De a lakásrészletre mindenképpen írásban kell, mert számla kell, mert hitelt csak erre fizeti a bank. Gondolom, hogy a számlát a bankba küldik, legalábbis egyszerűbbnek tűnik. Ott alá kell írni egy papírt, hogy utalhatják hitelből (ilyet már csináltam). Taroló, garázs más tészta.
Latest news:
Várhatóan dec. első-második hetében lesz esedékes a következő részlet fizetése, előtte telefonon vagy levélben értesítenek mindenkit. Remélem, hogy inkább levélben, mert a szó elszáll, az írás megmarad, és ezerszer mondtuk már, hogy a szerződés szerint mi minősül hivatalos értesítésnek ... ugye kedves CP? :)
Az utána következő készültségi fok (villamos és gépészeti gerincvezeték) elérésének várható időpontjáról még nincs infó.
Én úgy tudom, hogy a kertész fizetését tartalmazza a közös költség. A kert pedig, állítólag :),lesz már mikor beköltözünk. A D és az E épület előtti részt lezárják és fűvesítik majd.
Kutya: Ha jól emlékszem a Társasházi Alapító Okiratban benne van, hogy nem lehet. Főleg, ha játszótér lesz... Csak be kell tartani, tartatni.
32-es busz: ez csak akkor gáz, ha 1-2 perce ment el, nem 18-19 perce... De egy fél év múlva nem fog érdekelni, max. azért, hogy mikor kell vacsit melegíteni a hazatérő munkásembernek...
Kert: a társasház tartja rendben, közös költségből. Szerintem az összes épületnek elég lesz egy kertész, a költségeket meg kell osztani. Elvileg átvételkor a mi területünkön már kész lesz a kert.
A havi-kéthavi buli jól hangzik. (Csak így zárójelben: aki esetleg nem megy bulizni szilveszterkor, összejöhetnénk...)
Ez már nekem is eszembe jutott :) meg még az is hogy a kertet ki fogja rendben tartani?A közös ktg.-ből lesz fizetve kertész?Meg mikor lesz kert???:)))
Mert ugye ott még sokáig csak építkeznek :)
:)))
Kár, hogy én nem tudtam ott lenni a találkozón :(
Majd legközelebb :)
Mi is nagyon jól éreztük magunkat!!
Szerintem lehetne havonta, 2 havonta egy ilyen találkozót tartani. Szép, fáklyás felvonulás a hátömbök mellett, majd egy kis esti csevely.
De akkor már tudni fogjuk, hogy a 32-es busz 9 után már csak 20 percenként jár. :)
Nagyon jó volt :)))
Külön köszönet, hogy kivilágították a lakásunkat és felhúzták a falat. A zászló is szép a házunk tetején...
Na, jó buli volt! Jó társaság, jó vacsora, jó Kola. A sörről nyilatkozzon más...
Amiket megbeszéltünk :-)))
- Lakásavató...
- Ablakmosás, bútorcipelés
- Nemzetiségi vacsorák
- BUEK 2005 szervezése
:-)))
Kell még ilyen!!!
Meg tudná nekem mondani valaki röviden, hogy kb. mi lesz a találkozó lényege?Illetve ha fontos dolgok is lesznek el tudja valaki mondani a részleteket? Vagy az épületet is megnézitek? Mert sajnos dolgozom viszont nem szeretnék lemaradni semmiről! Köszi
Ági