Keresés

Részletes keresés

COVY Creative Commons License 2005.07.01 0 0 119
ja ott még tart a szezon?
hozzál nekem legalább valami szuverén szuvenírt
Előzmény: Rukawa (117)
COVY Creative Commons License 2005.07.01 0 0 118
hát mer nincs itt egy szál knickerbocker szurker sem
Előzmény: ATi (116)
Rukawa Creative Commons License 2005.07.01 0 0 117

Off

Hellosztok, udvozlok mindenkit innen Pekingbol :). Most ment eppen a Det-Spurs ismetles. Van itt NBA, meg minden szal ok :D. Hajra pacers!

On

ATi Creative Commons License 2005.07.01 0 0 116
Azt nem értem, hogy a NY pickjébe (Frye) miért nem köt bele senki, pedig az sztem sokkal rosszabb, mint Villanueva.
COVY Creative Commons License 2005.07.01 0 0 115
wow!

megérte :)
Előzmény: Nagyvad (113)
lightningman Creative Commons License 2005.07.01 0 0 114
még egy Stoudamire? bazz, a halálom lesz, ha 3-4 éven belül mindenki Green, Stoudamire meg Williams lesz az NBAben...
Előzmény: GDávid (84)
Nagyvad Creative Commons License 2005.07.01 0 0 113
8.
Előzmény: COVY (112)
COVY Creative Commons License 2005.06.30 0 0 112
mér Rafa hanyas volt?
Előzmény: Doktor Toka (111)
Doktor Toka Creative Commons License 2005.06.30 0 0 111
Én a TOR helyében simán elcseréltem volna a hetest mondjuk a GSW-vel vagy az ORL-lal vagy bárki mással. CV sztem még 15-nél is meglett volna. Tényleg kísért a tavalyi Rafael-draft emléke. Graham és Ukic viszont nagyon jó (és nagyon szerencsés) választás volt. A gáz az, hogy CB és CV tényleg egy poszt és CB-t, ha kis eszetek van nem toljátok le 5-ösnek.
COVY Creative Commons License 2005.06.30 0 0 110
a lényeg h Bonner maradjon!
Nagyvad Creative Commons License 2005.06.30 0 0 109

ez pl. eléggé a draft után kezdődött

http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=388801&start=0

Előzmény: ATi (108)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 108
ja, szoktam olvasgatni meg írkálni is, de azokon egy szó sincs draft óta arról, hogy Magloire így meg úgy. Viszont tényleg néha eljönnek ezek a nemzeti vágyak, hogy Nash meg Magloire...

Persze sokan támadják Babcockot Csárli miatt, de az a szép, hogy napról-napra egyre többen belátják, hogy CV nem rossz, csak mást vártak, meg már beleélték magukat Green/Granger douba idén.
Előzmény: Nagyvad (107)
Nagyvad Creative Commons License 2005.06.30 0 0 107
Na, azért csak nézegetsz kinti TOR-fórumokat. Ott a fórumozók nagy része a MAG-CW+akármi csere mellett van. Másik majd' ugyanekkora része meg a 2007-es leigazolás mellett. A legkisebb hányadot meg nem érdekli Magloire.
Előzmény: ATi (106)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 106
Ki mondta, hogy a Torontonak annyira kell Magloire? :)
Megvagyunk Nash nélkül, megvagyunk Carl English nélkül, megvagyunk Juan Mendez nélkül... ja és megvoltunk Rick Fox gyönyörű tekergőző tincsei nélkül is.

Csárlink pedig SF/PF hibrid, de valszeg tényleg lesz, hogy centert is fog játszani és ha tényleg neadjisten MAgloire lila mezbe bújna valamikor a jövőben akkor jó lesz CV cserének is, egye-fene :)
Előzmény: Nagyvad (102)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 105
ja, de tudod jól, hogy kutyából nem lesz szalonna (jobb helyeken), szóval várható, hogy lesz még durcizás Alston és Sam között.

Cook meg sztem is nagyon jó, utsó pár meccse tényleg kemény volt és frankón irányította a csapatot, sőt a legutsó meccsen végre pontot is termelt, aki jövőre leigazolja az igazán jól fog vele járni.
Előzmény: COVY (101)
Nagyvad Creative Commons License 2005.06.30 0 0 104
szerintem is, de Ati szerint hozzá kell igazítani a dolgokat...
Előzmény: COVY (103)
COVY Creative Commons License 2005.06.30 0 0 103
ez a CB4 már most is karaj
Előzmény: Nagyvad (102)
Nagyvad Creative Commons License 2005.06.30 0 0 102

Ya, akkor most ti összeszedtek minden tehetséges ifit (mondjuk akkor Diogut meg Green kellett volna vinni) és várjátok, hogy Bosh mikor lesz karajcsávó?

Amúgy meg mondom: ez a szál lényegtelen. A lényeg az, hogy CW nem rossz gyerek, de messze nem 1/7-szint. És szvsz azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy nem jól draftolt a TOR... De kívánom - csak a kedvedért - hogy tévedjenek:-)

(Amúgy ha CB4 a PF, a kopasz a center, akkor minek nektek majd 2 év múlva Magloire?)

Előzmény: ATi (98)
COVY Creative Commons License 2005.06.30 0 0 101
ja nem rossz ő, a tetkók is már a helyükön vannak nála

ja télleg Cookról meg is feledkeztem, pedig igazán jó volt, volt egy nagyon jó meccse
pedig ezek mind egész jó irányítók
az edző bával meg már kibékültek párszor nem?
Előzmény: ATi (95)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 100
köszönöm szépen

ja és 100, hurrá!
Előzmény: COVY (99)
COVY Creative Commons License 2005.06.30 0 0 99
ezt magyarabbul úgy irdo h kihagysz belőle egy h-t
legatletikusabb
Előzmény: ATi (94)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 98
Direkt egy szóval se írtam, hogy öreg, mert az tényleg nem igaz :)

Egyszerűen a Toronto nincs abban a fázisban, hogy egy Magloire kelljen neki, ennyi. Chris Boshhoz kell időzíteni a dolgokat.
Meg gyereknap sincs, hogy a Hornets 3-at draftoljon jó helyről:)
Előzmény: Nagyvad (97)
Nagyvad Creative Commons License 2005.06.30 0 0 97

Magloire öreg 27 évesen? Chris Boshoz képest biztos, de asszem nem a 21 év átlagéletkor az NBA-ben. Dampier 29 évesen kapott 7 éves szerződést nem piti pénzzel. És ha Magloire mondjuk a következő 2 évben csinál 12-15 pontos és 10-12 lepattanós átlagot, akkor elmegy a mostaninál kisebb pénzért Torontoba csak azért, mert szereti azt a helyet?

Másérszt nem arról beszéltem, hogy mire is van szüksége a Torontonak, hanem arról, hogy ez a CW olyan frankó választás volt 7. helyen, hogy amikor meglépte Babcock, a legtöbben a szurkolók közül rögtön elcserélték volna őt meg akármit Magloire-ra.

valahol nyílt olyan topic is rögtön a kiválasztása után, hogy nyugi srácok, nincs gáz, biztos a Hornets kérésére draftoltunk úgy, ahogy...

Előzmény: ATi (94)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 96
ui2: Alstonnak se biztos a jövője Torontoban, mivel nem csípik egymást Szem edzőbával
Előzmény: ATi (95)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 95
Araujonál jobb lehet, bár én még mindig hiszek a brazil óriásban.

2 irányítónk van?

van Alston és Alvin Williams aki valszeg SG lesz, szóval lesz helye Ukicnak a csapatban

ui:
-Palacionak lejárt a szerződése szerencsére.
-Omar Cooknak sajnos csak arra a pár meccsre volt szerződése szezon végén, pedig örülnék neki ha visszatérne.

Előzmény: COVY (93)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 94
Magloireral az a baj, hogy 27 éves és nagy szerződése van és ez a 2 dolog miatt nem kell a Rapsnak, mivel éppen a rebuilding process megy amikor nem kell egy karrierje csúcsán lévő center akinek ráadásul még nagy a fizetése is. Most fiatalokra van szükség Kanadában és arra, hogy 2 év múlva legyen lóvé Chris Bosht ide láncolni egy életre.

CV-t a Bobkecc elvitte volna 13-nak, ezért kellett rá lecsapni 7-nek, Grahammel meg szimplán szerencsénk volt, őt tartják a draft legathletikusabb (ezt hogy lehet szépen magyarul mondani) emberkéjének.

Én nem adnám Csárlit és Dzsóit továbbra se Magloirért.

Várjuk meg a szezont az olyan kijelentésekkel, hogy CV egy rossz választás volt...

ja és milyen jól hangzik az új Raps dou... CV3, CB4 :)
Előzmény: Nagyvad (91)
COVY Creative Commons License 2005.06.30 0 0 93
mire gondolsz h nem az a történet lesz mint Rafa?jobb v rosszabb?

minek nektek fiatal irányító? mit csináltok a másik 3 irányítóval?
Előzmény: ATi (88)
Bosco Creative Commons License 2005.06.30 0 0 92
Őt draftoltuk:

http://www.agclips.com/images/basketball/Antoine.wmv
Nagyvad Creative Commons License 2005.06.30 0 0 91

Hogy CW jó választás volt a 7. helyen?

A draft előtt kint sok nagyarcú torontos verte a nyálát, hogy milyen rossz a Hornets ajánlata: a Tor két első körös jogáért Magloire-t akarta adni. Ok, a kettő együtt talán sok lett volna érte, de a 7. minimum oké volt. Az egyik kinti arc Kristicet jobb centernek nevezte mint Magloire-t. Abban a pillanatban, ahogy kiderült, hogy CW-t draftoltátok, azóta sokan mindent odaadnának Magloire-ért, a két kiválasztott embert főleg.

Ne legyen igazam, de szvsz ez nagy cumi lesz a Rapsnek.

És sanszos, hogy CW még a 16. heyen is elérhető lett volna, nem hogy a hetediken.

Előzmény: ATi (88)
ATi Creative Commons License 2005.06.30 0 0 90
vigyázni kell, mert csak 2 Stoudamire van és csak 1 Stoudamire, az isteni Amare :)
de eddig tényleg garancia arra, hogy jó játékos lesz az alanyból ha ilyesmi neve van, asszem jövőre felveszem én is ezt a családnevet és bejelentem magam a draftra. Mivel európai vagyok és stoudemire ezért biztos ledraftolnak :)
Előzmény: rosencrantzhu (87)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!