A topic célja a BMW motorkerékpárok tulajainak és azoknak a szimpatizánsokanak az összefogása, akik szeretik ezt a motormárkát.
Szinte hihetetlen, hogy nincs ilyen Topic még!
Egyszer vagy húsz éve a túra első tankolásánál sikerült felborítani álló helyzetben egy Guzzit. Nem a gyertyapipa tört el, a gyertya tört bele a hengerfejbe.
Volt róla szó, hogy a Sena ehhez a típushoz nem árul csereakksit. Aliexpressről rendeltem 3-at, két külön rendelésben. Előre kifizetve. Filléres cucc, de akkor is bosszantó, hogy csak egy jött meg, a másik csomag útközben eltűnt és az eladó is felszívódott. Így csak 1 akksi jött meg. Az viszont pöpecül berakható a gyári helyére.
A gyári 700mAh-s volt, erre 1200 van írva, de méretre ugyanakkora, szóval nem hinném, hogy tényleg tud annyit.
Poén, hogy az akksi mellé kaptam ajándékba 4 db kárpitszerelő műanyagot, három csavarhúzót, egy tapadókorongot, meg egy karkötőt :-))))))
Gyakran indokolatlanul meghülyül a navi 6. User error kizárva. Fogja magát és el akar vinni egy fél órás kerülőre csak úgy pl.
Aztán olyan is sokszor van, hogy be vannak adva neki az útvonalpontok, hogy merre vigyen el és többször letér a főútról rövidítés gyanánt és zergabaxta útra visz, teljesen indokolatlanul.
Összekeveri a beadott pontok sorrendjét, nem tűnik fel neki, hogy így többszát km-es kerülőt csinál.
Navigál-navigál, egyszercsak újrakalkulál és kiírja, hogy még 3000km van hátra.
Egyelőre ennyi jutott eszembe. :-)
Direkt navigáltam idén párhuzamosan a navi 6-al és google mapsal. Amikor különvélemény volt a kettő között, kivétel nélkül mindig a google mapsnak volt igaza. Kivétel nélkül!!!
2019-ben vettem 110e , most 2022-ben 129e van benne . Érdekel ? Nem , mert minden egyes méter marha jól esett . Főleg a mostani motorozás után .
Amúgy álltunk egy szálláson ugyanilyen ezüst GS-el egymás mellett , a szlovén tulaj lesegette az óraállásomat . Biztos csodálkozott :D ( abban 75e vót )
Ez is feltűnt: ellentétben az előző Forma Adventure csizmával a TCX-nél nem szorult a külső réteg és a membrán közé a víz, nem cuppogott, pedig nincs róla hírem, hogy laminált lenne a Gore Tex membrán.
3. szezon, nem repedezik, nem ázik be - többszöri tartós, erős esőben bizonyított. Nyilvan kánikulában meleg, de a lábfejem ekkor sem volt tocsogós, nem úgy, mint a labszáram (ezt pár hete be is kérdeztem membrán tárgyában).
Nekem a legjobb allrounder eddig egyébként a Jolly 7027/GA volt, három évig használtam, télen is. Van nyári változata is, az a 7028/GA. Teljesen vízhatlan, valamennyit szellőzik is, beleugrós talpbetétje van gyárilag. Alapból van rajta Polizia felirat, de meg lehet venni nélküle is, picit drágább (nem feltűnő amúgy, a bőrbe van belenyomva). Nekem csak a hátsó fényvisszaverő sérült meg rajta. Puha sípcsontvédője van, hosszú távon sem nyom. Az egyetlen baja, hogy egyes nadrágokban hozzáér a térvédő a szára tetejéhez.
Szerintem annál is szigorúbban kell próbálni, mert én ugyan nagyon szeretem, de ha 500 méternél többet kell gyalogolnom benne, akkor már elég szenvedős, főleg ha lépcsőzni is kell. És az enyém az alacsonyabb szárú mid.
Lehet, h bonyolult(nak tűnik), de csak gyakorlás és egy kis odafigyelés kérdése ( pl, hogy a BC-n ugyanaz a verziójú térkép fusson, mint a NAvi VI-on).