Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Ezért tényleg érdemes volt kitalálni a 42A járatot. Bár nyilván meglehet spórolni 2 forintot azzal, hogy esténként meg szombaton szétvágnak néhány kört a Nagyállomáson.
Lesz most sűrített menetrend 1-je körül? Vagy csak jó szokás szerint nem kapkodják el a tájékoztatást?
23Y már nem jár arra, sajnos. oedig nagyon jó volt.
Szerintem azért volt 3 busz a Sámsoni úton mert az egyik 19-es volt és várta az indulást, a második meg csak ott töltőtte le az 10percet mert a Júlia-telepén nem lehet már, a harmadik meg jó kérdés hogy mit keresett ott.
Nem rég három (!) busz állt a Sámsoni úti fordulóban. Gyanítom, hogy a 23Y is ott pihen.
Miért nem lehet úgy megszervezni ezeket a viszonylatokat, hogy meg is álljanak, ha már arra közlekednek? Így is nagyon ritkán indul menetrendszeri busz a Sámsoni útról.
Ki vagy te? Azt hittem hogy abba a suliba csak én vagyok az egyetlen ilyen fanos. nem hittem volna hogy van meg egy ember a suliban aki szereti ezeket :).