Keresés

Részletes keresés

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2762
Hmm keress vissza 80 hozzászólásnyit :o) (2630-as)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2761
Keress vissza kb. 30 hozzászólásnyit, megtalálod.

Üdv:
CH'

r.tonyo Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2760
Valaki le tudná írni a rájátszás menetrendjét MTK-s szempontból, annyit tudok hogy mindenkivel 1x játszunk. Hány pont előnnyel kezdjük a rájátszást és emnnyit kell sereznünk hogy bajnokok legyünk? (most megcáfolom az előző hozzászólásomat, mert azt szeretném ha mi lennénk a bajnokok:)
r.tonyo Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2759
Sziasztok
Ez biztos hogy bunda volt. Ahogy a Fradi kezdte a meccset (illetve ahogy mi hagytuk hogy játszanak velünk), ahhoz képest a gól utáni játék borzalamas volt semmi akarat, semmi harc. Én barom meg utaztam ezért 200 km-t
Így egész egyszerűen nem érdemeljük meg a bajnoki címet, még közönségünk sincs. Régen akármilyen szarok voltunk, kiment a hazai meccsre 2000 ember, ma meg az 1000 nek is örülni kell.

Mindegy, én mindíg is az MTK-nak fogok szurkolni

Strong Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2758
Almera !

Egyik vasarnap lemegyek Sportot venni, erre belefutok a Belaba az utcan ... kiderult, hogy akkor koltozott mellenk az uj hazba . Akkor meg csak kicsit irigyeltem...amikor kiderult, hogy az ove az ezustszurke Audi Allroad Quattro Kombi , akkor mar jobban ... :)))

Halal szolid, normalis ember , nem jatssza az eszet ,mint sok sztarocska.O megmaradt az a szolid videki gyerek, aki volt.Nem arcoskodik a mulatoban, hanem a gyerekekkel jatszik otthon .

Csak az idei jateka... az botrany ! De nem csak neki ...

Mindegy...

HAJRA LILAK !!!

Előzmény: Almera II (2756)
perlasca Creative Commons License 2002.04.28 0 0 2757
Én nem vagyok meggyőződve, hogy ez tiszta volt...
Jellemző volt, mikor a fradi félpálya felénél szabadrúgáshoz jutottunk, és azt olyan sebességgel végeztük el, mintha mi őriztük volna az eredményt. Mindenki baszott rá futni, passz helyett cselezett, és feltűnő volt, hogy hosszú passzokkal igyekeztek indítani, amiből az egész meccsen egy nem érkezett meg. De csinálták tovább.
A "hazahozott" és Buzsáky produkciója a legborzalmasabbak közé tartozik, amit valaha láttam.
Komlósi szerintem még a használhatóbbak között volt tegnap, és Madar volt az egyetlen, aki valami minmális életet vitt a "játékba", őket én nem küldeném el. A többit azonnal el kell távolítani az első csapat közeléből.
Egyébként a vezetős is maximálisan felelős a kialakult helyzetért: Végh, Balaskó, Szekér, meg a Vasasba paterolt játékosok milyen jól jönnének most!
Előzmény: CHArlaTAN (2755)
Almera II Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2756
Szia Strong! Hát itt is összefutunk?
A Béla szerintem is nagyon rendes ember, ráadásul intelligens is, ami elég ritka focis berkekben. Az pedig minősíti az egész hazai focis életet, hogy nyugdíjaskorúként is kenterbe veri az egész mezőnyt, a labdáinak szeme van, és még mindig gólerős.
Momentán örültem, hogy a Fradi nyert, mert szegény Simi halála után egy kicsit most megkedveltem az FTC-t, és legalább egy ezüstérmet megszavazok neki :)))

De azért most már fel kellene állnunk a padlóról, hogy a fene enné meg. Már csak négy ponttal vezetünk az ex-MTK-sok (ZTE) ellen.
Egervárit vissza!!!

Előzmény: Strong (2753)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2755
Hello

Nem, nem hinném, hogy bunda lett volna.
Ha az lett volna, nem játszottunk volna ugyanolyan gyatrán a ZTE ellen, mint a többi meccsen. Nem hoztuk volna vissza a Pistát ezzel jelentős pénzt vesztve. Gyuri nem mondott volna le. Gyuri sok hibát elkövetett, de egy karakán becsületes ember, aki ha megszimatolta volna, hogy bunda van, lemond - és kipakol.
Mivel VG el akarja adni a fradit, az MTK-ról nincs szó, ezért elemi érdeke, hogy az MTK jusson be a BEK-be...hisz az hozhat pénzt.

Szerintem arról van szó, hogy szünetben mindenki elkönyvelte, hogy az MTK a bajnok. Vg, Bognár, Fülöp és a játékosok is. Ezért költöttek 0 ft-ot a csapatra. Ezért adtak el kiegészítő játékosokat. Ezért adták kölcsön Ferenczit, hiszen ezt a bajnokságot "féllábon" is megnyerjük, és addig legalább a fiatalok edződnek.
A felkészülés gondolhatjátok milyen lehetett...alapozás a strandon...
És ekkor jött a pofon. A 3 0-ft os játékos bukás volt, a kulcsszerepet betöltő Győri és Cvitkovics
lesérült, az elbizakodottság meghozta az "eredményét", kaptunk pár pofont.
Ekkor kaptak észbe a vezetők, de a társulatot nem lehetett felrázni, hiszen alapozás hiján óriási lemaradásban voltunk/vagyunk. Bognár nekiállt kapkodni, jött az érthetetlen "Markovic-ügy".
Visszahoztuk Ferenczit, aki sérülten, sértődötten (miért mondta Bognár azt, hogy ő nem hiányzik...), meccshiánnyal érkezett.
A védelmünk Győri nélkül szétesett,Elek élete legrosszabb félszezonját hozza, Sasa és Juhász egyértelműen bukott, tehát csatárunk sincs. Ehhez jön még hozzá, hogy Béla pont most fogott ki egy gyászos periódust, Buzsáky nem képes pótolni még őt.
Abban bizakodok, hogy a rájátszást megnyerjük (mert nekünk van a legjobb sorsolásunk, no meg 3 ill 5 pont előnyünk, körbeverések lesznek, és a ZTE és az FTC sem magabiztos, sőt...), utána a keret felét kirúgjuk (Komlósi,Elek,Branezac,Juhász,Madar,Mónos,Lambulic,Skoric, Lazic) és a

Vlaszák-Smiljanic,Győri,Jezdimirovic,Illés,Zavadszky,Füzi,Cvitkovics

gerinchez igazolunk 2 védőt és 2 csatárt legalább.
Előbb-utóbb Buzsáky,Kanta,Horvát,Bori is beérik, és sok örömet fog nekünk még egy új CSAPAT szerezni.

HAJRÁ MTK!

Kifli007 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2754
Lehet, hogy jó ember, miért ne, de mint focista, már abszolút kiöregedett. És nem hiszem, hogy a Hapoelben még elmenne, bár lehet, hogy a környezetváltozás neki is jót tenne.
Viszont még mindig mázlink van: ZTE-Hali 2-2.

Hajrá MTK!

Előzmény: Strong (2753)
Strong Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2753
A Bela egy bagyon jo ember( van szerencsem szemelyesen is ismerni,mert anno ket hazzal lakott odebb...) , de mar megoregedett,szervezni kellene neki egy Hali-MTK bucsumeccset , es illendoen elbucsuztatni, vagy elkuldeni Izraelbe levezetni.A Hapoelbol ugyis hianyzik egy jo iranyito...
Előzmény: Kifli007 (2752)
Kifli007 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2752
Hát ez tényleg egy élmény volt.
Amilyen biztonsággal a védelmünk működött!
Ahogy az Elek szerelte az ellenfél csatárait és pontos passzokkal inditotta a mieinket!
Ahogy az Illés a Buzsákyval karöltve szervezte a szellemesebbnél szellemesebb, gyors és pörgő támadásainkat!
Ahogy Ferenczi és Juhász megjátszotta a kapott labdákat és amilyen gólveszélyesek voltak!
Az a tempó!
Az az akarat!
Az a hozzáállás!
Az a taktika!
Csak azt a hülye Popovicsot nem értem, hogy miért mondta, hogy ilyen gyatrán nem lehet az első osztályban játszani! El akarja venni az önbizalmukat a srácoknak! De mi nem hagyjuk!

Egyre elkeseredettebben, de még mindig

Hajrá MTK!

Strong Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2751
Ha nem a Fradi,vagy az UJPEST jatszik a Hungaria koruton, akkor SOHASEM LESZ 2700 nezo !!!
Strong Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2750
Nem bunda?Osszel kiralyok,most meg nem talaljak el az allo labdat ? Na ne...
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2749
Tudod mi a vicces?
Hogy nem bunda...
Az még mentségül szolgálna erre a tavaszra, de még azt sem lehet mondani.
Én csak röhögök,hogy szegény ZTE szurkolók mennyire dühösek lehetnek majd, ha marad a hali győzelem...még nálunk is idegesebbek lesznek, hogy kb. ez a 10. elszalasztott esélyük...ha...

CH'

perlasca Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2748
Szégyen, gyalázat, nemzethalál, harakiri.
Hátrányban úgy adogattunk hátul, mintha mi vezetnénk 3-0-ra. Mindegy is, hogy bunda-e vagy sem. Undorító állatok. Hányok tőlük.
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2747
Eddig mindig értékeltem a csapatot meccs után, ez után nem teszem, mert én csak az MTK-nak szurkolok, ennek a csapatnak nem.
Elégedett tömött zsebű faszkalapok.
Ennek a csapatnak van értelme szurkolni, most mondjátok meg? A Gellei féle 2. osztályba kiesett csapatnak lehetett szurkolni, mert akartak hajtottak, gyengék voltak, az igaz, de akkoris MTK volt...ez a mai pojáca társulat azt sem érdemli meg, hogy átfogóbb véleményt alkossak róla.

CH'

Le_grand_bleu Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2746
ezt a sz*rt... :((( azért azt kívánom, amit a kopasznak: HAJ-RÁ!
lgb
perlasca Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2745
Garamvölgyi olyan edző, akiből kb. 15 egy tucat. Van ez a zárt magyar edzői kör, amelyiknek az összIQ-ja nem éri el egy hangyafarmét, és jellemző módon ők is ott fúrják egymást, ahol lehet, kizárólag egy külföldi szövetségi kapitány rémképe tudja őket soha nem látott egységbe tömöríteni, akkor már inkább a lángosképű. Járják a körtáncot a magyar kluboknál, és mindenütt ugyanazokat a faszságokat nyilatkozzák a kamerába azzal a hipertahó fejükkel.
Ebből a körből nincs értelme merítenünk.
Magyarországon Egervári az egyetlen, aki jó lenne, a külföldiek meg képtelenek akklimatizálódni, ami persze nem az ő hibájuk. Ők futballedzőnek jönnének, de az erejük nagy része arra megy el, hogy rávegyék azt a szerencsétlen játékost, mozduljon már meg, valamint hogy megbirkózzon a vezetők/a tulajdonos/a szövetség stb. idült idiotizmusával.
Az igazság az, hogy szinte mindegy, ki az edző, minőségi foci itt nem lesz belátjató időn belül: valami valahol végzetesen el van cseszve a rendszerben, ami miatt a játékosok nem dolgoznak. Azért kíváncsi vagyok Sanyi bácsira, felrázza-e a csapatot.
Kicsit félek a mai meccstől.
Kifli007 Creative Commons License 2002.04.27 0 0 2744
Csak puszta érdeklődés, kiváncsi vagyok mi a véleményetek arról, ha Garamvölgyi lenne az edtőnk?
A Sport által megadott összeállitás nekem tetszik, csak miért a Lazics játszik, miért nem Buzsáky? Kicsit félek attól, mit fog csinálni Gera az utóbbi időben "tökéletesen" működő védelmünkkel. Nem tudok kimenni sajnos, de azért persze

Hajrá MTK!

Előzmény: CHArlaTAN (2743)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.26 0 0 2743
Ja, aki ki akar menni (és MTK-s!!!), 3/4 órával hamarabb menjen a főbejárathoz, (épület nem pálya), ott egy bajszos őszülő fazon (baráti kör vezetője vagy vmi olyasmi) szurkolói kártyára mindig 500-ft ért ad jegyeket az A lelátó állóhelyére...

Ch'

CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.26 0 0 2742
Hoppá forumtévesztés :o)
Sorry, azért kösz az infot :o)
QQRYQ Creative Commons License 2002.04.26 0 0 2741
azt nem tom, h ez most h jön ide, de pl. a livegoal.net-et pedig 0-1 a Braganak, de csak a 33. percnél tartanak...

nem értem. mind1.

holnap gyertek ki minél többen, mégiscsak egy Fradi elleni meccsről van szó!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: CHArlaTAN (2740)
CHArlaTAN Creative Commons License 2002.04.26 0 0 2740
Livescore, 72. perc. Na most tessék mondani mi az igazság? Bízom benne, hogy az 1-0 és nem a 0-1...

72' Belenenses [0 - 1] Braga

67' [1 - 0] Barata

r.tonyo Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2738
Hát Egervárira, semmi erély csak nyugi
Előzmény: RG (2737)
RG Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2737
Kire gondolsz, mint halkszavú? Szerintem Magyarországon nincs sem komoly edző, sem játékos, sem bíró. Ezért is tartunk itt...
Előzmény: r.tonyo (2736)
r.tonyo Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2736
Nem tudom szerencsés e ha egy leült lélektelen ellaposodott csapatot, ami mellesleg jó játékosokból áll, egy halkszavú edzővel próbálnák rendbeszedni. Akkor inkább már Tornyi, de ő csak jövőre lehet. Verebest meg tényleg el kell felejteni
Előzmény: perlasca (2735)
perlasca Creative Commons License 2002.04.25 0 0 2735
Emberek, felejtsétek már el Verebest!!!
Az utóbbi években semmit nem produkált, ellenben számtalanszor nevetségessé tette magát. Reszeli meg a régi garnitúrához tartozó kis magyar fos átlagedző. Simonnal néhány hét alatt látványosan javult a Sopron őutána. Klasszik bunkó állat.(Reszeli)
Tornyiban van erő, de ész benne se sok, ráadásul érzésem szerint nagyon a pénzre hajt. Nem lehet véletlen, hogy mindenhonnan kirúgják fél év alatt.
Kispesten állítólag mindenbe bele- és mindenkinek beszólt.
Szerintem az elmúlt évek amellett bizonyítottak, hogy Egervári utcahosszal emelkedik ki a magyar mezőnyből, ráadásul értelmes, szimpatikus ember.
Én rá szavaznék hosszútávon - más kérdés, hogy jelenleg, a totális összeomlás időszakában lehet, hogy egy terrorista hasznosabb.
QQRYQ Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2734
Természetesen részvétem Simonéknak.

Amugy meg nagyon elegem lett az egészből, persze a Fradi ellen kimegyek, mint mindig. Kinnt voltam az össze hazai meccsen, hóban-fagyban, sárban, melegben, esőben, ha szar volt az előző meccs, ha fújt, bármi volt. Voltam Újpesten, Kispesten, Angyalföldön, szurkoltam, stb. tudom, h ezzel abszolute nem vagyok egyedül és tudom, h vannak akik vidégre is, csak mégis. ha azt látom, ahogy tegnap játszottak akkor teljesen elegem lesz. Lélektelen, lófasz (bocs) játék. a kieső-jelölt 3at vág nekünk, a védelmünk átjáróház. Zaván kivül senkiben még csak a hajtás legkisebb szikráját se látom. Néha még Füzi doktorban, de utobbi idoben benne sem. szoval siralmas, elszomorito, blsz 3-ban (ha van ilyen.) jobban küzdenek.

na bocs a kifakadásért.

azért drukkolok Popovicsnak, valamennyire csak felrázza a csapatot.

mint mindig:

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

RG Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2733
1. Részvétem a Simon családnak.
2. A szombathelyi produkciót nem értékelem (lsd. értékelhetetlen). Ferenczi top secret hazahozatala minősíti az egész bajnokság (benne az MTK) szintjét. Nevetséges, és ugyanakkor átláthatatlan. Popovics kinevezése egy dolog miatt pozitív: egy állat, aki üvölt majd velük, aki széthajtja őket. Ezek a játékosok nem felejtettek el ősz óta focizni, ezek morálisan estek szét. Nincs csapat, nincs egység, nem hajtanak, unják az egészet. Talán ezzel be lehet húzni a féket. Ezt a tavaszi teljesítményt én is elértem volna ezzel a kerettel, sőt... Azzal, hogy Eleket, Madart, Skoricot nem játszattam volna, tuti pár plusz pontot hozhattunk volna.
Tényleg, a tegnapi U19 meccsen melyik Kanta rúgott két gólt? Az, amelyik hónapok óta nem játszik az MTK-ban, vagy az öccse?
(Bár a faszom tele van, azért) továbbra is hajrá MTK!
r.tonyo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 2732
Megint egy elhibázott lépés. Nem Bognárral volt a baj, bár nem látok bele abba, hogy ki javasolta ezeket a bűnrossz légiósokat. Én ezt a vezetés hibájának tudom be.
Popovicsról meg annyit, hogy talán pályaedzőnek jó. Remélem azért lett ö mert hirtelen nem volt más kéznél
Előzmény: Kifli007 (2730)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!