Ideállis termetű hó örvendeztette meg a debreceni eberiséget, illetve máshol is. Tegnap délután amikor jöttem haza, hoztam is Citromkának egy gombóc havat. Illedelmesen elnyalogatta és örült neki. Ma még több esett és a tömegközlekedésnek ez nem a barátja. Reggel közel 3 perccel később jött a villamos mint szokott. De én ettől függetlenül örülök, hogy végre havas karácsonyunk lesz, mert igazából igy tud kiterebelyésedni a karácsony. Hétfőt veszem meg a fenyőfát, mostmár kb 97 %-ban eldöntöttem, hogy hol. Törpe méretűt veszek 3000-ft-ért. Mondjuk remélem hétfőre olcsóbb lesz, legalább 250 forinttal.Az ajándékok szinte mindegyikét megveszettem. Már csak csomagoló papir kell, meg fényesmadzag. Egyébként ma 11.00-kor megdobáljuk a hölgykollégákat. Már szerveződik az attrackció. Endre egy fémvödörben hoz fel havat és akkor rajtaütésszerüen jön a fedett pályás hógolyózolás. Lesz sikongatás illetve a nemteccés kihangsulyozása a hölgyek tekintetében. De ez már hagyomány. Szerintem nekik lenne szomorúság, mert titkon vágynak rá. Még Klaudia is. Utánna tanulmányozom az internetet, mert a Civishirnek.hu készitek egy tudományos alaposságu irásblogot a hálapénzről. Igen komoly munka lesz.
Bizony fel, és bizony meg! Sokszor kértem én ezt a bíténekest tőlletek régebben sms-szituációban. Már amikor még nem volt internetkábelcsatlakozási lehetőségem.
Szerintem nagyon potimális bítzenész, még ha már nem is fejpánt és szőke hosszú haj. Az idő vasfoga őfelette is elrepült. De a zenéi messze frappánsak! Rólla is van blogg ottan.
Szerintem ott nagyon elkerülhetőek lennénk gömbileg, mert hogy tömegszitucáió tényállás forog fenn egy ilyen bítzenei hangversenyen. Voltam például a Margitszigeten, a Loreena hölgy koncertjén az idén, rólla is van blogg, hát egy tűt sem lehetett volna szénaboglyába hullajtani. Köszönöm, hogy megtisztelt a gé a bloggon mint rendszeres olvasói regeresztáló.
A Dire States-t azt nagyon kultiváltam annak idején, de Mark Knopfler mostanában olya öreges stílust vett fel, amit én nem igazán kultiválok. De persze egy gömb taliért benne lennék.
C menjen már a gé, csak egy eccerű sárkány. A géportál más műfaj, az egyébként egy tök eccerű sk oldal, na meg kizárólag saját írások olvashatók, nem feltétlenül érdekelnek mindenkit speciel a versek vagy ilyesmi. Én köszönöm, ha valakit bármelyik érdekel az olvasás szintjéig.
Atya világ.... Micsoda lavinát indított most ezzel el a kedves Gt. Én is megtaláltam a G-portálos címet is, amit aas Gt. is. Lesz mit olvasgatnom egy párnapig. Mostantól szólíthatom úgy a Kedves Gt.-t., hogy Bűvössárkány művésznő Nagy Köszönet !!!
Mostmár aztán fel lettem csigázva. Merre leledzik ez a blog ? Jómagam csak GPortal oldalt találtam és számos verset amikor a kék betűre klikkeltem, de csak a weblapot láttam, ami nem blogforma...
Hát akkor már, na. Szóval EZ ITT. Most kongrétan azt a részt linkeltem be, ami ON topik. De szívesen veszem, ha a gömbtársak megtekintik, és ha tetszik, akár állandó vagy vissza-visszatérő olvasóim lesznek. Köszönet.:)