Slayer-t biztosan ebbe a felsorolásba szeretted volna tenni? Esetleg egy Sodom-ot még bele lehetne zsúfolni. :) A Rammsteint hagyjuk, régi nagy nevekről volt szó, akik még esetleg zenélni is tudtak. :)
S ha már itt tartunk, megemlíthetjü Falco-t és az Alphaville-t is. :)
Tudom, ismerem oket. Csak jobb szeretem e teren az angol/amerikai zenet. Ebbol islatszik, hogy nem majmolom a nemetket, hanem ahol lehet es okot adnak ra meggyozodesbol, tapasztalatbol tisztelem oket.
A Die Toten Hosen-nek volt egy alibi felallasa is Die Roten Rosen neven. Abbol van vmi meg?
De emlithetned meg a Running Wild-ot, Slayert, Rammsteint, Die Kruppsot, stb.
Mondjad még, ennél jobban nem lehet már kiábrándulni belőled! :)
(ha frappánsan szeretnél visszavágni, meg kéne említened ilyen zenekarokat, mint WIZO, Die Artzte(bocs, de nincsen kedvem umlautos nagy A betűt keresnem), Die Toten Hosen, Helloween, Doro, csak hogy a nagy klasszikusokat említsük meg.
Szóval nem csak a rave-techno-igénytelenség vonalon alkotnak nagyot a Németek. Volt ott és van is igen jelentős rockzenei élet is! :)
megint kezdesz okos lenni pajtás.
tudtommal az elektronikus zene egyik fellegvára pont németország, de biztosan itt is okosabb vagy, javíts ki ha nincsen igazam...
lehet hogy lemaradtál, megsúgnám akkor hogy 2002-t írunk:))))
mondom ezt hogy igenis tiszteletben tartom a klasszikus hangszerelésű zenéket.
de ezek a hajlóbáló pogózó metél zörejek........
akela, meg valaki írt itt tankcsapdát is..
na ezekkel én nem tudok mit kezdeni:)
igaz, a metallica-metallica megvan nekem is