Az a 3. a Pierre de Ronsard? Ha igen, mindenképpen tegyél fel majd képet, ha kinyílt, légyszi! Fehérváron a belvárosban van egy régi-régi házikó, és a fala be van futtatva vadszőlővel, és kétfajta rózsával. Az egyik szerintem a Pierre de Ronsard lehet, a másik meg a Westerland. A fal és a macskakövek közötti keskeny sávból nőnek ki, elég megdöbbentő. És persze nagyon szép látvány ott a macskaköves, csupakő utcácskában.
Igen egészségesek, betegséget egyiken sem láttam. Sok nincsen belőlük, mivel ez egy új kertészet, azonkívül felénk a kertkultúra százalékben kb gyök 2:-((
attól nem félek, hogy elkapkodják őket, mert ezek is őszről maradtak, csak bekonténerezték őket.
Voltam a kerészetben a Márk rózsák miatt. sajnos még nem mindegyik nyílt ki, amelyik igen arról hoztam képet: tehát:
Feszti Árpád emléke
Zenta
Szent Gellért
Késmárk
Szende
Küküllő (egy ilyet be is újítottam:))
Veres Pálné
Van még: Tündér Ilona, Szent Erzsébet emléke, Széchenyi I. emléke, Mindszenty J. emléke, Manyika, Eötvös j. emléke, Fáklya, BattyányL. emléke, Úz, Tamási Áron emléek, Kolozsvár, Csodálatos Mandarin, Savaria, Kempelen Farkas, Bánffy M. emléke, Október 23, Rozália, Koppány
Sziasztok, nem tudjátok, idehaza melyik cég forgalmaz Königin der Rosen-t? Magastörzsű változatom volt, de sajnos ezt a telet már nem bírta... (így is szép kort ért meg, ha jól emléxem, 16 éve volt nálunk).