Ezt most nekem, vagy az én hsz-emre reagálva írtad? :) És a most hétvégére, vagy a jövő hétvégére gondolsz? :) 300-800...ez a része biztos fooxynak szól. :D Bocsánat, kicsit fáradt vagyok már...
Jaaaj....:( Sajnálom ezt nagyon. Mondjuk úgyis csak kavarással tudtam volna megoldani, de akkor is. Remélem a jövő hetet is meg tudom oldani. Válaszlevélke egyébként nem ért el idáig. :(
Nos, az a helyzet, hogy jövő hétre kellene csusztatnunk az összejövetelt, mivel ma vittem fel immár harmadik alkalommal az USÁ-kosból kapott autómat BP-re a KÖZL.HATHATÓSÁGHOZ eu szabv. bevizsgálásra. Ma végre átment, és a műszaki vizsgára pénteken kell vissza vinnem. Igy almás a helyzet, egyrészt hogy 11.30-ra kell mennem, másrészt ha már ott vagyunk a nejemmel, akkor szombat-vasárnap végiglátogatnánk a baráti köreinket, gondolom nagy örömükre.
Ha Nektek nem okoz problémát akkor ez lenne jó.
jóskabá, Neked is + még másoknak is küldtem előző alkalommal emilt. Akkor mi a probléma?
banderas, akkor már tudod, hogy mi a helyzet. 100bolha üdvözöl, azután találkoztam vele, hogy hívtál.
kisbergics, Neked + írok egy elektronyos levélkét.
Na csak hazaértem én is (zenéltünk ma este is). Jövő szombat este megint zenélnem kell, de nem akarnám kihagyni a találkát semmiképp. Majd eljövök, meg vissza arra az időre, vagy nemtom. Sajnos nem tudják megoldani nélkülem. :( Viszont most akkor milyen emil címen lehet téged elérni? Küldj kérlek egy mailt a gmailes címemre, mert már nem tudom követni a címeidet...:)) Juccikát mindenkinek! (De főleg nekem...ha tudná, hogy kibeszélem...:)) Télleg, lehet őt is elcsalom a fotóstalira. :D)