Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2008.03.27 0 0 18778
Sajna engem se vonzanak a stratégiai játékok, bár érdekesen hangzik, amit mondasz. Nekem fontos az, hogy lássam is a magam külön kis karakterét, és tudjak vele foglalkozni behatóan. Tényleg olyan egy kicsit, mint az életben, hogy tudod tanítani mindenfélére, és vizuális képed van arról, ahogy egyre fejlődik, jobb cuccai lesznek, jobb fegyverei, stb. Meg hát amit Blackrat is mondott, hogy ez a mászkálós, látványos, kalandos játék nekem jobban bejön.
Előzmény: dexter_77 (18751)
sárkányság Creative Commons License 2008.03.27 0 0 18777
tegnap végigtoltuk az ötfős instát éjjel, fain volt nagyon :)
bár cc nélkül kicist szenvedős a dolog :)
de nagyon fun a Kael fight :)
mai cél ugyanez heroicban :)

ja: a peccsnótról nem tud valaki valami magyar nyelvű leírást?
Zka Creative Commons License 2008.03.27 0 0 18776
"A trade channel belépéskor a linkelt spellektől volt "hangos" :)"

Már rég lejöttem róla, eleve 90%-a szemét volt sajnos.
Előzmény: Lord Sage (18775)
Lord Sage Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18775
véletlen szabin voltam (nem ezért), úgyhogy ha már így alakult, ránéztem indulás után, hogy mi a helyzet. Nagy tömegek, de lag nem volt érdekes módon (lehet a 2g ram is segít ilyenkor persze).
A questek érdekesek, de mekkora szopatás már, hogy amikor átteleportál Kazzakhoz Hellfire-ra (tényleg, hova tűnt?) akkor vissza már nem mehetsz, mert pont arról szól a quest, hogy azt az átjárót kell tönkrevágni :D
A trade channel belépéskor a linkelt spellektől volt "hangos" :)
sárkányság Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18774
ehh 'szátok meg, itt sajnáltatjátok magatokat hogy lag meg mifene, én meg rágom a kefét, mer' ötig meló, kilencig egyéb, sose jutok gép elé ma :))))))
uncas Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18773
Az az 5 inkább 6, vagy ha van gyüjtögetős szakmád akkor 7-8.
Előzmény: petreczadam (18770)
Zka Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18772
Na húzok haza, irány Magister's Terrace! Van 3 doboz söröm, kellene még venni :)
Chaina Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18771
Elméletileg mi is oda szerveztünk túrát ma este, csak megnézni, de lehet inkább másfele megyünk :-)
Előzmény: petreczadam (18770)
petreczadam Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18770
Na, kipróbáltam az új zónát.
Első benyomásra nagyon jól meg van tervezve. Jelenleg a 2 shattrathi odavezetős questen kívül 5 questet lehet megoldani, egész jók. Remélem minél hamarabb lehet majd megoldani a többit is.
Hátrány viszont, hogy mindenki ott van és nagyon lagol az egész zóna.
Dorinesz Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18769
Azé mondom, ritka egy f*sz oldal. Én a helyedben fel se mennék oda többet, mert csak még jobban belebonyolódsz...
Előzmény: blackrat (18767)
Dorinesz Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18768

Jaja, a druidában is jó, hogy tud lopózni, már többször én is hasznát vettem. De tegnap valami baromi durva kvesztet csináltam, de az is lehet, hogy csak én voltam a béna. Van egy hely, ahol három lépésenként orkok állnak, meg jön valami tűzelementál random időközönként, és oda kellett bemenni, és megcsinálni valami kvesztet, csak az a szívás, hogy egyrészt nem tudtam, hogy mit kell pontosan csinálni, meg nem is találtam azt a helyet, ahol csinálni kell, szóval teljesen el voltam tájolva. Na és persze a hemzsegő moboktól meghaltam kb 25x, de ez nem poén, tényleg rohadt sokszor. Thottboton megnéztem, de nem bírtam ott se kitalálni. Térkép se volt, csak valami kép, hogy azt a kamrát kell keresni, de kösz szépen térkép nélkül hogy a viharba találjam meg? Aztán elszúrtam vele vagy két órát, és mondtam magamban, hogy na jó, akkor ezzel megvárjuk a havert, vagy ha ő nem segít, akkor törlöm a fenébe. Na aztán jött a haver, de mondta, hogy csak egy órája van, úh nem segít. Még a héten próbálkozom, aztán hagyom a francba. Gondoltam én is rá, hogy berepülök (monnyuk barlang, szal menekülési útvonal nem nagyon van, ha túl sokan rámjönnek), vagy belopózok, de nem szeretek így bemenni, mert bent feléledve biztos mindenki rámrohan, és meghalok. És aztán újra és újra meghalok, szal én inkább szeretek mindenkit kinyírni, és úgy bemenni. :-D Szóval azt hiszem, hogy az grúp kveszt lesz. Hacsak nincs szerencsém, és nem jön még oda vagy húsz ember szintén azt a kvesztet csinálni, mert akkor lenyírnak mindenkit, nekem meg csak be kell menni. :-D

Sztem a te nevedben is küldött meghívókat, szal készülj föl lelkileg...

Előzmény: blackrat (18764)
blackrat Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18767
(Le lehet egyáltalán törölni azt a h5-os bigyót? Lehet hogy hülye vagyok de én valahogy nem találom.. :S)
Előzmény: blackrat (18764)
petreczadam Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18766
közben megtaláltam--a kérdés nem érvényes már
Előzmény: petreczadam (18761)
blackrat Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18765

Szia! A stratégiai játékok valahogy nem tartoznak az erősségeim közé, sose tudtak úgy lekötni, inkább a mászkálós, az autós, nomeg a sport játékok vitték a pálmát! :D

De megmutatom majd tesóméknak, ők szeretik az ilyesmit! :)

Előzmény: dexter_77 (18751)
blackrat Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18764

Jah szerintem se valami hipr-szuper az a h5.. lehet hogy ki is törlöm magam.. Én is azt hittem hogy olyan mint az iwiw, oda is csak nemrég regeltem, valahogy eddig állandóan csak halogattam! :D Jah, de akkor most lehet hogy én is elküldtem mindenkinek olyan hülye meghívó bigyót?? Jó lenne ha nem..

6-8g-ért tanulod meg? :D A mount vagy 500-600g összesen! Mármint a 60%-os! :DDD Hát ez tök jó!! :D Tényleg jó lehet így questezni, egy csomó felesleges gyepálástól meg tudod kímélni magad! :D Én is ezért szeretem a rugót, mert csomószor célirányosan tudok menni a feladathoz láthatalanul. Volt hogy (asszem rfd-be) ki kellett nyírni egy bosst, (quest volt amiért egy tök jó kardot kaptam az akkori szintemre), na és egy 60-as (akkor még az volt a max szint) rugó havérommal belopóztunk, kinyírtuk, aztán kijöttük, tök buli volt! :DD Ezt szeretem a druidba is. Többek között. :))

Előzmény: Dorinesz (18750)
sárkányság Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18763
csak nem? mától kint van a 2.4? én még dolgozom :( itt el vagyok vágva azeroth világától :(
Chaina Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18762
Előzmény: Deashi Barai (18760)
petreczadam Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18761
Lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet majd eljutni Isle of Quel Danasra? Honnan indul hajó?
Deashi Barai Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18760
Vki nem tudna linket adni, ahonnan a patch-t le lehet tölteni?:-S
Deashi Barai Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18759
Köszi, ezzel már sokkal beljebb vagyok :-S De örülök, hogy örülsz.
Előzmény: Törölt nick (18758)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18758
en reggel fel 8kor belotem a gepe, a donwloader lehuzta a maradek par megat, aztan updatelet. sot en mar az addonokat is updateltem:) este ha hazamegyek mar csak csekkolni kell.

Előzmény: Deashi Barai (18755)
Chaina Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18757
Ja, és tegnap nekiindultunk RoS-t próbálni. P1 stabilizálódott, a P2 a végére már alakult, ha még szakítani is jól szakítanak az arra kijelöltek, akkor tovább is léphetünk. A fight tulajdonképpen fun, bár ahogy tegnap az egyik guildtag megjegyezte, valaki nagyon berúghatott a tervezésnél, mert ezt józanon nem lehetett kitalálni :-))
Előzmény: Chaina (18756)
Chaina Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18756
Elméletileg a downloader akkor is elindul, de érzékeli, hoyg megvan az adatállomány, csak lecsekkolja, hogy tényleg jó-e. Mivel a Blizz downloaderével általában bajaim vannak, mindig így csinálom, eddig még működött.
Előzmény: Deashi Barai (18755)
Deashi Barai Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18755
Help plz 1 pay 1g kkthbye.

Ez a nyamvadt background downloader "waiting" fázisban 1 bitnyi adatt nem töltött le eddig. Mikor X-szel kilőttem az ablakot, 2-3 másodperc erejéig elkezdett letölteni:-) Ki érti ezt... Mindettől független manuálisan letöltöttem azt a 180 megányi állományt, de a dowloader folyamatosan próbálkozik tovább... Ma manuálisan melléteszem a patch másik felét, a patchelést el fogom tudni indítani ezt a hülyes downloadert megkerülve?
sárkányság Creative Commons License 2008.03.26 0 0 18754
kellene ide is egy ilyen "spamnek jelöl" gomb :)
Zka Creative Commons License 2008.03.25 0 0 18753
Léccives húzz el innen amíg szépen kérjük!
Előzmény: dexter_77 (18752)
dexter_77 Creative Commons License 2008.03.25 0 0 18752

Egy érdekes és izgalmas online stratégiai játékot ajánlanék mindenki figyelmébe.

Építsd fel a saját városállamod, csatlakoz egy klánhoz vagy hozd létre a sajátod, védekezz és támajd, ha kell. A cél: felépíteni egy világcsodának számító épületet.

Kattints a linkre és regelj, majd válaszd az 1-es szervert és DK-et vagy DNy-ot.

Ha bent vagy és támogatás kell, akkor írj a dexter77@citromail.hu-ra és segítek.

http://www.travian.hu/?uc=hu1_34512

dexter_77 Creative Commons License 2008.03.25 0 0 18751

Egy érdekes és izgalmas online stratégiai játékot ajánlanék mindenki figyelmébe.

Építsd fel a saját városállamod, csatlakoz egy klánhoz vagy hozd létre a sajátod, védekezz és támajd, ha kell.

A cél: felépíteni egy világcsodának számító épületet.

Kattints a linkre és regelj, majd válaszd az 1-es szervert és DK-et vagy DNy-ot.

Ha bent vagy és támogatás kell, akkor írj a dexter77@citromail.hu-ra és segítek.

http://www.travian.hu/?uc=hu1_34512

Dorinesz Creative Commons License 2008.03.25 0 0 18750

Bakker ez a H5 ez akkora egy szar! Küldött nekem az egyik ismerősöm, és gondoltam, olyan mint az iwiw, és vissza kell hogy igazoljam, namost ezzel szemben meg elküldött az én nevemben kurva sok ilyen meghívószerűt, és mindenki kérdezi, hogy mi ez a H5, és fingom sincs róla! Bocsesz, nem akartam küldeni, csak a végén derült ki, hogy azt se tudom mit csinálok! Dehát már visszacsinálni nem tudom. Többet arra az oldalra fel nem megyek az biztos.

Igen, azért van nagy előnyben a druida, mert ő már 68-on tud repülni, és nem kell várnia 70-ig. Ez nem utolsó szempont a kveszteknél. Mert pont tegnap volt egy olyan kveszt, hogy valami várba kellett bemenni, ami tele volt mindenféle szörnnyel, meg nem egy pár elit is volt ott, és ott kellett valamelyik bástyára felmenni, és ott kihallgatni valakiknek a beszélgetését. És ha nem tudok repülni, legalább fél óráig eltart az a kveszt, de így csak öt perc volt. :-D Meg ha be kell magam verekedni valami durva helyre, akkor onnan kifele már nem kell verekedni, mert csak kiröppenek. :) Már nagyon várom, hogy 70 legyek. De akkor meg a hunteremet kell majd felhúzni, de az is simán fog menni, mert azzal tényleg iszonyat gyorsan haladok. Szóval ezért is húzom előbb a druidámat fel, mert azzal lassabban megy. Bár moonkinban elég jól nyomom. Van egy varrior csávó a gildből, akivel szoktam menni, tök jófej a gyerek meg minden, csak az a szívás, hogy ha rálövök egy critical-t az ellenségre, rögtön rámjön, és hát egy csata alatt kb tíz kritikált nyomok le, és hát nem a varriort püfölik, hanem engem. :-D De nem baj, a moonkin bírja a gyepát.

Ja, a pénzre visszatérve, a grif 70-en nem tudom hányszáz arany lesz, én a repülő formát megtanultam asszem 6-ért. :-DDD De az is lehet, hogy volt az 8 is. :-DDD Szóval gagyi ócsóér.

Előzmény: blackrat (18749)
blackrat Creative Commons License 2008.03.25 0 0 18749

Akkor végülis tökre előnyben van a druid! Végülis nagy általánosságban, a többi karakter csak 70-esen veheti meg a repülő mountot, és abból is először a lasabbat, ami a 40-es mount gyorsaságának felel meg. Az epic az sokkal drágább is. :)

A rugómon nem BG-s cucc van, asszem bg-s szetteket csak 60+ -oson lehet venni. Ezeket öcsém csinálta nekem a 70-es rugójával, aki szintén leatherworker. De persze jókora árengedménnyel! :P :D

(H5-ra küldtél valami meghívót. Te voltál ugye? :S

Még mindig nem tudtam nagyon megnézni, csak kiváncsi voltam mostmár hogy milyen is az. :) )

Előzmény: Dorinesz (18747)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!