így van, KB nagyon jó arc, kár hogy más filmekben nem láttam, de majd pótlom valahogy.
holnap majd elmagyarázom a kicsinyítést, nagyítani nem lehet sajnos, mert torz lesz a kép. hogy miért, ne kérdezd, nem tudom, de próbáltam. legalábbis ezzel a módszerrel nem lehet, ahhoz már egy képszerkesztő program kell, gondolom.
hát, sajnos nem ismerem fel ezt a japán színészt, úgyhogy kérlek írd már le a nevét, és hogy melyik filmben játszanak így együtt.
És nagyon jó, hogy okítasz, a kicsinyítés még nem igazán megy, nagyítani nem lehet?
Akkor ha tetszett, beteszek még egy képet KB-ről, méghozzá egy japán színésszel, (a nevét hadd ne írjam be, Ti biztos ismeritek), az a lényeg, hogy ő is Hamletet játszik...:)
csináljunk Yonderboi-nak egy kis hazai reklámot. beteszem ide ezt az oldalt, olvassa el mindenki, hogy milyen szuperlatívuszokban dicsérik mindenhol a világon: őstehetség, csodagyerek, ritka tehetség, világsztár. lenyűgöző, megrendítő, globális világzene, stb.
keresek is róla oldalakat a neten, biztos bele lehet hallgatni a lemezeibe. sajna, nem hallottam őket.
itthon sok jó DJ van szerintem, ő egy kicsit különc ebben, öntörvényű, saját karaktere van, talán ezért nem olyan kapós itthon, meg általában nem tudjuk értékelni a tehetségeinket, ami szomorú.
itt még gyönyörűbb (ennél már csak a neve szebb: Fogarasi László).
Y különben meg még elég fiatal. úgy 18 évesen már világsztár lett.
ami nagyon szimpatikus benne, hogy nem rázza a rongyot, tök szerény, nincsenek sztárallűrjei, teljesen hétköznapi fickó, akinek a szakmája a mániája. egyébként valami vidéki gyerek, egy faluból robbant be a zenei életbe.
nagyon érdekes figura.
Nekem épp az erős vonásai tetszenek benne. Imádom a hangsúlyos arccsontot. Egyébként Yonderboi az egyik olyan magyar ember, aki külföldön sokkal sikeresebb, mint itthon.
Yonderboi-t ismerem, érdekes egy emberke. Egyetértek, gyönyörű a fickó, anno kint voltak róla hatalmas plakátok, már akkor megjegyeztem, milyen szépséges fiúcska. A turmixolásaiból nem sokat hallottam, de biztos jól csinálja, ha külföldön is olyan elismert.
Nyugodtan elmehetne modellnek, vagy filmsztárnak is:)
Alföldi műsorban én láttam, nagyon szimpi emberként is.
azért szépfiúkért nem kell a szomszédba rohannunk, földijeink között is akad néhány.
ó hát őt jól ismerem, Belucci kisasszony férje, és egy csomó francia filmben szerepel (pl. Farkasok szövetsége). nekem is tetszik, baromi jóvágású, sármos pasi.
Engem mi érdekel K-ből?
Minden, nemcsak a film, hanem a történelem, kultúra, filozófia, gazdaság, technika, napi hírek. Azért nem vagyok annyira mániás, hogy csak ezzel foglalkozzam, de jobban érdekel, mint a Nyugat, ami hanyatlik, TKelet pedig feljövőben minden szempontból. Nem kell sokáig várni (50 éven belül) és a súlypontok (főleg gazdasági) át fognak helyeződni erre a térfélre. Én drukkolok nekik. Tudnak valamit, amit mi már rég elfelejtettünk, a hagyományaikat is jobban ápolják és nincs identitászavaruk. Gondolj bele, a kínai kultúra több mint tízezer éves.
Cső! :))) Olvass vissza egy kicsit, majd találni fogsz érdekes dolgokat, de sztem harpokratész, és Sárkány ugrani fognak a felhívásra :)))
Kantakuci... bocs, de te ki is vagy valójában?
Hi Csilla!Sziasztok!Én most regisztráltam frissen
a barátnőim tanácsára,mert állítólag itt lézeng 1
hozzám hasonlóan K-i kultúrák iránt érdeklődő egyed.(harpokratész+Sárkány)Meséljetek magatokról
(pontosan mi érdekel titeket)!