Az volt a fő gond, hogy jóval hidegebb volt, mint az előző találkozókon, ezért inkább bent voltunk, mint kint. Jó ötletnek tartom az augusztus végi időpontot.
Szombat vacsorakor közelítettük az 50 főt, gyerekeket nem számolva. Bár őket lehet, hogy ketővel szorzva kellene számolni úgy ragyogtak mindehol. Mikor a két szőke kiscsaj megjelent a konyhában a mintegy 1m3-nyi mosogatatlan edény közepén és ellenmondást nem tűrően kijelentették, hogy jöttek mosogatni teljessen kész lettem :)
Ezúton is köszönöm spitzenklasse szárított vargányát mely zamatával jelentősen hozzájárult a vacsora sikeréhez.
Nem az a lényeg, hogy ki mondta, hanem az, hogy megindított egy gondolatsort bennem. Maga a vélemény szerintem sem pozitívum, sem negatívum. Úgy gondolom mindenki jól érezte magát, remélem mindenki hiányérzet nélkül ment haza.
Viszont a tapasztalatok alapján újra kell gondolni néhány dolgot, hogy ez így is maradjon
Nyugodtan megirhattad wolna, h én jegyeztem meg.))) Kb mostanra ébredtem fel, köxönöm spaccinak, h nem hagyott alunni, de még megkapja érte a magáét, nyugi... Az augusztusi elörehozást jo ötletnek tartom. Sokkal több családos is jöhetne, hozwa a gyerekeket, akik a mostanin is nagyon jol érezték magukat. Egy gyereknek egy ilyen hely, az maga a csoda. Na xowal köxönöm a bulit és a sok zenét, amit hoztatok.
Az elsőn 22 fő volt, idén lesz a IV. amire már 72 fix jelentkező van.
Majdnem kezelhetetlen létszám, egyidejű étkezés, elhelyezés szempontjából is.
Csak úgy lehet lebonyolítani, hogy szekciókat alakítunk ki, a nagy közös programokban pedig sokaknak kell konkrét feladatot vállalni. Logisztika, főzés, romeltakarítás stb...
Örülök, hogy jól sikerült, sajna nem tudtam résztvenni, talán jövőre.
Sokan voltunk. Egyik topiktársunk meg is jegyezte, hogy veszített családias jellegéből a tali.
Azon gondolkodom, hogy kicsit előre kellene hoznunk az idejét. Mondjuk szeptemberről augusztus végére. Sokkal jobban elférnénk, nem szorulnánk be ennyire az épületbe. A kinti területek is kivállóan alkalmassak az étekzésekhez, beszélgetésekhez. Nem is zeng tőlük a folyosó :).
Én is köszi mindenkinek, most fogyókúrát indítok, hogy a következő alkalomra le tudjam adni ezt a nyolc kilót, amit péntektől vasárnapig fölszedtem :)))
CSatlakozom az előttem szólókhoz, idén is fantasztikus volt, csodálatos kaják, jó zenék, kellemes dumapartik stb:) gondolom már kezdi mindenki várni a jövő évit:)