Szakdolgozatot írok a szülővé válásról, és segítségre lenne szükségem az ehhez kapcsolódó kutatáshoz.
Tartós párkapcsolatban élő (házas vagy élettársi, mindegy) gyermektelen és kisgyermekes (csecsemőtől-óvodáskorig) személyekkel szeretnék kitöltetni egy három részből álló kérdőívet (a demográfiai adatokon kívül 71 kérdés). (Nem baj, ha csak a pár egyik tagja tölti ki és nem baj, ha van már kisebb testvér is.)
Kérem, hogy ha beletartoztok valamelyik kategóriába és van kedvetek, segítsetek a mellékelt kérdőív kitöltésével, vagy ha ismertek valakit, aki hajlandó lenne, továbbítsátok neki a kérésemet.(A kérdőív kitöltése névtelenül történik, az adatokat csak összesítve használom fel.)
A kérdőív letölthető a http://www.box.net/shared/7xrizqwowo tárhelyről vagy kérésre megküldöm. A kérdőív visszaküldhető az alábbi mailcímre, vagy a kérdőív végén található egyéb anonim módokon.( Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolok. Ha valakit érdekel, a kutatás eredményeit is szívesen közlöm.) Segítségetek nagyon sokat jelentene. Ha valaki még esetleg a párját is ráveszi, háát... hálám névtelenül is örökön üldözni fogja....
Gratulálok!!! Ha tényleg ekkora, és nem csak elírás, akkor a kezdő ruha mérete 68-as...! A legkisebbem, aki szintén nem volt pici újszülött, most két hónapos, és most hord 68-ast...
Május 5, de erre esély sincsen..ha még 2 hetet kihúznának, nagggggyon jó lenne...tegnap egyszerre csuklott mindkettő, hááát, mindenhol rezegtem ;o) Annyit mocorognak, hetente máshogy állnak, hihetetlen, hogy egyáltalán elférnek bennem....
A második babámat várom, 15 hetesek vagyunk. Bálint fiam 2005 januári.
Túl vagyok a down-szűrésen, negatív, jövő héten afp. Ill. jövő szerdán megyünk uh-ra a Praxisba, már nagyon várom!! Remélem, megmutatja, hogy kisfiú v. kislány :)
Remélem, az én Gergőm még marad egy jó darabig, és bár ma még hazaengedtek, de holnap be kell feküdnöm a kórházba...lehet, hogy találkozom is Chipiékkel... ;o)
imádok vidéken lakni. kb. 5!!!!! perc alatt kicserélték fehérváron a tb kártyámat újra, és ebben a sorbanállás is benne volt, meg az adatlapkitöltés is...
Ha ezt 5 éve amikor aktuális a TEve uccában akartam volna eli.ntézni, biztos nem úszom meg fél-egy óra alatt...
jelentem mai vacsora csevapcsicsi, ajvár, vöröshagyma, hagymáskenyér, 2 pohár apu féle száraz vörösbor...
officielle gergely lesz, de úgyis gergőnek fogjuk hívni, csak párom felvetette, hogy milyen viccesen hangzana 30 év múlva, amikor veszi át az atomkutató nagydoktoriját, hogy .....és akkor szólítom xx gergőt :-)))))