Hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az Ökotárs Alapítvány által koordinált Norvég Civil Támogatási Alap gyakorlatával kapcsolatban – írta a Magyar Hírlap az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.
Mert nem csak a lustaság számít - egy percig sem állítom, hogy az nem játszik - hanem pl. az ilyen engedélyhez kötött (bejelentés köteles, az biztos), ha van, akkor igazoltan kéthavonta szippantatni kell, nem lehet ásott kút közelében, a szomszéd kerítésénél és hasonlók.
Nem kis macera az ilyen jogszerű létesítése, nem csak a gödörásás a téma.
Egyébként a beidézett irományban az is benne volt, hogy a gödröt a majdani használónak kellett kiásnia, úgy hogy ez ebben a helyzetben kilőve.
Amúgy visszagondolva a múltba, ha a norvég pénzből támogatott szervezetek megnyilvánulásait olvastam a lapokban legtöbbször valami cifra káromkodás hagyta el a számat, pedig alapjában véve nyugodt ember vagyok.
Szóval, ha én civil vagyok, akkor ezek a szervezetek nem értem, hanem ellenem dolgoztak, dolgoznak.
Egyáltalán ezek a eredendően hazug, álságos elnevezések, hogy civil szervezet vagy demokratikus értelmiség, meg amit még kitalálnak és minden alap nélkül kisajátítanak a liberális agytrösztök, az önmagában mélységes hazugság és félrevezetés!
"Inkább ideadják a pénzt, de ne menjenek a kisebbségiek Zürichbe prostinak..."
Ideje lenne eldöntened neked és a többi habzó szájjal cigányozónak, hogy most akkor ne legyenek belőlük prostituáltak és megadni az esélyt nekik egy jobb életre, vagy legyenek azok? Mert a kettő hangoztatása nem megy.
"Gondolom, a saját környezeted ilyen lehet, abból tudsz extrapolálni. :)))))"
Valóban.
A házam 2 km-es körzetében is van vagy húsz hasonló.
És képzeld!
Én meg Esztergom (Budapest után a leghíresebb magyar város, egyik legfontosabb idegenforgalmi hely) 15 km-es körzetén belül lakom az un. "elit" környezetben.
De ha kimész a Hűvösvölgybe, vagy a Szabadsághegyre, némi nézgelődés után ott is találhatsz néhányat.
Nem igazán, ugyanis a butaságoddal szembesítettelek,
Ugye nem baj, ha nem állok le veled ezen szinten diskurálni?
Biztos lehetsz benne, hogy nekem is van véleményem a szellemi felkészültségedről, de nem kezdem el boncolgatni, mert érdektelen és rombolja a topikot, valamint nem is nagyon gusztusos.
A bíró nem a törvényt értelmezi, hanem a cselekményt.
Neked az a véleményed, hogy itt a PSZÁF meg a törvény a ludas, azok csapták be szegény flótásokat, akik mindent megtettek, hogy a törvény keretein belül maradjanak.
Ha ideírod, hogy a törvény nem egyértelmű, akkor az nem a törvény értelmezése?
Nem igazán, ugyanis a butaságoddal szembesítettelek, hogy arra sem emlékszel, mit írtál, majd a szöges ellentétét a a köv hsz.-edben, magad meghazudtolva.
"A tőkehiányos magyar civileknek azért volt szükségük a hitelekre, mert hiába nyertek egyes pályázatokon, a projektek lebonyolítását, a részt vevők fizetését meg kellett oldaniuk, hogy a lezárás után, a kifizetett számlák ellenében hozzájuthassanak a pénzeikhez."
Úgytűnik a bankok most csinálják ki a konkurenciát. Bizony ezzel küzd sok-sok vállalkozás. Mind megy ilyenkor bankokhoz áthidaló hitelért... oppá
Nem szeretik ezek bankok ha körön kívüli belepancsol az üzletbe (éppen ezért pl anyavállalatok is csínján bánnak a leányok hitelezésével)....
wzzeg, aki arra nem képest a XXI. században, hogy saját jólfelfogott érdekében kiásson egy köbméteres gödröt, azt nem kéne mesterségesen életben tartani. :-XX
PAFFFFF! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD Gondolom, a saját környezeted ilyen lehet, abból tudsz extrapolálni. :)))))
wzzeg, aki arra nem képest a XXI. században, hogy saját jólfelfogott érdekében kiásson egy köbméteres gödröt, azt nem kéne mesterségesen életben tartani. :-XX
Az igény szerinti díszítés Horváth János festőművész vezetésével a helyiek aktív közreműködésével történik. A művészeti tevékenység beemelése az tapasztalataink szerint nagyon bevált eszköz. Segít a gondolatok, problémák, célok megfogalmazásában, kommunikációjában, lehetőség van az ezekre való reagálásra, amely mind a festő-szociális munkás, mind a közösségfejlesztő részéről folyamatos. Ezen túlmenően nagyszerű eszköz a közösségi munkák, közösségi szinten való gondolkodás elindításához.
Magyarországon legalább annyian kakilnak WC-be, mint nem WC-be. (WC = Water Closed)
Én azt gondolom, hogy egy - egészségre nem ártalmas - klozet felállításához nem árt némi szakértelem és pénz az anyagra (általában nem a Pasaparkban szocializálódottak laknak ilyen környezetben).
Az árokpart jobb lenne? Mert sokaknak csak arra telik.
Projektünk célja Nyíregyházán a Huszár-telepen szegénységben élő, főképpen roma nők és fiatal lányok prostituálttá válásának megelőzése, társadalmi integrációjuk elősegítése.