Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ezt egyébként nagyon korrektnek gondolom, hogy leadták, és még az Atv-s szerkesztőnő sem volt baj, hogy ott volt ellenpontként, neki is voltak jó gondolatai, de a Robi szokásos őrületét így le merték adni, ez így rendben volt. Nem nagyon szeretem ezt a média konglomerátumot, de vagy a Robi hoz ennyi nézőt (ez a valószínűbb), vagy korrektek, utóbbi úgy-ahogy. De jó, hogy ez így lement, lemehetett, engem is szofisztikált és elgondolkodtatott.(Robi brutál nyers volt mindenben, mint mindig).
Ennek semmi köze a szimpátiához, nettó gúnyolódás volt. :) Amúgy több helyen leírtam, hogy jó programja volt és esélyesnek is tartottam Vitézyt. Szerintem ásnak is neki párszáz szavazatot. Tegyék, aztán meglátjuk, mire mennek vele, ha még Bp-re is költeniük kell. ;P
Hogy te is hogy tudod a semmit hámozni, szimpátia- alapon, ezzel nem először lepsz meg...hiszen Szentkirályi már nem volt jelölt, csak nem húzták le a Dk-sok rendesen,ez különben tényleg kognitív disszonancia lehet nálad is. In Lach meg helyesel rendkívül lelkesen.
És amikor az ellenzékiek hülyékzék a kormánypárti szavazókat, megy a rage rant, de a kormánypárti politikus vagy a kormányszimpatizáns választó mondja, akkor "milyenigaz töllle! jól megasszonta a doktorpolgármesterúr, szó, ami szó, télleg fogyik vagyunk." 🤣🤣🤣
Egyébként meg ha sok Cser-Palkovics lenne, aki szuper normális, toleráns, értelmes, szóba áll az ellenzéki sajtóval, és még polgármesterként is kitűnő- szóval, ha sok ilyen remek ember lenne, mint ő, akit nem mernek vagy akarnak levenni a sakktábláról, mert mindig 60-70%-ot hoz (ezek miatt), akkor nem itt tartanánk.
Érdekes, hogy a "rendkívül kormánypárti, neres" Telex, amely egyébként másfelől a dollárbaloldal lapja, és egy vicc- jobbról nézve- is úgy tudósított erről, hogy hosszas vita után döntöttek így:
Na, újraszámolják az érvénytelen szavazatokat. én még azt sem állítom, hogy fordított esetben is ilyen sima lett volna- sőt!-, de ez annyira kétértelmű volt így, hogy nem lehetett másként cselekedni. Erre nincsen precedens, tehát ezt végig kell vinni.
Köszönöm, hogy mindig felhívod a figyelmemet az általam nyilvánvaló dolgokra, szerintem erre nincs szükség, de savazni sem akarlak, szóval én is pontosan így értettem.
"Tegyük föl, hogy halvány volt, s a vénasszony nem látta, hogy Szandika ki van húzva. Ezért beikszeli.
Aztán beikszeli Vitézyt is.
Azt pedig illik tudnia, hogy csak egy jelöltre adhatja le a voksát.
S már ez is az érvénytelenséget erősíti."
Abszolút!
Addig még el tudom képzelni, hogy valaki beikszelte Szentkirályit, és csak utána látta meg, hogy át van húzva a neve, mert mondjuk tényleg halványan volt áthúzva... De azt már nem, hogy a tévedését látván nem új lapot kér a rontott helyett, hanem még külön ráikszel Vitézyre is.
A szavazópógár' nem olvassa a választási törvényt , és lehet pont azért csinált 2 x-et , hogy érvénytelen legyen . A 3-as paragrafusról meg gőze sincs .
Vagy eleve így volt kitalálva a visszaléptetéssel , hogy összezavarodjanak , de ők már előre tudták , hogy ezt majd meg lehet lovagolni , ha kell .
Egyébként a Puzsér ezt most jól látja, a Dk-sok manipulálták az egész hogyan húzom le a kiesett jelöltet dolgot, és akkor itt Puzsér és a Ner egyetért, meg kell nézni az utolsó fész bejegyzését, ami minimum érdekes. Ettől függetlenül továbbra is szarok az egészre.
A 193. § (3) szerint a lehúzott Szentkirályi pluszban bejelölése a szavazat érvényességét nem érinti a 193. § (3) bekezdés szerint, kivéve hogy lehetmp, hogy a 193. § (2) szerint kiesett jelöltre szavazás vagy a 193. § (1) bekezdése szerint több szavazatot jelölés érvénytelenné tette.
Innen is gratulálok a jogalkotónak, a "tiszta", "világos", "szabatos" megfogalmazáshoz... 🤪
Amúgy kezdem megérteni MP működését- a szektásoknak nem fog tetszeni-, de nem baj. Az Atv-s botrány után ma bedobta, hogy szakított a barátnőjével, és mennyire szomorú, ez pontosan az a fajta kóros nárcizmus ( manipulált szimpátiakeltés), aminek a jeleit folyamatosan sasoltam.
Mindegy, én kiégtem, és nem a Fidesz miatt, és nem a klasszikus ellenzék miatt, és nem Mp miatt ( bár az ő szerepe most elévülhetetlen ebben az érzésben), valószínűleg az én mostani felébredésem megelőzi a jövőben még valamiben reménykedőékét. Itt soha nem lesz semmi pozitív változás- az én hátralevő életemben biztosan nem-, és ez bizonyos szempontból független a Főnitől is, így vagyunk huzalozva, és ennyi. Turáni átok vagy a bánat tudja mi. Mindegy, ez van. Még csak felelősöket sincs kedvem keresni, az meghagyom másoknak, én próbáltam középen állni, amennyire lehetett, bíráltam mindkét oldalt, dicsértem is adott esetben.
Ahogy a régi egyes és kevés noxer barátaim ismerik, idehozom a szűk körben klasszikussá vált mondásomat:
Érdekes, hogy ma eddig nem sikerült megtalálnom az önkényes mérvadó mai adását a Spirit Fm-en ( este9-kor kellett volna kezdődnie). Mivel a rádióadás már korábban lement (ha lement, én esténként szoktam megnézni), így akinek van infója arról, hogy akkor Puzsér most szerződést bontott, vagy csak átmenetileg a mai adást nem engedik ki yt-re, vagy mi most a helyzet, azt megköszönöm.
Plusz szar példa, mert alátámaszt engem. Amiben bízok, azt igénybe veszem, ami csalódást kelt, azt nem. A konténer az utóbbi, az autópálya az előbbi. ;)