Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 873
így van, KB nagyon jó arc, kár hogy más filmekben nem láttam, de majd pótlom valahogy.

holnap majd elmagyarázom a kicsinyítést, nagyítani nem lehet sajnos, mert torz lesz a kép. hogy miért, ne kérdezd, nem tudom, de próbáltam. legalábbis ezzel a módszerrel nem lehet, ahhoz már egy képszerkesztő program kell, gondolom.

hát, sajnos nem ismerem fel ezt a japán színészt, úgyhogy kérlek írd már le a nevét, és hogy melyik filmben játszanak így együtt.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (872)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.27 0 0 872
Harpokratesz: Örülök, hogy tetszik KB!

És nagyon jó, hogy okítasz, a kicsinyítés még nem igazán megy, nagyítani nem lehet?

Akkor ha tetszett, beteszek még egy képet KB-ről, méghozzá egy japán színésszel, (a nevét hadd ne írjam be, Ti biztos ismeritek), az a lényeg, hogy ő is Hamletet játszik...:)

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 871

ilyeneket írnak róla a rajongók:

Elképesztően tehetséges, ráadásul még álompali is egyben...

Hihetetlen gondolatokat ébreszt a zenéjével, szerintem fantasztikus!

Egyszerüen imádom ezt a srácot!

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 870
csináljunk Yonderboi-nak egy kis hazai reklámot. beteszem ide ezt az oldalt, olvassa el mindenki, hogy milyen szuperlatívuszokban dicsérik mindenhol a világon: őstehetség, csodagyerek, ritka tehetség, világsztár. lenyűgöző, megrendítő, globális világzene, stb.

keresek is róla oldalakat a neten, biztos bele lehet hallgatni a lemezeibe. sajna, nem hallottam őket.

itthon sok jó DJ van szerintem, ő egy kicsit különc ebben, öntörvényű, saját karaktere van, talán ezért nem olyan kapós itthon, meg általában nem tudjuk értékelni a tehetségeinket, ami szomorú.

itt még gyönyörűbb (ennél már csak a neve szebb: Fogarasi László).

Yonderboi oldal

Előzmény: kukanyul (869)
kukanyul Creative Commons License 2004.05.27 0 0 869
http://galeria.origo.hu/kleb/ka14.html
(ebben a galériában egyébként nagyon szép képek vannak még, érdemes megnézni)

http://www.webradio.hu/szeged/szinhaz/thealter2000/yonder.htm

Van még egy Marcel nevű magyar dj a külföldön elég nagy sztár, itthon pedig még jóindulattal élve sem az.

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 868
Y különben meg még elég fiatal. úgy 18 évesen már világsztár lett.
ami nagyon szimpatikus benne, hogy nem rázza a rongyot, tök szerény, nincsenek sztárallűrjei, teljesen hétköznapi fickó, akinek a szakmája a mániája. egyébként valami vidéki gyerek, egy faluból robbant be a zenei életbe.
nagyon érdekes figura.
kukanyul Creative Commons License 2004.05.27 0 0 867
Nekem épp az erős vonásai tetszenek benne. Imádom a hangsúlyos arccsontot. Egyébként Yonderboi az egyik olyan magyar ember, aki külföldön sokkal sikeresebb, mint itthon.
Előzmény: harpokratesz (862)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 866
már Yonderboi.
Előzmény: harpokratesz (865)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 865
sokkal férfiasabb.
Előzmény: Lórien Úrnője (864)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.27 0 0 864
Hát, nekem kissé erőteljesen a vonásai, túl élesek a kontúrok. De amúgy nem szörnyű. Csak eléggé emlékeztet Orlandora... :/
Előzmény: kukanyul (858)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 863
IIIIIIGEN!!!!

szép pár, jól összepasszolnak, most várják az első gyermeküket.

Előzmény: Lórien Úrnője (861)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 862
Yonderboi-t ismerem, érdekes egy emberke. Egyetértek, gyönyörű a fickó, anno kint voltak róla hatalmas plakátok, már akkor megjegyeztem, milyen szépséges fiúcska. A turmixolásaiból nem sokat hallottam, de biztos jól csinálja, ha külföldön is olyan elismert.
Nyugodtan elmehetne modellnek, vagy filmsztárnak is:)
Alföldi műsorban én láttam, nagyon szimpi emberként is.

azért szépfiúkért nem kell a szomszédba rohannunk, földijeink között is akad néhány.

Előzmény: kukanyul (858)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.27 0 0 861
Az a Monica Bellucci, aki a Drakulában, a Mátrixban, és a Kleopátra küldetésébn szerepel?
Előzmény: harpokratesz (860)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 860
ó hát őt jól ismerem, Belucci kisasszony férje, és egy csomó francia filmben szerepel (pl. Farkasok szövetsége). nekem is tetszik, baromi jóvágású, sármos pasi.

Előzmény: Sárkány (859)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.27 0 0 859
Én is bírom...
Egyébként francia. Vincent Cassel.
Előzmény: harpokratesz (857)
kukanyul Creative Commons License 2004.05.27 0 0 858

Hamár alternatív...
Ő Yonderboi.
Számomra gyönyörű és a zenéje is az.
Múltkor láttam az Alföldi műsorában, azóta mégjobban szeretem.

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 857
olyan alternatív figurának néz ki, mint egy TRAFÓ-béli táncos, vagy a KOCKA valamelyik áldozata:))))

én bírom az ilyeneket:)

Előzmény: Sárkány (855)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 856
Jenő!

Megy már az arányos kicsinyítés? - csak azért, mert továbbra is szívesen oktatlak:)

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (849)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.27 0 0 855
Hozzá mit szóltok??
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 854
Szia!

Engem mi érdekel K-ből?
Minden, nemcsak a film, hanem a történelem, kultúra, filozófia, gazdaság, technika, napi hírek. Azért nem vagyok annyira mániás, hogy csak ezzel foglalkozzam, de jobban érdekel, mint a Nyugat, ami hanyatlik, TKelet pedig feljövőben minden szempontból. Nem kell sokáig várni (50 éven belül) és a súlypontok (főleg gazdasági) át fognak helyeződni erre a térfélre. Én drukkolok nekik. Tudnak valamit, amit mi már rég elfelejtettünk, a hagyományaikat is jobban ápolják és nincs identitászavaruk. Gondolj bele, a kínai kultúra több mint tízezer éves.

Előzmény: CHAGRINE (846)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.27 0 0 853
Bocsi...
OFF
Andi! Mindenképp hozd be holnapra a Piszkos Fredet, mert Borinak kell!!!!!
ON
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.27 0 0 852
teccik KB. értelmes feje van.
(csak HPotter-ban láttam).
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.26 0 0 851
Cső! :))) Olvass vissza egy kicsit, majd találni fogsz érdekes dolgokat, de sztem harpokratész, és Sárkány ugrani fognak a felhívásra :)))
Kantakuci... bocs, de te ki is vagy valójában?
Előzmény: CHAGRINE (846)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.26 0 0 850
Itt olyan aranyos, nem? KB-t ki szereti? aki nem, azt figyelmezetetem, hogy rohamkéssel is rendelkezek...:)))
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.26 0 0 849
Johnny Deppet szeressük!!!
De csak hogy meglegyen a lelki nyugalmam, ma is beteszek egy képet, természetesen KB-ről...:)

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.26 0 0 848
Már láttad?! Hmmm, egyébként szia, egyre több itt az új!:))))) Én is szeretem Sean Beant, milyen volt Odüsszeusznak?
Előzmény: Kantakuci (847)
Kantakuci Creative Commons License 2004.05.26 0 0 847
Sziasztok! Nem akar velem valaki Sean Beanről beszélgetni???? Imádom!!!!!!! A Trójában is ő volt a LEGJOBB!!!!!!
CHAGRINE Creative Commons License 2004.05.26 0 0 846
Hi Csilla!Sziasztok!Én most regisztráltam frissen
a barátnőim tanácsára,mert állítólag itt lézeng 1
hozzám hasonlóan K-i kultúrák iránt érdeklődő egyed.(harpokratész+Sárkány)Meséljetek magatokról
(pontosan mi érdekel titeket)!
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.26 0 0 845
na majd adagolom őt is szép sorjában, mert hihetetlen mennyiségű COOL fotó várakozik a neten, hogy leszedjük.

egyetértek. Johnny nemcsak jóképű, de kiváló színész is!

Előzmény: Lórien Úrnője (843)
Mrs Jack Sparrow Creative Commons License 2004.05.26 0 0 844
Szóval főleg ez az alsóbbik kép, ezen olyan gyönyörű meleg szemekkel néz :))) A moziban természetesen ott lesz a helyem!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!