Hát persze! :) Most ebédeltem a hamburgi barátnőmmel, jót dumáltunk, és ő fényképész. Engem is lefényképezett, bár szerintem inkább rémképezett, miközben dumáltam valamiről. :)
Hamarosan találkozom egy fotós ismerősömmel - nem fotózás miatt, hanem mert 1000 éve nem találkoztunk, és egy kávézást megejtünk -, majd megkérdezem. :o)))
szerintem meg nem, baromi nagy túljelentkezések vannak rá középsulikban
egy csomó fotóst ismerek
meg egy csomó embert, aki fotóshoz szokott időnként járni (vagyis hogy mennek valahová, műterembe vagy természetbe stb.) fotókat készíteni, sokszor csak úgy, apropó nélkül
persze aztán kiteszik FB-ra, instára, társkereső oldalakra stb.
Nem lehet, hogy lesz más néven? Vagy még nézd meg Ausztriában vagy Szlovákiában. Nekem volt, hogy a német ikeának már nem volt valami, és a magyarban meg még simán megvettem.
Nekem mindenféle gonosz gondolataim vannak a lecsókolbász feltalálójának hátsó bejáratával meg a lecsókolbászával. :D Szerintem csakis kisütött szárazkolbászra szabad gondolni a lecsóval kapcsolatban. :D Nem ettem amúgy még rizsesen a lecsót, nálunk a tojásos meg a nokedlis dívott.
Az enyém pattan a fog alatt... Nem ropog, pattan, és szétfolyik a szádban a sültpaprikalé, összekeveredik a hagymás-kolbászos sűrű paradicsomszafttal... Azt nem szeretem, ha mállik... Persze sokan nem tuggyák másképpen...
Engem néha "meglőttek", nem tudtam tiltakozni. :DDD Ez egy balatoni nyaraláson készült. :-)
Későbbi korból viszont szinte semmi sincs, most se. Nagyon nem vagyok fotogén, az egy szem normális képem van a rendes fészbúk profilomnál (kivágva a Boggie-val közös képből :D), a hobbishoz egyszerűen nem találtam vállalható képet. :P Persze fotóznak engem is pl. a klubban építés közben, de egyik sem olyan.
ja, hát ezt nem úgy kell elképzelni, hogy az egy MÁS kaja, hanem csak annyi az egész, hogy bizonyos típusú lisztet vagy tejet teszel bele és ennyi. ugyanúgy főzünk mindent, semmi extra.