Keresés

Részletes keresés

saabee Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1048

Szurkolás:

Hazai side: 6 nap alatt az A.B, létszáma közel megduplázódott - az össz nézőszám maradt a 600 körülin -, 18-20 fő nyomta végig,
igen sok üresjárattal [nem hinném, hogy túl sok üresjáratot engedtünk volna magunknak...ellenben pihenni is kell :) néha a tüdejét is kiköpi az ember, ha egyfolytábban hujjog (30an vagyunk, szóval bele kell adni mindent...)], érződött rajtuk Marci hiánya...:-)))

A Lui mellett székelő mutogatóbrigádnak meg javaslok egy pénteki szolnoki látogatást....ott kell keménykedni....
[csatlakozom :) ]

Olaj tábor: előzetes félelmeim ellenére kábé ugyanaz a létszám [annál sokkal kevesebben voltatok szvsz], mint egy hete 65-70 ember, ebből cirka 20-22-en szurkoltunk, sőt majnem szarul kellett éreznem magam, hogy befurakodam a szektorba. Ott ui. ültek jóemberek akiknek ez nagyon nem tetszett....:-((

Amíg pariban voltunk, addig jól nyomtuk, mondjuk nem volt túl nehéz hangosnak lenni a Makovecz Arénában, majd a 2 negyedbeli sokk alatt és után visszaesett a produktum, szórványos "Hajrá Olaj!", a második etapban egy gyenge 2-es alá....[második rész NULLA - "PARASZTOK NINCSEN HANGOTOK!" :) ]

Előzmény: CSabesz (1047)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1047

Melyik részével nem értesz egyet?

Előzmény: saabee (1046)
saabee Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1046
Khm...ez túlságosan is szubjektívre sikeredett :)
Előzmény: CSabesz (1045)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1045

Mivan, Körmenden még újraélesztés folyik???   :-)))

A mai paksi meccsről egy kis szubjektív:

Szurkolás:

Hazai side: 6 nap alatt az A.B, létszáma közel megduplázódott - az össz nézőszám maradt a 600 körülin -, 18-20 fő nyomta végig, igen sok üresjárattal, érződött rajtuk Marci hiánya...:-)))

A Lui mellett székelő mutogatóbrigádnak meg javaslok egy pénteki szolnoki látogatást....ott kell keménykedni....

Olaj tábor: előzetes félelmeim ellenére kábé ugyanaz a létszám, mint egy hete 65-70 ember, ebből cirka 20-22-en szurkoltunk, sőt majnem szarul kellett éreznem magam, hogy befurakodam a szektorba. Ott ui. ültek jóemberek akiknek ez nagyon nem tetszett....:-((

Amíg pariban voltunk, addig jól nyomtuk, mondjuk nem volt túl nehéz hangosnak lenni a Makovecz Arénában, majd a 2 negyedbeli sokk alatt és után visszaesett a produktum, szórványos "Hajrá Olaj!", a második etapban egy gyenge 2-es alá....

realfan Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1044

Egy szóval nem mondtam, hogy rossz volt a csarnokhangulat; ezekkel az ütemesen tapsolós-hozzá igazodva kiabálós dolgokkal meg tudtok fogni majdnem mindenkit a palánkok mögül is.

Előzmény: Kruci (1043)
Kruci Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1043
A végén az egész csarnok nyomta, az szvsz jól sikerült. Szted?

A szervezett szurkolás pedig olyan, amilyen... 3 éve kezdtük, tavaly a Szolnok meccs után határoztuk el az állva drukkolást, utána a Falco ellen már jól bealapoztunk is, azóta gyarapodunk, fejlődgetünk. Ez van. Azt elismerjük hogy van hova fejlődni, de bizakodunk és kitartunk. Mára már nagyjából tudjuk, hol a helyünk a táborok között. Azt hiszem szégyenkezésre nincs okunk.

Pénteken több "táboros" húzásunk lesz, majd meglátod!

A végén a pezsgődurrogásra gondoltam, mi bontjuk, titeket lövünk majd a dugókkal... :-)

Hajrá, KECSKEMÉT!
Előzmény: realfan (1034)
Kruci Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1042
Ráadásul vörös! Nem rozé! :-)
Előzmény: CSabesz (1036)
realfan Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1041
Akkor bocs, csak én voltam éjféltájban belassulva.
Előzmény: CSabesz (1040)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1040
Vágtam elsőre is...;-)
Előzmény: realfan (1039)
realfan Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1039
Már amikor beírtam, éreztem, hogy félreérthető. Tehát körmendi játékosok intettek felénk és "hergeltek" pozitív értelemben minket.
Előzmény: CSabesz (1038)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1038

"A játékosok is többször intettek felénk, ami csak olaj volt a tűzre, tehát elérték céljukat... "

Csak nem Braddy mutogatta nektek is az Univer logót a mezén?

;-)

Előzmény: realfan (1034)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1037

Unicum Next?

Ez egy igaz körmendinek tőrdöfés a szívbe!

:-)))

Előzmény: Kruci (1031)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1036

"Boros vagyok."

Tudtam, bazzeg tudtam!!

:-)))

Előzmény: Kruci (1031)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1035

Hírös kommandőval meg 0. félidő a focipályán?

;-)

Előzmény: Törölt nick (1029)
realfan Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1034

Szóval. Kocsikkal érkezett az általam várthoz képest dupla annyi vendégszurkoló szombaton. A szokásos hangadó emberekben volt alkohol, de abszolút elfogadható mennyiségben. Az első félidőben folyamatosan gyengültünk, sajnos a felső sorokban állók egyre kevésbé szurkoltak. A második félidőben azonban hihetetlen hangulatot teremtettünk, kerítésen lógva, sállal rendőrt eltalálva, mindent beleadtunk. A játékosok is többször intettek felénk, ami csak olaj volt a tűzre, tehát elérték céljukat... Némi büszkeség van bennem, amikor elnézek oldalra és látom, hogy tátott szájjal nézték az ottaniak, ahogy őrjöngünk. Meccs után megtapsoltuk a csapatot, megérdemelték, az biztos. Közel sem a kedvenc játékosom, de az nem semmi, hogy a Bradford elment előttünk, le se szartuk, ő meg elismerően kitapsolt felénk. Gondoltam magamban, akkor tényleg nem lehettünk rosszak!

Hazai oldalon a Capricornsnak csupán egy olyan "táboros" húzása volt, amikor a "senkit sem szerettem..." kezdetű, Debrecenből és Fehérvárról ismerős felelgetős nótát elővették, de asszem belesültek. A többi fapapucsos csarnokszurkolás, ami hangos, de egysíkú.

A karhatalomról csak annyit, hogy félidőben ketten normálisnak tűntek a negyvenből, meccs után azonban ritka parasztok voltak azok is. Szóval ACAB, ezt továbbra is tartom.

CSAK A KÖRMEND!!!

Kruci Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1031
1. Sajnos nem tudok holnap menni Körmendre! :-(

2. Nem szeretem a sört, boros vagyok! :-)

3. Ha jössz pénteken Kecskemétre, 1/2 6-kor a bejárat előtt leszek (égő majonézes molotovval a kezemben), aztán ihatunk egyet!

4. A bor előtt a jófajta páleszt és az Unicum Nextet sem vetem meg! :-))

5. Győzzön a jobb, remélem mi!

Hajrá, KECSKEMÉT!!!
Előzmény: Törölt nick (1029)
Xaby Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1030
Legyen úgy! :)
Előzmény: Törölt nick (1028)
morrone Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1027
Várd ki a végét... amit mondtam, megmondtam. Később max. letagadom:)
Előzmény: CSabesz (1024)
Xaby Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1026

Ott ültem e mellett a körmendi pár mellett, szóval ez úgy volt, hogy...

Szépen nyugodtan ücsörögtek, néha tapsikoltak amikor ez a Pali nevű idősebb, ittas paraszt, beléjük kötött, és át akarta a párt küldeni a vendégszektorba, persze nem túl irodalmi stílusban. A mellette ülő ismerőse, és én is rászóltunk, hogy vegyen vissza, és a meccsel foglalkozzon. Persze folytatta a gyalázást, mire a kömendi srác visszaszólt (megunta az anyázást, mint ahogy bárki megunta volna). Erre ez a f*sz meglökte a srácot. Ekkor az ismerőse és én közéjük álltunk és mutattam a pár méterre lévő rendezőnek, hogy ugyan ballagjon már ide, aztán távolítsa el emberünket.

A biztonsági őrvájn kettőt közelebb lépett, hogy jobban lássa mi történik, és ennyiben ki is merült az intézkedése. A "minek vagy itt, ha nem csinálsz semmit?" kérdésemen jót mosolygott. Mindenesetre ez a két lépés arra jó volt, hogy iq-light Pál abbahagyta a hőbörgést - átmenetileg.

Az akció végén váltottam néhány szót a párral, hogy Olaj-Körmend barátság, meg jöjjenek máskor is, meg köszi, meg minden, a végén pedig summáztam hangosan, hogy sajna parasztok mindenhol vannak. Erre emberünk ellenem fordult, és engem kezdett el szidni. Mikor látta, hogy vita helyett kiröhögöm, kiment a büfébe.

Sajnos az eset után többen a körmendi táborból nekem, és a békéltető ismerősnek kezdtek el mutogatni; kicsit elnézték a dolgot.

A másik sajnálatos dolog az volt, hogy bejöttetek páran a büfébe, és többször is elmentetek az egyébként bal oldalon álló (tehát nem WC-n lévő) tapló mellett. Pedig egy-két füles tényleg ráfért volna...

Előzmény: Törölt nick (977)
Kruci Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1025
gerrard!

A MNK-n már írtam erről, én szívtam meg a mutogatós gyerek miatt, de csak egy "legyintés" volt Blumo apja részéről. Várom a reagálásod!
Előzmény: Törölt nick (970)
CSabesz Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1024

Debre-Pécs párharc hogy áll??

;-)

Előzmény: morrone (1023)
morrone Creative Commons License 2006.05.08 0 0 1023
Érdekes, hogy ezt pont most hozod fel, amikor írd és mondd 8 és fél perccel kezdés előtt ott toporzékoltam a helyemen. Azt sem tudtam hova csöppentem. Meg amúgy is, szvsz nem én vagyok a leggyengébb láncszem, de vettem az adást.
Előzmény: CSabesz (980)
realfan Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1022

Micsoda agyzsibbasztás ment itt! Akkor inkább én holnapra halasztom a beszámolót...

CSabesz Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1021

Pár kép az ASE-OLAJ párharc első két derbijéről:

www.kep.tar.hu/oilboys

oldalon.

Marci14 Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1020
héj,nem komolyan írtam csak úgy...(nem kellett volna,de mostmár mind1)
ennyi

:)/:(?
CSabesz Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1019

NNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jóvan' megyek megnézem videóról a heti Mónika show-összest, hátha..

Előzmény: Marci14 (1013)
olajbogyó Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1018

nem

Előzmény: Tyrant Joci (1016)
B-ügynök Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1017

Bazze.....

Ez fáj! (kegyetlenül)

Feküdj le ,de azonnal!

Tyrant Joci Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1016

Jössz?

Előzmény: olajbogyó (1015)
olajbogyó Creative Commons License 2006.05.07 0 0 1015

:)))

Énekeljétek ezt el légyszi...:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!